Ez történt az NB III Keleti-csoportjának tizenkettedik fordulójában

Gabi

A BSE következő ellenfele győzelemmel, míg az SBTC leendő vetélytársa döntetlennel melegített.

Vasárnap a tizenkettedik fordulóval folytatódott a harmadik vonal Keleti-csoportjának aktuális kiírása. Ahogy azt már korábban említettük, a BSE szép győzelmet aratott Cegléden, az SBTC viszont kellemetlen vereséget szenvedett Sajóbábonyban. Ahogy már az előző évad során is megszokhatták olvasóink, a mostani pontvadászatban is valamennyi találkozóról beszámolunk majd az aktuális fordulóból, edzői nyilatkozatokkal karöltve.

A további mérkőzéseken a nógrádi társulatok soros ellenfelei közül a nem sokára Balassagyarmatra látogató Tiszakécske felülkerekedett az Egeren, a következő körben Salgótarjánba hivatalos Kisvárda kettő pedig ikszelt a Tiszafüreddel. A többi meccsen a Jászberény két vállra fektette a Putnokot, a Füzesgyarmat kiengedve intézte el a Hatvant, a Sényő gól nélküli döntetlent ért el a diósgyőri fiataloknál, a szezonban először nyerni tudó mezőkövesdi tartalék megtréfálta a Tiszaújvárost, a Tállya idegenben bánt el a Gyöngyössel, míg a Debrecen kettő BVSC elleni fellépését elhalasztották. Nézzük meg a részleteket!

NB III Keleti-csoport, 12. forduló:

Tiszakécskei LC-Ceglédi VSE 2-0 (1-0)

Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 460 néző. Vezette: Maml Z. (Ring K., Schweighardt D.)

Tiszakécskei LC: Molnár M. – Oláh (Benkó, 88.), Fülöp, Kiprich, Farkas N. – Ternován (Szabó D.. 78.), Pongrácz, Horváth Attila, Horváth Adrián (Pál A., 72.) – Simon (Káli, 88.), Máté (Galacs, 88.). Vezetőedző: Nagy Sándor.

Eger SE: Nacsa – Debreczeni, Vaskó, Katona A., Hegedűs – Deli (Vajda, 77.), Antal, Géringer (Révész, 88.), Gresó (Valkay, 88.), Pál Sz. – Boros (Pataki, 64.). Vezetőedző: Sütő Szilárd.

Sárga lap: Horváth A., Simon, Farkas, ill. Pál Sz., Debreczeni

Piros lap: Katona (61., Eger SE)

Gól: Simon (21., 51.)

Nagy Sándor: – Rangadónak indult a mérkőzés, de egy teljesen megérdemelt győzelemmel záruló, egyoldalú meccs lett. Végig a mi akaratunk érvényesült, tudtuk játszani a játékunkat. Meg tudtuk fékezni az Eger erősségeit, a mi játékunkkal viszont nem tudtak mit kezdeni. Azt gondolom, nagyobb arányban is nyerhettük volna ezt a mérkőzést. Gratulálok ennek a nagyszerű csapatnak azért, amit ma produkált, le a kalappal a fiúk előtt!

Sütő Szilárd: – Az egész mérkőzésen jobb teljesítményt nyújtott a Tiszakécske, mint mi, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Kisvárda Master Good II-Tiszafüredi VSE 1-1 (1-1)

Kisvárda, Várkerti Sporttelep, 150 néző. Vezette: Tóth T. (Szabó F., Molnár L.)

Kisvárda Master Good II: Odincov – Avetiszjan, Vass O. (Czérna, 62.), Kravcsenko, Sikorszki – Szőr, Zlicsics – Atamasz, Cukalasz, Himics (Szentes D., 78.) – Horváth Z.. Vezetőedző: Szabó Balázs.

Tiszafüredi VSE: Sándor B. – Háda (Haász, 73.), Mészáros (Kapitár, 81.), Kalóz, Szövetes – Gajda (Barna V., 68.), Barzsó, Csiki, Tóth N. – Szabó T., Kalmár. Vezetőedző: Dorcsák Zoltán.

