Hat gólt hozott a BSE dabas-gyóni edzőmérkőzése

Gabi

A ‘gyarmatiak egyenlő arányban találtak a kapuba, mint a szintén NB III-as házigazdák.

Szombaton hatodik téli fellépésén is túlesett az aktuális edzőmérkőzésén a szintén NB III-as, a harmadosztály Közép-csoportjának kilencedik helyén álló Dabas-Gyónhoz látogató BSE. A jó iramú, igen csak változatos gyakorló meccsen nem jutottak egymással dűlőre a felek. Bár a vendégek előnybe kerültek, ellenfelük hamarosan fordítani tudott. Pallagi még a szünet előtt egyenlített, így remivel fordultak a csapatok. A második félidőben újra a Pest megyeieknél volt a fór, a duplázó Nagy Tamás azonban kialakította a három-hármas végeredményt. A nógrádi alakulat valamivel közelebb állt a győzelemhez, a döntetlen viszont nem mondható igazságtalannak.

Felkészülési mérkőzés:

Dabas-Gyón FC-Balassagyarmati VSE 3-3 (2-2)

Dabas-Gyón, műfüves pálya.

Dabas-Gyón FC: Steer – Mohácsik, Markovics, Ablonczy, Gasztner – Popovics, Csepregi, Zsivóczky-Pandel, Marsa – Bodnár, Kokenszky. Csereként léptek pályára: Nyirati, Galambos, Szabó P., Herczeg, Varga B., Folmer, Mácsik. Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Balassagyarmati VSE: Balogh – Molnár, Lami, Szenecei, Vastag – Pallagi, Kovács K. – Nagy T., Kócsa, Király Á. Szita. Csereként léptek pályára: Erdei, Király O., Klinger, Balázs S., Tóth B. Vezetőedző: Nagy Tibor.

Gól: Mohácsik, Csepregi, Zsivóczky-Pandel, ill. Nagy T. (2), Pallagi

Nagy Tibor: – Vannak még kisebb problémáink. A támadójátékunktól az első perctől kezdve nagyon jó volt. Az első félidőben hat százszázalékos ziccerrel el kellett volna döntenünk a mérkőzést. Remélem, két hét múlva már pontosabbak leszünk.

Next Post

A megye egy vasárnapi eredményei

Befejeződött a tizenhatodik kör. START-HIBO Megyei I. osztály, 16. forduló, vasárnap, félidei állások:  Érsekvadkert SE-Diósjenő SE 1-2 (0-1) Szendehely FC-Palotás SE 0-3 (0-2) Karancslapujtő KSE-Szécsény VSE 5-0 (4-0) Rimóc SE-Silver Tüzép-Karancsberény 3-1 (1-0) Még szombaton történt: Salgótarjáni BTC-Pásztó SK 2-0 (1-0) Héhalom SE-Mátraterenye SE 3-1 (0-1) Berkenye SE-Unicum FC Mohora […]
error: Content is protected !!