Három ponttal távozott Tiszafüredről a BSE

Gabi

Egy késői Kamarás-találat szállította a balassagyarmatiak sikerét.

Szerdán is pályán volt az NB III Keleti-csoportjában szereplő BSE, a hét közepén a tizenötödik fordulóból elhalasztott pótoltak be az Ipoly-partiak Tiszafüreden. Kérdőjelek vezették fel a mérkőzést, mivel a találkozót megelőző másfél nap függvényében az is kérdéses volt, egyáltalán sor kerül-e a csörtére. Persze végül megrendezték az összecsapást.

Az első félidőben jobbára a nógrádi gárda irányított, de Ladányi lehúzta a rolót, jól védett a kapus, két ízben is nagy hárítást mutatott be, így gól nélkül fordultak a felek. A második etapban sem módosult a meccs képe, kisebb-nagyobb lehetőségekkel jeleskedtek a kék-fehérek. Aztán elérkeztünk a játékrész feléig, amikor a nyilvánvaló gólhelyzetben szabálytalankodó Gajdát kiállította a bíró.

Az ezután időszakban még inkább próbálkoztak a ‘gyarmatiak, aztán a 86. percben végre beérett a nyomás, Kamarás előbb higgadtan bemutatott egy cselt, majd tizenkét méterről kilőtte a jobb alsót. Mint nem sokkal később kiderült, ezzel az eredményes befejezéssel tudott egy-nullra nyerni Nagy Tibor fontos pontokat szerző legénysége.

NB III Keleti-csoport, a 15 fordulóból elhalasztott mérkőzésen: 

Tiszafüredi VSE-Balassagyarmati VSE 0-1 (0-0)

Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep. Zárt kapuk mögött. Vezette: Farkas T. (Vrbovszki T., László I.)

Tiszafüredi VSE: Ladányi – Háda (Szanku, 91.), Mészáros, Kalóz (Lakatos, 91.), Tóth N. (Vincze, 62.) – Gajda, Haász (Barzsó, 62.), Csiki, Barna (Szántó, 91.) – Kalmár, Szabó T. Megbízott edző: Tóth Tibor.

Balassagyarmati VSE: Megyeri – Molnár, Benkő-Bíró, Lami, Fejes – Pallagi, Szabó N. – Nagy T., Király O. (Pécsi, 76.), Kicsi (Hamar, 28.) – Kamarás (Kovács K., 92.). Vezetőedző: Nagy Tibor.

Sárga lap: Kamarás

Piros lap: Gajda (69., Tiszafüredi VSE)

Gól: Kamarás (86.)

Tóth Tibor: – Úgy érzem, jobban játszottunk, mint vasárnap. Ennyi előrelépés volt. A támadójátékunk viszont aggasztó egy kicsit. Úgy gondolom, a védekezést összeraktuk erre a mérkőzésre. Egy jó csapat ellen játszottunk. Egy védelmi megingás megpecsételte a sorsunkat. Tíz emberrel viszont nem tudtunk már újítani.

Nagy Tibor: – Eleve nagyon nehezen indult az egész mai túra, mert fél nyolckor tudtuk meg, hogy mérkőzés van. Kedden elég keményen meghajtottam a játékosokat, mivel arról volt szó, hogy lefújták az amatőr bajnokságokat. Ezért nagyon féltem ettől, hogy nagyon túl lettek hajtva, és nem fognak tudni menni. Eleve egy sáros, mély pályán, rengeteg párharc volt. Úgy gondolom, hogy a mérkőzés képe alapján, pláne a második félidő elején több góllal kellett volna nyernünk. Megvoltak a lehetőségek, kapufákat rúgtunk, nem tudtunk vele élni. Hála istennek, a végére sikerült begyötörnünk egy gólt. Most nem tudom, hogy lesz tovább, ugye nagyon fáradtak, nagyon kevesen vagyunk, ma pedig megint volt egy sérülésünk. Valószínűleg maradtunk tizenketten.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nem sok meccs maradt a hétvégére

Az előre tervezett mérkőzések csupán harmada kerülhet lejátszásra. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az MLSZ új lebonyolítási szabályrendszere szerint az amatőr bajnokságokban szereplő csapatok önkényesen dönthetnek úgy, hogy nem kívánnak kiállni az őszi idényből a sorsolás szerint még hátralévő mérkőzéseken. Egyébként annak kapcsán megegyezik a klubok véleménye, a lehető legrosszabb döntés […]
error: Content is protected !!