Sárga lap: Csiki, Szövetes

Gól: Atamas (38.), ill. Kalmár (10.)

Szabó Balázs: – Csalódott vagyok az eredmény miatt, mert úgy gondlom, egy nyerhető mérkőzés lett volna. Az elején nem elég élesen és koncentráltan kezdtük a mérkőzést, így előnybe került a Tiszafüred csapata. Egy nagyon szép találattal sikerült kiegyenlítenünk! Úgy gondolom, hogy többet tettünk a győzelemért, de sajnos több gólt már nem tudtunk szerezni a mérkőzésen.

Dorcsák Zoltán: – Az első félidőben nagyon jól játszottunk, jól kezdtük a meccset és hamar vezetést szereztünk. Utána volt három ziccerünk, amiből sajnos egyet sem tudtunk berúgni. Az ellenfél az első kapura lövéséből gólt szerzett. Úgy gondolom, az első félidőben sokkal jobbak voltunk, ott megnyerhettük volna a mérkőzést. A másodikban viszont a végére elfáradtunk, több helyzete volt a Kisvárdának, viszont nekünk is megvoltak a lehetőségeink, hogy elhozzuk a három pontot. Összességében a szünet után látottak alapján azt mondom, igazságos eredmény született.

Jászberényi FC-Putnok FC 2-1 (1-0)

Jászberény, Városi Stadion, 300 néző. Vezette: Takács Á. (Kovács Z., Vilmányi S.)

Jászberényi FC: Szemere, Torkos, Aranyos, Süttő – Lőrincz – Fekete M. (László K., 56.), Albert Á. (Papp, 89.), Szőllősi (Szanyi, 86.), Pálinkás – Hodgyai (Gergely P., 56.). Vezetőedző: Németh Gyula.

Putnok FC: Pápai – Horváth Cs., Gubacsi, Budaházi (Szilágyi, 90.), Mahalek – Keményffy, Magyar (Stefán, 63.) – Kréti, Ádám F., Sramkó – Pataki. Vezetőedző: Fehér Balázs.

Sárga lap: László K., Szanyi, ill. Gubacsi, Magyar, Horváth Cs., Ádám F.

Gól: Süttő (9.), Szemere (71.), ill. Pataki (52.)

Németh Gyula: Nehéz volt, de nagyon fontos győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatomnak és az ellenfélnek is sok sikert kívánok.

Fehér Balázs: – Kicsit megilletődötten kezdtünk. Az első félidőt odaajándékoztuk az ellenfélnek. A második félidőben szerkezetet váltottunk, ezáltal többet volt nálunk a labda. A játékosok marha sok melót beletettek a mérkőzésbe, sajnálom, hogy pont nélkül maradtunk. Gratulálok a hazaiaknak.

Füzesgyarmati SK-FC Hatvan 4-2 (2-0)

Füzesgyarmat, Lázár Gyula Városi Sporttelep, 300 néző. Vezette: Valu T. (Benkő R., Novák L.)

Füzesgyarmati SK: Fildan – Achim S. (Márkus, 63.), Sundas, Lippai, Szabó R., Achim Á. – Cigan (Balogh G., 63.), Shadi (Árvai, 88.), Ramos (Tóth O., 85.), Vajda (Molnár Sz., 88.) – Popescu. Szakmai igazgató: Boros Tibor.

FC Hatvan: Bajkán – Purzsa, Labát (Szabó R., 64.), Katona R., Gál – Virág – Lukács Zs. (Simon M., 64.), Czibolya, Bárkányi, Karácsony – Sárközi Sz. (Bartók, 80.). Vezetőedző: Gulyás Gábor.

Sárga lap: Popescu, ill. Sárközi, Bárkányi, Lukács Zs., Katona

Gól: Vajda (21.), Popescu (26., 61.), Cigan (52.), ill. Simon M. (72., 75.)

