Ez történt az NB III Keleti-csoportjának tizenhetedik fordulójában

Gabi

Zsinórban harmadszor nyert a BSE, nem született döntés Cegléden, kiütéssel győzött a DEAC, odahaza örülhetett az ESMTK, újabb sikert aratott a Sényő, megküzdött a pontokért a Tiszaújváros, kétgólos hátrányból állt fel a Gyöngyös.

Az előző hétvégén a tizenhetedik körrel befejeződtek a 2019-es küzdelmek az Ózd kizárása miatt immáron csupán tizenöt tagot számláló NB III-as Keleti-csoportban. Az aktuális meccsek kapcsán nógrádi szemmel a legfontosabb hír, hogy a zsinórban harmadik alkalommal nyerni tudó BSE legyűrte a DVSC kettőt. A további találkozókon a Cegléd a hajrában egyenlített az éllovas Füzesgyarmattal szemben, a DEAC elpáholta a Tállyát, az ESMTK felülkerekedett az Egeren, a Sényő ezúttal a Putnok ellen gyűjtött pontokat, a Tiszaújváros legyűrte a diósgyőri fiatalokat, a Gyöngyös pedig kétgólos hátrányból felállva ikszelt Jászberényben. Lássuk a részleteket!

NB III Keleti-csoport, 17. forduló:

Balassagyarmati VSE-Debreceni VSC II 1-0 (1-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, 200 néző. Vezette: Jakab Á. (Skover P., Nagy P.)

Balassagyarmati VSE: Erdei – Molnár, Lami, Pallagi, Király – Kovács K., Gábriel – Klinger, (Csizmadia, 46.), Kócsa (Szilágyi, 54.), Szita (Csillik, 91.) – Péter B. Vezetőedző: Nagy Tibor.

Debreceni VSE II: Kovács P. – Lakatos B., Mészáros N., Belényesi, Bene – Bévárdi (Tonhaizer, 79.), Sárosi (Baráth, 46.), Kónya, Gyönyörű (Györgyi, 68.) – Kerekes, Bouoli. Vezetőedző: Szatmári Csaba.

Sárga lap: Gábriel, ill. Baráth, Kónya, Bévárdi, Belényesi

Gól: Pallagi (14.)

Mestermérleg:

Nagy Tibor: – Az akarat volt a mai siker ritka, tudtuk, hogy rossz és saras a pálya. Viszont bármi is lett volna az eredmény, nekem a mai nap arról szólt, hogy köszönetet mondjak embereknek, elsősorban a vezetőknek, a játékosoknak és a szurkolóknak, mert amit ők ebben a félévben csináltak a Balassagyarmatért, az csodálatos és szenzációs! Úgy gondolom, erről nagyon sok klub példát vehetne! Még egyszer nagyon szépen köszönöm a játékosaimnak ezt a hozzáállást!

Szatmári Csaba: – Erről a mérkőzésről nem kívánok nyilatkozni!

Ceglédi VSE–Füzesgyarmati SK 11 (01)

Vezette: Szommer A. (Kis Z., Tinnyei Zs.)

Ceglédi VSE: Tulipán – Bagó, Bodó, Szász (Kovács L., 60.), Pesti – Markó, Kun (Kelemen, 79.) – Juhász (G. Bíró, 63.), Takács K., Szilágyi P. – Lukács R. Vezetőedző: Schőn László.

Füzesgyarmati SK: Fildan – Vincze, Benkő-Bíró, Raducu, Achim Á. – Toca, Villand (Popescu, 56.) – Achim S. (Kis Sz., 82.), Székely, Fejes (Pataki, 46.) – Constantinescu. Szakmai igazgató: Boros Tibor.

Sárga lap: Markó, Bagó, ill. Fejes, Vincze, Toca

Piros lap: Pesti (90., Ceglédi VSE)

Gól: Bodó (81.), ill. Fejes (17.).

Schőn László: – Igazi rangadót játszottunk a Füzesgyarmattal. A helyzeteink alapján nyernünk kellett volna. De nem lehetünk vele elégedetlenek, hiszen egy jó csapat ellen szereztünk egy pontot.

Boros Tibor: – Ez a hét egy érzelmi hullámvasút volt számomra, emberileg nagyon megérintett, hogy egy nagyszerű játékosom, Villand Róbert a télen Németországba költözik a feleségével. Innen is kívánnék számukra boldog életet, és megköszönném neki az eddigi munkáját. A mérkőzésen volt, aki csődöt mondott, de összességében egy vállalható találkozó volt, ahol mindkét félnek megvolt a helyzetei a győzelemre. Kicsit csalódott vagyok, hogy pár percen múlott, de ha objektív próbálok lenni, akkor reális a végeredmény.

