Ez történt az NB III Keleti-csoportjának tizenhatodik fordulójában

Gabi

Újabb pontokat szerzett a BSE, egygólos meccset húzott be a Sényő, ismét nyert a Füzesgyarmat, sima sikert aratott a DEAC, idegenben örülhetett az ESMTK, megint szép skalpot szerzett a Gyöngyös, a hajrában győzött a Cegléd, komolytalan mérkőzésen végezte ki ellenfelét a Tállya.

Az elmúlt hétvégén a tizenhatodik fordulót hozták tető alá az NB III Keleti-csoportjának 2019/2020-as idényében. Nógrádi szemmel örömteli hír, hogy a BSE győzni tudott a Diósgyőr fiataljainál. A további mérkőzéseken a Sényő legyűrte a DVSC kettőt, az éllova Füzesgyarmat ezúttal a Jászberényt múlta felül, a DEAC elpáholta a Putnokot, az ESMTK legyűrte a Hatvant, a Gyöngyös remek sikerre tett szert a Tiszaújváros ellen, a Cegléd két vállra fektette az Egert, a Tállya pedig komolytalan meccsen végezte ki a zömében tizenhat éves játékosokkal kiálló Ózdot. Lássuk a részleteket!

NB III Keleti-csoport, 16. forduló:

Diósgyőri VTK II-Balassagyarmati VSE 1-3 (1-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 150 néző. Vezette: Tamási P. (Kövér T., Urgyán A.)

Diósgyőri VTK II: Bukrán – Orosz D., Farkas, Orosz M., Budaházi – Kispál (Mertse, 72.), Zsiga (Nagy Z., 78.) – Tóth Bo., Korbély, Szabó B. – Óvári. (Gazdag, 72.). Vezetőedző: Vég Csongor.

Balassagyarmati VSE: Erdei – Molnár, Lami, Pallagi, Vekker (Kovács K., 46.) – Nagy T., Király – Gábriel, Kócsa, Szita – Péter B. (Szilágyi, 46.). Vezetőedző: Nagy Tibor.

Sárga lap: Orosz D., Orosz M., Vég, Szabó B., Nagy Z., Farkas, Budaházi, ill. Vekker, Nagy T.

Gól: Korbély (18.), ill. Pallagi (25.), Nagy T. (65.), Szita (67.)

Vég Csongor: – Egy olyan csapatnak, ahol a visszajátszók alkotják a kezdő hatvan százalékát, sokkal okosabban kell játszani. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy utaznak, és lehet, kevesebb alvással érkeznek meg a mérkőzésbe. Ahelyett, hogy megbecsültük volna a labdát, a saját butaságainkból fáradtunk bele a meccsbe. Az egyéni védőjátékunk ma nagyon pontatlan volt, és ami még szomorúbb, kevés agresszivitással párosult. Tartom azt, amit a találkozó elején mondtam a fiúknak: ha meg kell halnunk, akkor azt állva tegyük meg. Gratulálok a vendégeknek. A játékvezetőtől pedig ezúton is szeretnék elnézést kérni a reklamálásom miatt. Teljesen jogos büntetőt ítélt meg ellenünk.

Nagy Tibor: – Az első félidőben kicsit fegyelmezetlenül játszottunk, de a másodikban már rendben voltunk. Úgy gondolom, reális az eredmény.

Debreceni VSC II-Sényő-Carnifex FC 0-1 (0-0)

Vezette: Antal P. (Vrbovszki P., Pogonyi F.)

Debreceni VSC II: Kovács P. – Molnár M. (Pelles, 68.), Mészáros N., Belényesi, Bene – Sárosi – Bévárdi, Baráth (Gyönyörű, 67.), Pintér, Bereczki (Bouoli, 80.) – Kerekes. Vezetőedző: Szatmári Csaba.

Sényő-Carnifex FC: Gazsi – Márton A., Klepács, Szokol, Boros – Fenyőfalvi, Lakatos L (Bodó, 70.) –  Lizák, Kapacina V. (Varga J., 85.), Barcsay – Kristófi (Tőkés, 72.).  Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Sárga lap: Belenyési, Bene, Szatmári, ill. Lizák

Gól: Klepács (63.)

Szatmári Csaba: – Összességében nem játszott rosszul a csapat, több helyzetet is kidolgoztunk, amikből ha kicsit pontosabbak lettünk volna a kapu előtt, akár mi is győzhettünk volna a mai napon.

Fiumei Viktor – Nem kezdtük jól a mérkőzést, a debreceni fiatalok sokkal hamarabb felvették a meccs ritmusát, de de a harmincadik perctől a szünetig, majd pedig a pihenő után mutatott játékunkkal, megérdemelten nyertünk, egy tipikus egygólos meccsen. Gratulálunk a hazai fiataloknak és sok sikert nekik.

Füzesgyarmati SK-Jászberényi FC 2-0 (1-0)

Vezette: Nagy N. (Szabó F., Kovács Z.)

