Így látta a BSE sajóbábonyi sikerét Nagy Tibor

Gabi

A szép idegenbeli győzelmét arató balassagyarmatiak vezetőedzője állt a kameránk elé csapata hárompontos küldetése után.

Vasárnap a harmadosztály Keleti-csoportjának tizedik körében volt érdekelt a BSE. Soros fellépésükön Sajóbábonyban vizitáltak az Ipoly-partiak. Jól kezdték a meccset a vendégek, nagyon gyorsan betaláltak, majd ugyan a házigazdák egyenlítettek, a nógrádi csapat kettő-egyes előnnyel vonulhatott a pihenőre. A második félidőben aztán nemhogy megőrizték fórjukat a kék-fehérek, hanem növelték is, végül pedig három-egyes siker könyvelhettek el. A lefújás után a szép győzelmet arató nógrádi alakulat mestere, Nagy Tibor értékelte számunkra a mérkőzést. Tekintse meg a videós nyilatkozatot!

Next Post

Így értékelte az Építők remek sikerét Berki Krisztián

Elégetten állhatott kameránk elé a lefújás után a története első megye egyes sikerét arató salgótarjáni csapat vezetőedzője. Vasárnap a múlt hétvége előtt veretlen Nőtincset fogadta a még nyeretlen Építők a megye egyben. A bajnokság negyedik fordulójában esedékes mérkőzés első félideje után már két góllal vezettek a házigazdák, végül pedig három-nullás […]
error: Content is protected !!