Debreceni EAC-Tállya KSE 7-2 (4-0)

Vezette: Sándor Cs. (Benkő R., Soós A.)

Debreceni EAC: Szabados (Tóth D., 69.) – Szabó K., Soltész, Karikás (Nagy Z., 69.), Papp – Sigér, Spitzmüller, Sándor T., Patócs – Urbin, Bárány (Sidibe, 63.). Vezetőedző: Kondás Elemér.

Tállya KSE: Tarr – Minczér, Bihari, Fenyőfalv, Bocsi – Ohár, Szegedi – Potyka, Csicsvári (Sárosi, 60.), Kelemen G. (Horváth B., 75.) – Ondó (Toldi, 67.). Vezetőedző: Uray Attila.

Sárga lap: Ondó, Csicsvári, Potyka

Gól: Patócs (18., 27.), Sigér (38.), Sándor T. (43.), Bárány (50.), Spitzmüller (70.), Urbin (78.), ill. Nagy Z. (72., öngól), Toldi (87.)

Kondás Elemér: – Ez a mérkőzés méltó lezárása volt a fél évi teljesítményünknek! Nagyon jól játszottak a srácok, gratulálok nekik.

Uray Attila: – Az év leggyengébb produkcióját nyújtottuk, a bajnokság legerősebb csapata ellen. Ennyi gólt a legutóbbi nyolc meccs alatt nem kaptunk! Gratulálok az ellenfélnek!

ESMTK-Eger SE 3-1 (0-1)

Vezette: Kulcsár K. (Molnár I., Nagy M.)

ESMTK:  Bonica – Nagy M., Lipcsei, Lázár B. (Herczeg, 46.), Tóbiás  – Túri D., Tóbiás – Slezák, Boda, Oroszi (Horváth L., 46.) – Kovács D. (Reznek, 87.). Vezetőedző: Turi Zoltán.

Eger SE: Nacsa – Debreczeni, Vaskó (Kovács D., 30.), Vajda, Farkas – Vitelki, Antal Zs. – Lőrincz, Kis G. (Révész, 82.), Gajda – Benke (Bartusz, 69.). Vezetőedző: Sütő Szilárd.

Sárga lap: Túri D., Tóbiás, Horváth L., ill. Farkas, Lőrincz

Gól: Kovács B. (50.), Horváth L. (70.), Kovács D. (85.), ill. Antal Zs. (40.)

Turi Zoltán: – Az első félidőben nagyon gyengén és pontatlanul fociztunk, a második játékrészbeli teljesítményünk alapján viszont megérdemelten szereztük meg a győzelmet. További sok sikert kívánok az egrieknek.

Sütő Szilárd: – Hiába mentünk előnnyel az első félidő után, az ESMTK mindkét játékrészben jobb teljesítményt nyújtott, megérdemelten tartották otthon a három pontot, gratulálok nekik. 

Sényő-Carnifex FC-Putnok FC 4-2 (2-1)

Vezette: Tamási P. (Szarvas L., Deme R.)

Sényő-Carnifex FC: Gazsi – Szokol, Klepács, Bodó G., Márton A. (Kapacina K. – 67.) – Lakatos L., Fenyőfalvi – Kapacina V., Barcsay (Boros, 60.), Kristófi (Varga J., 77.) – Lizák.  Edzők: Fiumei Viktor, Imrő László.

Putnok FC: Pomozi – Nyisalovits, Fazekas (Sándor B., 33.), Mahalek (Arday, 68.), Nemes – Csirszki (Tucsa, 82.), Zimányi, Illés R., Nyitrai – Tóth Sz., Katona. Vezetőedző: Kriston István.

Sárga lap: Bodó, ill. Zimányi

Gól: Lizák (15.), Fazekas (25., öngól), Kapacina V. (75., 80.), ill. Mahalek (17.), Tóth Sz. (87.)

Fiumei Viktor: – Kellemes, napsütéses időben, szerintem megérdemelt győzelmet arattunk. Az ellenfél jobban kezdte a mérkőzést, az első félidő fele inkább az övék volt, mégis mi vonultunk előnnyel a szünetre, amit a második játékrészben meg is tartottunk, valamint növelni tudtuk. Gratulálunk a Putnoknak.