Füzesgyarmati SK: Fildan – Vincze, Benkő-Bíró, Raducu, Fejes – Toca, Achim Á. (Villand, 92.) – Achim S. (Lukács Zs., 77.), Marius, Pataki (Katona, 68.) – Székely.  Szakmai igazgató: Boros Tibor.

Jászberényi FC: Miski – Szemere, Lakatos B., Lakatos G., Ludasi – Sándor I. (László, 62.) – Gresó, Király O. (Nagy Sz., 76.), Szöllősi (Szabó T., 87.), Süttő – Pálinkás. Vezetőedző: Német Gyula.

Sárga lap: Marius, Fejes, Lukács Zs., ill. Miski, Gresó, Király

Gól: Székely (20.), Lukács Zs. (92.)

Boros Tibor: – Egy picit most is változtattunk a felállási formánkon, hogy igazodjunk a Jászberényhez. Kicsit meglepett, hogy ilyen sok ziccert tudtunk kialakítani a vendégek ellen, de a végeredmény hűen tükrözi a pályán látottakat.

Német Gyula: – Győzött az erőszakosabb csapat, bedarált minket a hazaiak, amiben jobbak voltak, azzal nyertek, ehhez gratulálok nekik. Egy igazi sz@r rangadón kaptunk ki, ahol három passzt nem adtak egymásnak összesen a játékosok.

Putnok FC-Debreceni EAC 2-3 (2-0)

Vezette: Mencsik L. (Varga G., Kurinka B.)

Putnok FC: Pomozi – Nyisalovits, Fazekas, Arday (Nemes, 46.), Nemes – Csirszki (Jobbik, 87.), Zimányi, Nyitrai, Galambosi (Sándor B., 50.) – Tóth Sz. (Szegedi, 67.), Katona. Vezetőedző: Kriston István.

Debreceni EAC: Szabados – Szabó K., Soltész, Balogh K. (Patócs, 22.), Papp – Sigér (Bíró, 83.), Spitzmüller, Sándor T., Karikás (Nagy Z., 75.) – Urbin, Bárány. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Gól: Nyitrai (86.), ill. Bárány (52., 62., 77.), Sigér (58.)

Kriston István: – Amit az első félidőben felépítettünk, azt a másodikban sikeresen leromboltuk.

Kondás Elemér: – Nagyon jól játszottunk, megérdemelt győzelmet arattunk, és a gólkülönbség sem túlzó!

Eger SE-Ceglédi VSE 1-2 (1-1)

Vezette: Kátai G. (Skover P., Balla L.)

Eger SE: Nacsa – Debreczeni, Vaskó, Vajda, Farkas (Bartusz, 83.) – Csiki, Vitelki (Antal Zs., 79.) – Lőrincz, Kis G., Gajda – Benke. Vezetőedző: Sütő Szilárd.

Ceglédi VSE: Tulipán – Krajcz (Makrai, 57.)(G. Bíró, 68.), Szász, Bodó, Pesti – Markó, Juhász (Kovács L., 46.), Takács K. – Kun, Szilágyi, Lukács R. Vezetőedző: Schőn László.

Sárga lap: Farkas, ill. Szilágyi

Piros lap: Csiki (86., Eger SE)

Gól: Vajda (35.), ill. Szilágyi (13.), Takács K. (83.)

Sütő Szilárd: – A mérkőzés első negyedóráját nem kezdtük jól, ott megszereztük a vezetést. Utána átvettük a meccs irányítását, helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, amiket sajnos kihagytunk, a Cegléd pedig a végén egy jól eltalált szabadrúgásból győzni tudott. Nem érdemeltünk vereséget a mai napon.

Schőn László: – Nagyon megszenvedtünk a sikerért. Az utolsó húsz percben sikerült egy kicsit jobb játékot produkálnunk és megszerezni a győzelmet. Ehhez kellettek Tulipán Ákos nagy védései is.

Gyöngyösi AK-Termálfürdő FC Tiszaújváros 3-2 (0-2)

Vezette: Sándor Cs. (Piskóczi V., Benkő R.)

Gyöngyösi AK: Halasi – Tóth O., Rédei, Csornij, Petrezselyem, Nádudvari (Markovics, 86.) – Tarnai, Fehér – Nagy R., Csoszánszki (Márkus, 93.), Forgács. (Sári, 92.). Vezetőedző: Varga Attila.

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Tóth Cs. – Bokros, Gelsi (Orosz, 60.), Lippai, Tóth M. – Bussy – Molnár (Kulcsár, 78.), Hussein, Csicsek (Bene, 72.), Terdik – Pap. Vezetőedző: Gerliczki Máté.

Sárga lap: Csoszánszki, Tarnai, ill. Molnár

Gól: Nagy R. (51.), Forgács (75.), Tóth O. (83.), ill. Gelsi (7.), Terdik (46.)

