Kikapott Sajóbábonyban az SBTC

Gabi

Kétszer még talpra álltak a salgótarjániak, harmadszorra viszont nem sikerült, egy öngól okozta a nógrádi csapat vesztét.

Vasárnap Sajóbábonyban volt jelenése az SBTC-nek. Harcos párbajra volt kilátás az NB III Keleti-csoportjában tizenkettedik körében esedékes mérkőzés előtt, ezzel együtt esélyesnek számítottak a vendégek.

Ehhez képest hamar jött a hideg zuhany, Faggyas büntetőjével már a hatodik percben előnybe kerültek a házigazdák. Ezt követően próbálkoztak a fekete-fehérek az egyenlítéssel, mégis a másik oldalnak voltak nagyobb lehetőségei. Végül is egy tizenegyesnek köszönhetően egállal fordultak a felek, Tarlósi Milán ismét magabiztos ítélet-végrehajtónak bizonyult.

A második játékrészben tovább folytatódott a férfias küzdelem, sok párharc tarkította az ütközetet. A hetvenedik percben jártunk, amikor egy súlyos védelmi megingásból megint megszerezték a vezetést a Borsod megyeiek, ugyan az első lövést még hárította Puporka, az ismétlésnél tehetetlen volt.

Már a hajránál tartott a csata, amikor egy szöglet utáni beívelésből Nemes egy éppen csak becsorgó labdával egyenlített. Ekkor úgy tűnt, megosztoznak a pontokon a felek. A rendkívül motivált hazaiak viszont másként gondolták, és az utolsó percekben megnyerték az összecsapást. Támadójuk lövésébe csak szerencsétlenül tudott beleérni Hegedűs, a laszti pedig a középpályásról vánszorgott a kapuba. Három-kettes vereséget szenvedett a Stécé, ez nem volt egy szívderítő teljesítmény.

NB III Keleti-csoport, 12. forduló:

Sajóbábonyi VSE-Salgótarjáni BTC 3-2 (1-1)

Sajóbábony, Borostán Mihály Sportközpont, 300 néző. Vezette: Jakab Á. (Kövér T., Bíró Zs.)

Sajóbábonyi VSE: Bánhegyi – Marczis, Matyi (Vígh, 64.), Pataki, Patócs (Molnár, 26.) – Titkó, Tóth I. – Mezősy (Boda, 90.), Lakatos, Borai (Sebők, 64.) – Faggyas. Játékos-edző: Vígh Ferenc.

Salgótarjáni BTC: Puporka – Boros (Simó L., 80.), Nemes, Illés E. (Fülöp A., 81.), Szeles – Hegedűs, Sárközi, Bata – Tarlósi P. (Szabó T., 34.), Gazdag, Tarlósi M. Vezetőedző: Rubint Richárd.

Sárga lap: Patócs, Matyi, Marczis, Turcsik, ill. Tarlósi P., Szabó T., Hegedűs

Gól: Faggyas (6.), Molnár (70.), Hegedűs (88., öngól), ill. Tarlósi M. (34.), Nemes (83.)

Vígh Ferenc: – Nagyon vártunk már erre a sikerre! Hat hét sikertelenség után végre hazai pályán tudtunk nyerni. Elég hektikus mérkőzés volt. Az első félidőben tizenegyesből sikerült vezetést szereznünk, utána jobbnál-jobb helyzeteket hagytunk kihasználatlanul. Aztán egy figyelmetlenség miatt az ellenfél egyenlített egy büntetőből. A csapat erejét, a morált mutatja, hogy fel tudtunk állni abból a letargiából is. Megszereztük a vezetést, de megint egy figyelmetlenségből kaptunk egy gólt rögzített szituációból. A hajrában viszont tudtunk győztestalálatot szerezni. Végre érezzük a győzelem ízét!

Rubint Richárd: – Csalódott vagyok! Az első perctől kezdve, ahogy fölmentünk a pályára, várható volt, mi lesz itt. Tudtuk, milyen körülmények között fogunk futballozni, egész héten készítettek rá a csapatot, de sajnos, ha egy szóval kellene értékelni ezt a meccset, akkor azt mondom, hogy szégyen! Attól félek, hogy csak én szégyellem magam, és nem vagyok biztos benne, hogy az is szégyelli magát, akinek kell. Szörnyű, amit ma produkáltunk hozzáállásban, tudásban. Nem lesz egyszerű innen fölállni, de megpróbáljuk!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Újra pontokat szerzett a Nőtincs

A második forduló után győzött ismét a Szécsénnyel elbánó csapat. Vasárnap a Szécsényt fogadta a Nőtincs. A megye egyes mezőny hetedik körében lepergő mérkőzés előtt a hazaiak voltak az esélyesek, annak ellenére is, hogy nem tündököltek valami fényesen az elmúlt hetekben, ezzel szemben ellenfelük szép győzelemmel melegített. A kezdősípszót követően […]
error: Content is protected !!