Győzelmekkel folytatta felkészülését a BSE és az SBTC

Gabi

Az NB III-as Ipoly-partiak Pest megyei ellenfélen kerekedtek felül, a ‘tarjániak szlovák harmadosztályú riválist intéztek el.

Az előző hétvégén ismét edzőmérkőzésen szerepelt az NB III Keleti-csoportjában vitézkedő BSE és a megye egyben listavezető SBTC, a ‘gyarmatiak a Pest megyei első osztály negyedik helyén telelő Veresegyházat fogadták, a fekete-fehérek pedig a szlovák harmadik vonal Közép-csoportjában nyolcadik Losoncot látták vendégül. Végül mindkét nógrádi armada örülhetett, Nagy Tibor legénysége a második félidőben kerekedett felül riválisán, míg Rubint Richárd csapata viszonylag simán nyert. Nézzük meg a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Balassagyarmati VSE-Veresegyház VSK 3-1 (1-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Balassagyarmati VSE: Erdei – Molnár, Lami, Vastag, Gábriel – Kovács K., Pallagi – Nagy T., Kócsa, Király Á. – Szita. Csereként léptek pályára: Balogh, Király O., Klinger, Balázs S. Vezetőedző: Nagy Tibor.

Veresegyház VSK: Hosszú (Persel) – Pálinkás, Farkas, Pápai, Gyárfás (Bábik D.) – Sipeki (Számpor), Cseri, Németh, Mackó (Szabó B.) – Bánáti (Bábik T.), Szanyó (Bőgér). Vezetőedző: Schwarcz Zoltán.

Gól: Szita, Lami, Nagy T., ill. Szanyó

Nagy Tibor: – Kicsit fáradtan, enerváltan, fejben lassan játszottunk, de várható volt a szerdai mérkőzés után, hogy nem leszünk tökéletesek. Most vagyunk éppen az alapozás közepén, így ilyenkor ez benne a pakliban. Ennek ellenére, meg vagyok elégedve a teljesítményünkkel.

Salgótarjáni BTC-Novohrad Losonc 4-1 (2-0)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep, műfüves pálya.

Salgótarjáni BTC: Kanyó – Bakos (Boros), Czutor (Simó A.), Grajzel, Szeles – Illés E. (Gyetvai), Szabó T., Fülöp A. (Stark) – Bata (Gazdag), Novák N., Bocsi. Vezetőedző: Rubint Richárd.

Gól: Fülöp A. (2), Illés E., Novák N.

Rubint Richárd: – Sajnos nem tudtuk megismételni Putnokon nyújtott teljesítményünket. Pontatlanok voltunk, de a legnagyobb gond, hogy lassan játszottunk, alkalmazkodtunk az ellenfélhez. Egyetlen pozitívum, hogy ilyen gyenge produkcióval is meg tudtunk verni egy harmadosztályú csapatot négy-egyre. Ismét több óriási ziccert alakítottunk ki, amiknek egy részét megint nem sikerült értékesíteni. Ebben a téli időszakban eddig talán ez volt a leggyengébb mérkőzésünk, bár a legnagyobb arányú győzelem is, de inkább most játsszunk gyengébben, mint mondjuk a bajnokságban vagy az Amatőr Kupa döntőjében. Megyünk tovább, készülünk a tavaszi rajtra, ami lassacskán eljön!

Next Post

A Hó SC húzta be a romhányi Rotemo Teremtorna aktuális idényét

A győztes alakulat az alapszakasz első hely után megszerezte az aranyérmet a rájátszás fordulót követően. Múlt pénteken befejeződött az aktuális szezon a romhányi Rotemo Teremtornán, a korábban lepergő alapszakaszt követően, zárás gyanánt egy amolyan bónuszkörben csapott össze az első három helyezett, a Hó SC három, a Jamaica kettő, a Szeszpanyol […]
error: Content is protected !!