Varga Attila: – Egy félidőnyi előnyt adtunk az ellenfelünknek. Az első félidőben lyukas volt a védekezésünk, sok egyéni hibát vétettünk. Nagy pozitívum, hogy a folytatásban egyénileg és csapatszinten is feljavultunk. Nem mondom, hogy sziporkázó játékkal nyertünk, de győztünk, és ez a lényeg! Kicsit nehéz, ami mostanában zajlik a csapat körül, nem könnyű így felkészülni, mert az időnk nem az edzésekről és a felkészülésről szól. Büszke vagyok a csapatra!

Gerliczki Máté: – A mai mérkőzés megmutatta a csapatom határait. Azt hittük, jó csapatunk van, de sajnos nem több, mint egy jó középcsapat. Gratulálok a hazaiaknak.

FC Hatvan-ESMTK 1-2 (0-1)

Vezette: Zimmermann M. (Szabó D., Bőhm Á.)

FC Hatvan: Tajti – Purzsa, Bárkányi, Katona, Karácsony –  Zagijev, Mundi (Szabó R., 62.) – Czibolya (Sárközi, 62.), Kitl, Fék (Dolhai, 17.) – Torda. Vezetőedző: Török László.

ESMTK:  Bonica – Nagy M., Lipcsei Á., Lázár B., Tóbiás  – Túri D., Herczeg – Slezák, Boda, Oroszi (Reznek, 82.) – Kovács D. Vezetőedző: Turi Zoltán.

Sárga lap: Katona, Mundi, ill. Túri D., Slezák, Herczeg

Gól: Katona (46.), ill. Kovács D. (3.), Sárközi (80., öngól)

Török László: – A második percben kapott korai gól és a mérkőzésen elszenvedett három sérülésünk nagy mértékben befolyásolta a mai meccs kimenetelét.

Turi Zoltán: – Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak a három pont megszerzéséhez.

Tállya KSE-Ózdi Kohász SC 29-0 (17-0)

Vezette: Somogyi S. (Baghy Cs., Deme R.)

Tállya KSE: Tarr – Minczér (Paranai, 46.), Bihari, Fenyőfalv, Bocsi – Bodnár, Szegedi – Potyka, Sárosi (Horváth B., 46.), Kelemen G. – Ondó (Toldi, 46.). Vezetőedző: Uray Attila.

Ózdi Kohász SC: Bogdán – Tasi, Jaskó, Gál B., Váradi – Tóth D., Seres, Aradszki, Farkas (Demjén, 67.) – Zöllei, Palkó. Csapatvezető: Gál László.

Gól: Fenyőfalvi (1.), Minczér (3., 40.), Sárosi (7., 14., 17.), Ondó (11., 20., 36., 45.), Potyka (12., 53.), Bocsi (18.), Bodnár (23., 24., 32., 57., 67., 84.), Bodnár (38., 34.), Toldi (52.), Paranai (58., 60., 83., 86.), Horváth B. (62.), Szegedi (79.), Bihari (85.)

Uray Attila: – Tiszteltük az ellenfelet és a labdarúgást, de a mai mérkőzésnek nem volt sportértéke! Remélem, rendeződik az ózdi foci jövője és megoldást tudnak találni a nehézségeikre!

Gál László: – Erről nagyon nehéz általánosságban véleményt formálni, mert azért huszonkilencet nem szokott kapni az ember. De! Én csak a legnagyobb tisztelettel tudok azokról az ózdi játékosokról beszélni, akik ma eljöttek, és kiálltak a Tállya ellen, mert ezzel legalább elhárították annak a veszélyét, hogy kizárják a csapatot az NB III-ból! Azt gondolom, bármilyen fiatal játékosokról van szó, tanúbizonyságot tettek arról, hogy létezik még Magyarországon klubszeretet, és van még egy egészséges fiatal nemzedék, ami a sportban képzeli el a jövőjét. A mai mérkőzés nem csak arról szólt, hogy mennyi az eredmény, és hogy elveszítettünk három pontot, hanem arról is, hogy mondjuk ki őszintén, az Ózd hadat üzent a többségében játékosuralom alatt nyűglődő magyarországi klubok nevében. Ameddig én vezetem ezt a klubot, soha nem lesz módja egyetlen egy játékosnak sem arra, hogy a jelenlétével vagy nem jelenlétével zsaroljon egy egyesületet!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Így néznek ki a bátonyterenyei teremkupa játékoskeretei

Harminc csapat nevezési listája egy helyen! Arról a napokban már beszámoltunk, hogy a 2019/2020-as szezonban összességében harminc csapat fogja majd alkotni a bátonyterenyei téli teremlabdarúgó bajnokság három mezőnyét. Jelen cikkünkben a nevező gárdák játékoskereteinek listáját vettük górcső alá, az alábbiakban megtekinthető, melyik résztvevő alakulat, milyen állománnyal fog nekivágni a hamarosan […]
error: Content is protected !!