Boros Tibor:Az elvárásoknak és az elképzelésemnek megfelelően játszottunk négy-nullás vezetésünkig. Utána több játékosnak is lehetőséget adtam cseréket követően, de sajnos a csapatjátékunk látványosan visszaesett. Igaz, véleményes szituációk után, de fel tudott jönni a vendégcsapat.

Gulyás Gábor: Az első félidőben nem nagyon működött, amit elterveztünk, sem védekezésben, sem támadásban. A második félidőben változtattunk, de a két újabb góllal el is dőlt a mérkőzés. Az mindenképp pozitív, hogy ilyen hátrányban sem estünk szét, és volt még esélyünk, hogy közelebb kerüljünk az ellenfélhez. 

Diósgyőri VTK II-Sényő-Carnifex FC 0-0

Miskolc, DVTK Edzőközpont, zárt kapuk mögött. Vezette: Erdélyi B. (Dobos D., Dobó S.)

Diósgyőri VTK II: Bukrán – Orosz D., Ivánka, Farkas M., Kalandadze – Gönczi – Csávás (Omarashvili, 68.), Zsiga (Bartha, 80.), Karika, Schildkraut (Sipos, 46.) – Zsemlye. Vezetőedző: Zsivóczky Gyula.

Sényő-Carnifex FC: Gazsi – Bodó, Hadházi, Szokol Zs., Boros – Farkas Lizák (Barcsay, 19.), Schmidt, Páll  (Lakatos, 60.) – Kapacina V. (Fabu, 80.), Orosz. Edzők: Fiumei Viktor, Imrő László.

Sárga lap: Zsiga, Zsemlye, Karika, ill. Bodó

Piros lap: Orosz (74., Sényő-Carnifex FC)

Zsivóczky Gyula: – Küzdelmes mérkőzésen győzelmet szalasztottunk el egy jó csapat ellen. Folyamatos nyomást gyakoroltunk ellenfelünkre az egész mérkőzésen, de a kínálkozó lehetőségeinket nem sikerült gólra váltani. Sok a játékunkban a “de” és kevés az i-re feltett pont. Taktikailag védekezésből támadásokba való átmenetek során komoly lehetőségeink adódtak. Csak koncentrált helyzetkihasználással lehet mérkőzést nyerni. Értékes az egy pont, de ebből a pozícióból csak győzelmekkel tudunk előrelépni. Készülünk a Putnok elleni következő mérkőzésünkre.

Fiumei Viktor: – Gyenge színvonalú mérkőzésen, igazságos eredmény született. Egyetlen pozitívum volt, hogy nem kaptunk gólt.

Termálfürdő FC Tiszaújváros-Mezőkövesd Zsóry FC II 1-2 (0-1)

Tiszaújváros, Városi Sportcentrum, 150 néző. Vezette: Bodzay Á. (Bőhm Á., Nyekita B.)

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Tóth Cs. – Tóth M., Vincze, Gelsi, Lőrincz – Tóth S., Burics (Csoszánszki, 39.) – Bene (Benke, 80.), Csernák (Márton A., 46.), Pap – Kristófi Vezetőedző: Gerliczki Máté.

Mezőkövesd Zsóry FC II: Fedinisinec – Sike, Baranyi (Laczkó, 41.), Bencze, Vajda  – Horváth B. (Gíber, 89.), Jagodics, Tóth D., Meskhi – Eperjesi, Kovács D. (Porkoláb, 61.). Vezetőedző: Elek Norbert.

Sárga lap: Tóth Cs., Gelsi, Márton A., Kristófi, Gerliczki, Tóth S.,

Piros lap: Csoszánszki (82., Termálfürdő FC Tiszaújváros)

Gól: Kristófi (57.), ill. Vajda (5.), Laczkó (78.)

