Korai gólokkal nyert Putnokon a BSE

Gabi

Hamar lerendezték a fontosabb kérdéseket az idegenben pontokat gyűjtő balassagyarmatiak.

A mögöttünk hagyott vasárnap Putnokon volt jelenése a BSE-nek a harmadik vonal Keleti-csoportjának huszadik fordulójában. A házigazdák alsóházi gárdaként várhatták a kezdősípszót, míg a nógrádi alakulat egy idegenbeli vereség után húzhatott ismét kesztyűt, abban bízva, hogy sikerül visszatérni a helyes útra.

Remek start húzták elő a cilinderből az Ipoly-partiak, a negyedik és a hatodik perc elért góljaikkal hamar lerendezték az érdemi kérdéseket. Előbb Hamar fejelt a kapuba Nagy Tamás szabadrúgásából, majd Pallagi lőtte ki védhetetlenül a jobb felsőt tizenöt méterről. Utóbbi találat ritkán kiváltképp parádésan festett, akik követték élő adásunkat, már láthatták, akik nem, ajánlott lesz megtekinteni a videós összefoglalót.

Előnyük tudatában sem lankadtak a vendégek, egy ízben viszont komolyan izgulniuk kellett, Pataki viszont mellévágta a játékrész derekán megítélt büntetőt, így nem változott az együttesek közötti különbség. Végül, ahogy a szünetig, a második felvonásban sem rezdültek meg többször a hálók. A szünet után egy ideig még iparkodtak a látogatók, aztán egyre inkább alábbhagyott a lendületük. A Borsod megyeiek nem tudtak újítani, így maradt a kisebb-nagyobb lehetőségekig azért még a második felvonásban is eljutó balassagyarmatiak kettő-nullás győzelmét jelentő végeredmény, megilleti a dicséret Nagy Tibor legénységét.

NB III Keleti-csoport, 20. forduló:

Putnok FC-Balassagyarmati VSE 0-2 (0-2)

Putnok, Várady Béla Sportközpont, zárt kapuk mögött. Vezette: Mencsik L. (Dobos D., Pálinkás D.)

Putnok FC: Pápai – Mertse (Kismarton, 54.), Mahalek, Gubacsi, Budaházi (Madarász, 43.) – Horváth Cs. (Zimányi, 54.), Magyar (Galambosi 76.) – Csirszki, Ádám F., Lakatos – Pataki (Sramkó, 43.). Vezetőedző: Fehér Balázs.

Balassagyarmai VSE: Megyeri – Király Á., Molnár, Benkő-Bíró, Fejes – Pallagi, Kovács K. (Erdélyi, 82.) – Kamarás (Pécsi, 86.), Nagy T., Szita – Hamar (Király O., 76.). Vezetőedző: Nagy Tibor.

Sárga lap: Gubacsi, Mahalek, Horváth Cs., Budaházi, ill. Nagy T., Molnár

Gól: Hamar (4.), Pallagi (6.)

Fehér Balázs: – Sajnos gyorsan lerendeztük ezt a mai mérkőzést. Szokásos hibáinkból megkaptuk a gólt. Pedig készültünk erre, tudtuk, hogy veszélyes pontrúgásai vannak a ‘gyarmatiaknak. Ki voltak osztva az emberek, ennek ellenére sorozatosan lemaradtunk. Tisztán fejeltek, a kipattanóra sem tudtunk odaérni és blokkolni sem. Úgyhogy gyorsan kétgólos hátrányba kerültünk. Onnantól kezdve mezőnyben nagyjából nagyjából kiegyenlített volt a játék, nagy különbségek nem voltak, de hát nyilván már nyugodtan játszhattak a vendégek. Nekünk sokkal többet kellett volna előrefelé mutatni, futni, vállalkozni, és kezdeményezni hazai pályán. Hátrányban akár több kockázatot is vállalni. Ez sajnos elmaradt Folyamatosan hétről-hétre ebbe a hibába esünk. Nem nagyon tudunk tudunk kilábalni ebből a rossz szériából, de hát még van egy mérkőzésünk, amin össze kell szedni magunkat, és igyekezni még még legalább azt a három pontot valahogy összegyűjteni.

Nagy Tibor:Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, pillanatok alatt kettő-nullás előnyre tettünk szert. Úgy gondolom, hogy végig uraltuk a játékot. Ami fontos volt, hogy a megadott tizenegyest kihagyták, ami nekünk még egy pluszt adott. Annyi hiányérzetem van, hogy a kapu előtt nem voltunk kétgólos vezetésünk után elég agresszívak. Megvoltak a lehetőségeink, hogy ez többgólos meccs legyen. Nem éltünk vele, de hála istennek, sikerült nyernünk. Ugye itt nagyon nem szokott győzni a ‘Gyarmat. Ami fontos, hogy nagyon kitesznek magukért a srácok! Most már tényleg össze-vissza állunk föl, a jobbhátvéd belsővédő, a középpályás jobbhátvéd. Össze-vissza vagyunk meg, és még mindig hoznak egy nagyon jó szintet, ami élvezetes mérkőzést hoz.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Videós összefoglaló és fotók a BVSC-SBTC mérkőzésről

Megtekinthetőek a zuglóiak sikerével lepergő meccs fontosabb mozzanatai. Ahogy azt már említettük, a harmadosztály Keleti-csoportjának huszadik fordulójában lejátszott mérkőzésen öt-egyes vereséget szenvedett a BVSC otthonában az SBTC. A gól nélkül lepergő első félidő után tizenegyesből szerezték meg a vezetést a hazaik, majd rövidesen Kelemen is betalált. Aztán előbb Murai duplázott, […]
error: Content is protected !!