NB II-es ellenfelet kapott a kupában az SBTC

Gabi

A nagy múlttal rendelkező Pécsi MFC látogathat majd Salgótarjánba.

Szombaton este elkészítették a hetedik forduló párosításai a MOL Magyar Kupában. Mint ismert, a nógrádi indulók közül csupán a harmadosztály Keleti-csoportjában szereplő SBTC élte túl a kiírás előző körét.

A közelmúltban kiderült, hogy nagy múlttal bíró ellenféllel csaphatnak majd össze a salgótarjániak a következő körben, nevezetesen a jelenleg NB II-es Pécsi MFC-vel mérhetik majd össze tudásukat a fekete-fehérek október 28-án a Szojka Ferenc Stadionban.

Kisebb érdekesség, hogy legutóbb is az említett megyeszékhely egyik alakulatával mérkőzhetett meg Rubint Richárd társulata, a PTE-PEAC otthonában hét-nullás arányban győzedelmeskedett a nógrádi gárda.

MOL Magyar Kupa, 7. forduló 2020. október 28. (szerda):

Salgótarjáni BTC-Pécsi MFC

Next Post

Videós értékelések a BSE-Tiszakécske mérkőzésről

A két csapat mestere állt kameránk elé a lefújás után. Szombaton az éllovas Tiszakécskét fogadta a BSE a harmadosztály Keleti-csoportjának tizenharmadik fordulójában. Ugyan sok sebből vérezve is méltó riválisnak bizonyultak az Ipoly-partiak, végül nagy csatában egy-nullás vereséget szenvedtek. A lefújást követően a házigazdákat irányító Nagy Tibor, illetve a vendégek mestere, […]
error: Content is protected !!