Győzelemmel hangolt az NB III-as rajtra a BSE

Gabi

A bajnoki főpróbán a csoportellenfélnek számító Mezőkövesd második csapatával szemben arattak egygólos sikert a ‘gyarmatiak.

Szombaton lejátszotta utolsó nyári edzőmérkőzését a harmadik vonal Keleti-csoportjának rajta előtt álló BSE, Nagy Tibor társulata a szintén az említett bajnokságnak nekivágó Mezőkövesd tartalék együttesét fogadta. Ugyan a találkozón csupán egy hazai gól született, kissé csalóka az eredmény, mert jóval nagyobb fölényben futballoztak az Ipoly-partiak.

Már az első félidőben jó pár lehetőséget kialakítottak a ‘gyarmatiak, rendre el is rontották azokat, így a lelkesen védekező Borsod megyeiek megúszták kapott gól nélkül ezt a felvonást. A szünetet követően sem változott a meccs képe, a hazaiak mentek előre, futószalagon alakítottak ki kisebb-nagyobb helyzeteket, de jó darabig sehogy sem voltak képesek bevenni a kaput.

Az utolsó negyedórához érve aztán büntetőhöz jutottak a kék-fehérek, amit Nagy Tamás higgadtan értékesített. A hátralévő tizenöt percben már nem módosult az állás, így a nógrádi csapat egy-nullás arányban gyűrte le a fiatalos vendégeket. Augusztus 2-án jöhet az NB III rajtja, 17.30-tól a Putnok vizitál majd a Kövi Pál Sportközpontban.

Felkészülési mérkőzés:

Balassagyarmati VSE-Mezőkövesd Zsóry FC II 1-0 (0-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, 100 néző.

Balassagyarmati VSE: Megyeri (Balogh, 46.) – Molnár, Lami, Pallagi, Fejes – Kamarás (Balázs S., 66.), Király Á., Király O. (Kovács K., 46.) – Mátyás Zs. (Szita, 46.), Hamar (Katona, 46.), Nagy T. Vezetőedző: Nagy Tibor.

Mezőkövesd Zsóry FC II: Fedinisinec – Sike, Daru, Németh, Szeibert – Bálint A., Baranyi, Horváth T., Fészki – Giber, Juhász. Csereként léptek pályára: Urbán, Seres, Gondos, Lénárt, Jaksi. Vezetőedző: Elek Norbert.

Gól: Nagy T. (76.)

Nagy Tibor: – Hiába támadtunk rengeteget és dolgozunk ki számtalan helyzetet, azokat mind ki is hagytuk. Úgy gondolom, tíz-tizenkét ziccerünk volt, melyek közül egyet sem sikerült berúgnunk. Kicsit jobban kellene koncentrálni a kapu előtt, mert ezt nem lehet minden meccsen megcsinálni.

Elek Norbert: – Mi egy fiatal csapat vagyunk, most kerültünk fel az NB III-ba. Azért próbáltuk gyakorolni a saját focinkat, egy, a szerintem majd az élbolyhoz tartozó együttes otthonában. Amit szerettem volna látni, azt hellyel-közzel sikerült megvalósítani a csapatnak, úgyhogy elégedett vagyok a játékunkkal.

Next Post

A szombati nógrádi érdekeltségű edzőmeccsek eredményei

Tíz gyakorló mérkőzésre került sor a hétvége első napján. Felkészülési mérkőzések szombati eredményei: Berkenye Kupa: Berkenye SE-Szendehely FC 3-1, Szendehely FC-Szügy SE 2-2, Berkenye SE-Szügy SE 4-1 Mátraterenye SE-Szécsény VSE 2-4 Budai FC U19-Érsekvadkert SE 1-0 Mihálygerge SE-Bátonyterenyei TC 2-2 Kazár KSE-Mátraverebély-Szentkút SE 1-4 Mátramindszent SE-MSE-Mátraballa 4-4 Unicum FC Mohora-Palotás […]
error: Content is protected !!