Kiütéses sikerrel folytatta felkészülését az SBTC

Gabi

A salgótarjániak csoportellenfelüket, a Diósgyőr második csapatát intézték el könnyedén soros nyári gyakorló meccsükön.

Szerdán este újabb nyári fellépést könyvelt el az NB III-ba frissen feljutó SBTC, soros edzőmérkőzésükön a következő idénynek szintén a harmadik vonal Keleti-csoportjában nekivágó Diósgyőr második számú alakulatát fogadták a fekete-fehérek. Elég hamar lerendeznék az érdemi kérdéseket a kifejezetten jó napot kifogó hazaiak, a mesterhármasig jutó Tarlósi Milán vezérletével egy félidő alatt öt gólig jutva keserítették az elég ritkán veszélyeztető másik oldalt.

A második felvonásban sem változott a játék képe, ugyan szépítettek a DVTK-s fiatalok, két alkalommal még a Stécé is betalált, így nagyon sima, hét-egyes házigazda siker lett a vége. Az biztos, hogy ez a győzelem jót tehetett a salgótarjániak önbizalmának, gyakorló meccs ide vagy oda, figyelemreméltó ez a könnyed diadal.

Felkészülési mérkőzés:

Salgótarjáni BTC-Diósgyőri VTK II 7-1 (5-0)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 200 néző.

Salgótarjáni BTC: Puporka (Végh) – Boros (Bakos), Illés E., Simó A., Szeles (Simó L.) – Szabó T. (Stark), Sárközi (Fülöp A.), Hegedűs (Percze) – Bata (Gazdag), Tarlósi M. (Gyetvai), Bocsi (Novák). Vezetőedző: Rubint Richárd.

Diósgyőri VTK II: Prokopenkó – Nagy Z., Ivánka, Králik P., Magyar – Gönczi, Juhos, Kecskeméti – Csávás, Bartha, Holló. Csereként léptek pályára: Bajnai, Furik, Helecz, Dankó, Szabó M., Bencsik, Csatári, Zsemlye, Benkő, Králik M., Muhari, Karika. Vezetőedző: Zsivóczky-Pandel Gyula.

Gól: Tarlósi M. (3), Bata, Sárközi, Gazdag, Novák, ill. Bartha

Rubint Richárd: – Végre a fociról szólt a mérkőzés, nem mint a Rimaszombat ellen. Elégedett vagyok, mert gyorsan játszottunk, pontosak voltunk, és szép támadásokat vezettünk, amiket sikerült befejezni is. Ami fontos, tudatos támadásaink voltak, ilyen akciókból szereztünk gólokat. Védekezésben is eléggé masszívak voltunk, bár volt egy hiba. Ezt kicsit sajnálom, kár, hogy kaptunk egy ilyen fölösleges gólt. Tanulni kell belőle! Összességében elégedett vagyok, mert szép játékot mutattunk be és kiszolgáltuk a közönséget! Az előző egy-két meccsünk nem úgy jött össze, ahogy kellett volna, most azonban visszatértünk a régi útra, amin megyünk tovább!

Zsivóczky-Pandel Gyula: – Fáradtan és taktikailag fegyelmezetlenül játszottunk. Megérdemelten nyert a Salgótarján. Nagyon remélem, hogy jókor jött ez az eredmény. Nagyon fontos, hogy a fiatal játékosok megtanulják, az utánpótlás és a felnőtt futball között nagy a különbség.

Next Post

Szombaton Patakra hivatalos a Fradi öregfiúk

Az idén fennállásuk 75. évét ünneplő házigazdák egy gálamérkőzéssel teszik még inkább emlékezetessé egyesületük jubileumi esztendejét. Szombaton tizenhat órától egy jubileumi gálamérkőzést rendeznek kis megyénkben, a hétvége első napján Patakra hivatalos a Fradi öregfiúk együttese. Az idén fennállásuk hetvenötödik évét ünneplő házigazdák megadják a módját az ünneplésnek, ezért úgy határoztak, […]
error: Content is protected !!