Kikapott első 2021-es felkészülési mérkőzésén a BSE

Gabi

A bajnoki riválisnak számító Egernél maradtak alul az NB III-as Ipoly-partiak.

Szombaton ez évi első edzőmérkőzésén volt érdekelt a harmadik vonal Keleti-csoportjában hatodik helyen telelő BSE. A bajnoki riválisnak számító, a dobogó legalsó fokán szünetre vonuló Egernél vizitált Nagy Tibor legénysége. Megemlítendő, hogy több új arc is feltűnt a nógrádi alakulat soraiban.

Egy darabig nem volt komolyabb különbség a gárdák között. Meglátszott a mögöttünk hagyott időszakban elvégzett munka a vendégeken. Aztán a 26. percben egy védelmi megingást követően büntetőhöz jutottak a házigazdák, amit Olasz értékesített. A pihenőig már nem módosult az eredmény, aztán az összecsapás kétharmadánál Valkay bólintott a léc alá egy beívelt szabadrúgásból.

Az utolsó negyedórához órában járva Farkas használt ki egy sakk-matt akciót, egyúttal kialakítva a Heves megyeiek három-nullás győzelmét. A balassagyarmatiaknak is megvoltak a lehetőségeik, amikkel viszont nem tudtak élni, így a szépítés sem jött össze.

Felkészülési mérkőzés:

Eger SE-Balassagyarmati VSE 3-0 (1-0)

Eger, Felsővárosi Sporttelep, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Eger SE:  Nacsa – Debreczeni, Katona, Valkay, Nemes – Kis G., Géringer – Vajda, Antal Zs., Pál Sz. – Olasz. Csereként léptek pályára: Révész, Boros, Farkas, Csifó, Varga H., Esztergomi. Vezetőedző: Sütő Szilárd.

Balassagyarmati VSE: Iváncsics – Tóth O. (Molnár, 46.), Lami, Benkő-Bíró, Fejes (Király Á., 46.) – Pallagi (Erdélyi, 46.), Kovács K. (Gálfi, 46.) – Rebők (Kicsi, 46.), Klinger (Nagy T., 46.), Pécsi (Király O., 46.) – Szita (Kamarás, 46.). Vezetőedző: Nagy Tibor.

Gól: Olasz, Valkay, Farkas

Sütő Szilárd: – Jól szolgálta a felkészülésünket a mérkőzés. Az első félidőben kombinatívan játszottunk. Egy-két dolog nagyszerűen visszajött abból, amit gyakoroltunk az elmúlt hetekben. Ami ilyenkor fontos, hogy ne legyen sérülés. Sajnos ez nem valósult meg, mert ugye Antal Zsolt megsérült, így az amúgy is szűk létszámunk tovább fogyatkozott.

Nagy Tibor: Nagyon nem vártam mást, nem volt semmilyen elvárásom. Úgy vettem ezt az edzőmeccset, mintha egy edzés lenne. Ezért is kevertem szanaszéjjel a csapatot. Most még ilyen állapotban vagyunk. Ez nagyon jó volt arra, hogy felkészüljünk. Tudjuk, hogy mik vannak és mit kell csinálni tovább. A bajnokság hat hét múlva kezdődik. Arra kell készen lennünk. 

Next Post

Szombati megye egyes edzőmeccs eredmények

Változatos felkészülési mérkőzéseken voltak érdekeltek a februári rajtra hangoló csapatok. Felkészülési mérkőzések, 2021. január 23. (szombat): Berkenye SE-Vác VLSE U19 1-0 Szécsény VSE-VSE Dunakeszi 2-1 Heréd LC-Héhalom SE 1-2 Diósjenő SE-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence) 7-2
error: Content is protected !!