Gerliczki Máté: – Induljunk ki abból, hogy ez a mai az idény leggyengébb játéka volt, viszont aki nem érti az eredményt, annak érdemes böngészgetni a két csapat összeállítását. A mai elvetemült játékvezetésnek egyedül a BVSC örülhet.

Elek Norbert: – Gratulálok a fiúknak! Idegenben mindig értékes a győzelem, egy élcsapat otthonában még nagyobb dicsőség. Ezt a formát kell állandósítanunk.

Gyöngyösi AK-Tállya KSE 1-4 (1-0)

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep, 150 néző. Vezette: Tamási P. (Pogonyi F., Németh B.)

Gyöngyösi AK: Szalay – Tarnai (Májer, 60.), Bartha (Márkus, 48.), Gohér, Földi – Eichenvalder (Bódi, 60.), Molnár (Csillik, 32.) – Gaal, Borbély, Bartusz – Pölöskei. Vezetőedző: Simon Antal.

Tállya KSE: Nagy M. – Szegedi, Fenyőfalvi, Fazekas (Ondó, 35.), Nyitrai – Huszti (Motkó, 46.), Ohár, Bihari, Bocsi – Jano, Kelemen (Tóth L., 46.). Edző: Uray Attila.

Sárga lap: Pölöskei, ill. Bihari

Piros lap: Borbély (22., Gyöngyösi AK)

Gól: Bartha (26.), ill. Ondó (47., 88.), Jano (56.), Tóth L. (93.)

Simon Antal: – Azt gondolom, amíg egyenlő létszámmal volt mindkét csapat, sima mérkőzés volt. Egy-nullra vezettünk, majd szerintem belenyúlt a meccsbe a játékvezető egy kiállítással. A védőnk egy labdát kísért haza, fönn volt a keze, a támadójátékos pedig beleszaladt, amiért piros lapot kapott a huszadik percben. Aztán az első félidőben még tíz emberrel is nekünk voltak ziccereink. A második félidőben megsérült a belsővédő és a jobbhátvéd, kettőt kellett cserélnem. Egy ötperces rövidzárlat alatt pedig kihasználta emberfölényét a vendégcsapat, amely így megnyerte a mérkőzést.

Uray Attila: – A meccs végeredménye nem tükrözi azt, hogy milyen nehéz találkozó volt! Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést! Gratulálok első idegenbeli győzelmünkhöz!

A Debreceni VSC II-BVSC-Zugló mérkőzést 2020. november 25-re halasztották.

A két nógrádi csapat, a BSE és az SBTC aktuális mérkőzéseiről már korábban beszámoltunk:

Ceglédi VSE-Balassagyarmati VSE 0-1 (0-1)

Cegléd, Zsengellér Gyula Sporttelep, 300 néző. Vezette: Dobai J. (Bereczki B., Halász J.)

Ceglédi VSE: Kis Cs. – Polyák, Bagó, Juhász Gy., Tóth D. – Markó, Kuti – Majoros (Kelemen, 68.), Herczeg, Kovács L. (Juhász A., 75.) – Bartos (Pintér, 62.). Vezetőedző: Makrai László.

Balassagyarmati VSE: Megyeri – Molnár, Benkő-Bíró, Lami, Fejes – Pallagi, Király Á. – Szita, Nagy T., Kicsi (Klinger, 64.) – Hamar (Pécsi, 82.). Vezetőedző: Nagy Tibor.

Sárga lap:  Kovács L., ill. Molnár, Fejes, Nagy T., Megyeri

Gól: Lami (13.)

Makrai László: – Két részre osztanám a mérkőzést. Az első félidőben elég gyámoltalanul futballoztunk és figyelmetlenek voltunk. Ebből született a Balassagyarmat gólja is. A második félidőben már felbátorodtunk. Voltak lehetőségeink, ziccereink is, sajnos azokat nem tudtuk értékesíteni, így maradt az egygólos vereség. Igazából a mai meccsen is még a bemelegítésnél is kérdőjeles volt egy-két játékos, úgyhogy ilyen szempontból az orvos is besegített az összeállításba. Rengeteg sérültünk és betegünk van, úgyhogy nagyon nehéz volt összeállítani a mai meccsre a csapatot. Ez nem mentség abban, hogy a helyzeteket így is be kell rúgni, ha azokat nem tudjuk, akkor sajnos vereség lesz a vége. 