Kriston István: – Aki nem rúgja a gólt, törvényszerű, hogy kapja. Játékban jól nézett ki a csapat, viszont helyzetkihasználásban és egyes védekezései résznél olyan hibákat vétettünk, amiket az ellenfél azonnal kihasznált.

Termálfürdő FC Tiszaújváros-Diósgyőri VTK II 2-1 (0-0)

Vezette: Tóth T. (Kovács Z., Kurinka B.)

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Tóth Cs. – Bokros, Lippai, Gelsi, Tóth M. – Kulcsár (Fodor, 90.), Orosz – Terdik (Horváth T., 92.), Hussein, Pap – Bene (Kundrák, 87.). Vezetőedző: Gerliczki Máté.

Diósgyőri VTK II: Bukrán – Ivánka, Farkas, Orosz M., Budaházi – Kispál (Csávás, 82.), Zsiga – Tóth Bo. (Gönbczi, 89.), Gazdag, Ternován (Nagy Z., 74.) – Óvári. Vezetőedző: Vég Csongor

Sárga lap: Tóth M., ill. Óvári, Gazdag, Ivánka, Ternován, Budaházi

Gól: Gelsi (62.), Bene (63.), ill. Óvári (56.)

Gerliczki Máté: – Nem sziporkáztunk a mai mérkőzésen, viszont több helyzetet is kialakítottunk az első félidőben, amik még kimaradtak. A második játékrész elején kapott egy tizenegyest az ellenfél, ezután viszont magasabb fokozatra kapcsoltunk és egy perc alatt megfordítottuk a meccset, amit végül teljesen megérdemelten megnyertünk.

Vég Csongor: – Ez a meccs jól keretbe foglalta az egész őszi szezonunkat. Hatvan percig működött az, amit elterveztünk. A fiúk fegyelmezettek voltak és jól zárták a pálya tengelyét. Viszont a labdával többet vártam a csapattól. Jobban meg kellett volna becsülni azt a mérkőzés bizonyos periódusaiban. A vezetésünk után sajnos jött egy olyan háromperces rövidzárlat, amit az egész szezonban hoztunk. Az első kapott gól előtt kétszer kontrázhattunk volna, ehelyett a hazai csapat jött el az elpasszolt labdáinkból. A második tiszaújvárosi találat előtt meg mi végeztünk el bedobást a saját kapunktól hetven méterre. Idén borzasztó “olcsó” gólokat szereztek ellenünk az ellenfelek. Nem lesz könnyű tavaszunk, az biztos.

Jászberényi FC-Gyöngyösi AK 2-2 (1-0)

Vezette: Takács Á. (Balla L., Katona B.)

Jászberényi FC: Miski – Szemere, Lakatos B., Lakatos G. (Szabó T., 46.), Süttő – Sándor I. – Gresó, Király O. (Nagy Sz., 78.), Szöllősi, Ludasi – Pálinkás G. Vezetőedző: Német Gyula.

Gyöngyösi AK: Ladányi – Fehér, Csornij, Rédei Petrezselyem – Tóth O., Tarnai, Nádudvari, Forgács (Czéh, 15.) – Csoszánszki, Nagy R. (Markovics, 85.). Vezetőedző: Varga Attila.

Sárga lap: Szőllősi, Gresó, ill. Csornij, Rédei, Tóth O.

Gól: Sándor I. (44.), Szemere (48.), ill. Csoszánszki (58., 76.)

Német Gyula: – Gratulálok a Gyöngyösnek a kétgólos hátrányból történő egyenlítéshez. Nekünk meg a jó kezdés után, elég csúfos lett a vége.

Varga Attila: – A mérkőzés nagy részében a védekezésünk és a támadójátékunk is jól működött. Kettő-nullás hátrányban is a győzelem volt a cél, a különbség és a minőség másodlagos szempont volt. Kevésen múlott, sajnálom, hogy nem sikerült, de a nagyon komoly problémák ellenére is tűzben égtek a játékosok, a meccs elejétől a végéig szívüket-lelküket kitették a győzelem érdekében, büszke vagyok rájuk.

Szabadnap: FC Hatvan.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Ezzel a góllal győzött a DVSC második csapata ellen a BSE

Videón tekinthető meg a nógrádi együttes zsinórban harmadik sikerét jelentő találat. Mint arról már hírt adtunk, a BSE egy-nullás arányban gyűrte le a DVSC kettőt a harmadik vonal Keleti-csoportjának utolsó 2019-es, azaz tizenhetedik fordulójában. Az inkább küzdelem jellemezte összecsapáson tehát egy gól döntött, Pallagi közelről vágta be a labdát a […]
error: Content is protected !!