Munkába állt az SBTC

Gabi

A klub Utánpótlás Edzőközpontjában került sor a salgótarjániak ez évi első foglalkozására.

Hétfőn véget ért a téli szünet a harmadosztály Keleti-csoportjában szereplő SBTC számára, megtartotta ugyanis 2021 első edzését a fekete-fehér alakulat. Az átlagosnál fontosabb volt ez a tréning, hiszen bemutatkozhatott az együttes élén az újdonsült vezetőedző, Lakatos Béla, akinek a munkáját Domik Attila fogja segíteni.

A Stécé Utánpótlás Edzőcentrumjában megtartott foglalkozáson nagyjából huszonöt labdarúgó volt jelen, próbázók mellett jó pár fiatal is lehetőséget kap majd a bizonyításra a következő időszakban. A közös gyakorlás mintegy két órán keresztül tartott, pörgős, változatos gyakorlatok vártak a játékosokra. Szombaton rögtön előkészületi találkozóval is hangolni fognak a salgótarjániak az előttük álló feladatokra, a mostanival azonos helyszínen a megye egyes Héhalom fogadják majd zárt kapus mérkőzésen.

Next Post

Nógrádi siker született egy vácrátóti öregfiúk kispályás tornán

Hibátlan mérleggel gyűjtötte be a tízcsapatos kupa végső elsőségét a Balassagyarmat Trattoria Dolce Vita Pizzéria együttese. Múlt hét vasárnap amatőr játékengedéllyel rendelkező öregfiúk kispályás labdarúgó tornát rendeztek a Pest megyei Vácrátóton. A tíz résztvevőt, a megyénkből két indulót felvonultató esemény végül nógrádi sikerrel ért véget, az első helyen ugyanis a […]
error: Content is protected !!