Nagy Tibor: – Hetek óta nagyon kevesen vagyunk, ezeknek az embereknek viszont olyan szívük van, ami ritka. Küzdenek egymásért, mennek. Az első félidőben kimondottan jól is játszottunk, voltak is lehetőségeink. A második félidőben már nagyon beszorított minket a Cegléd, ez annak is köszönhető, hogy nem tudunk posztokra cserélni. Mint említettem, kevesen vagyunk, de csúsznak-másznak a játékosok, ha kell, akkor ott halnak meg a pályán! Ők ilyen játékosok!

Sajóbábonyi VSE-Salgótarjáni BTC 3-2 (1-1)

Sajóbábony, Borostán Mihály Sportközpont, 300 néző. Vezette: Jakab Á. (Kövér T., Bíró Zs.)

Sajóbábonyi VSE: Bánhegyi – Marczis, Matyi (Vígh, 64.), Pataki, Patócs (Molnár, 26.) – Titkó, Tóth I. – Mezősy (Boda, 90.), Lakatos, Borai (Sebők, 64.) – Faggyas. Játékos-edző: Vígh Ferenc.

Salgótarjáni BTC: Puporka – Boros (Simó L., 80.), Nemes, Illés E. (Fülöp A., 81.), Szeles – Hegedűs, Sárközi, Bata – Tarlósi P. (Szabó T., 34.), Gazdag, Tarlósi M. Vezetőedző: Rubint Richárd.

Sárga lap: Patócs, Matyi, Marczis, Turcsik, ill. Tarlósi P., Szabó T., Hegedűs

Gól: Faggyas (6.), Molnár (70.), Hegedűs (88., öngól), ill. Tarlósi M. (34.), Nemes (83.)

Vígh Ferenc: – Nagyon vártunk már erre a sikerre! Hat hét sikertelenség után végre hazai pályán tudtunk nyerni. Elég hektikus mérkőzés volt. Az első félidőben tizenegyesből sikerült vezetést szereznünk, utána jobbnál-jobb helyzeteket hagytunk kihasználatlanul. Aztán egy figyelmetlenség miatt az ellenfél egyenlített egy büntetőből. A csapat erejét, a morált mutatja, hogy fel tudtunk állni abból a letargiából is. Megszereztük a vezetést, de megint egy figyelmetlenségből kaptunk egy gólt rögzített szituációból. A hajrában viszont tudtunk győztestalálatot szerezni. Végre érezzük a győzelem ízét!

Rubint Richárd: – Csalódott vagyok! Az első perctől kezdve, ahogy fölmentünk a pályára, várható volt, mi lesz itt. Tudtuk, milyen körülmények között fogunk futballozni, egész héten készítettek rá a csapatot, de sajnos, ha egy szóval kellene értékelni ezt a meccset, akkor azt mondom, hogy szégyen! Attól félek, hogy csak én szégyellem magam, és nem vagyok biztos benne, hogy az is szégyelli magát, akinek kell. Szörnyű, amit ma produkáltunk hozzáállásban, tudásban. Nem lesz egyszerű innen fölállni, de megpróbáljuk!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Így ikszelt egymással az Érsekvadkert és a Pásztó

Visszajátszás a pontosztozkodásról. Korábban már hírt adtunk róla, hogy egy-egyes döntetlennel pergett le a megyei első osztály hetedik fordulójára kiírt Érsekvadkert-Pásztó párbaj. Fél óra elteltével Varga Flórián révén szerezték meg a vezetést a házigazdák, majd a második felvonásban Csépe Richárd alakította ki a végeredményt. Tekintse meg a mérkőzésről videós összefoglalónkat!
error: Content is protected !!