Ez történt az NB III Keleti-csoportjának tizenegyedik fordulójában

Gabi

Egygólos meccsen kapott ki a BSE, ikszelt egymással az ESMTK és a Sényő, nem hibázott a Füzesgyarmat, megküzdött a pontokért a DEAC, szép sikerrel javított a Tiszaújváros, idegenben örülhetett a DVSC II, szép skalpot szerzett a Tállya, ismét nyerni tudott a Putnok.

A mögöttünk hagyott hétvégén a tizenegyedik körrel folytatódott a 2019/2020-as idény az NB III Keleti-csoportjában. Az aktuális meccsek kapcsán nógrádi szemmel a legfontosabb hír, hogy a négy forduló után ismét kikapó BSE küzdelmes mérkőzésen maradt alul Cegléden. A további találkozókon nem bírt el egymással az ESMTK és a Sényő, a Füzesgyarmat hozta a kötelezőt az Ózddal szemben, a DEAC bevette Egert, a Tiszaújváros remek sikerrel szakította meg a Jászberény veretlenségi szériáját, a DVSC kettő idegenben gyűrte le a Hatvant, a Tállya szép győzelmet ért el Gyöngyösön, a Putnok pedig felülkerekedett a diósgyőri fiatalokon. Lássuk a részleteket!

NB III Keleti-csoport, 11. forduló:

Ceglédi VSE-Balassagyarmati VSE 1-0 (0-0)

Vezette: Dobai J. (Belicza B., Pogonyi F.)

Ceglédi VSE: Tulipán – Bagó, Szász, Bodó, Pesti – Makrai, Juhász – Kovács L. (Cseh, 76.), Markó, Szilágyi (Kun, 68.) – Kelemen (G. Bíró, 89.). Vezetőedző: Schőn László.

Balassagyarmati VSE: Erdei – Molnár, Lami, Vastag, Vekker – Pallagi, Király – Gábriel (Balga, 73.), Nagy T. (Kovács K., 46.), Szita – Péter B. (Pistyúr, 63.). Vezetőedző: Nagy Tibor.

Sárga lap: Kelemen, ill. Péter B., Vastag

Gól: Kelemen (58.)

Schőn László: – Nagyon nehéz mérkőzés volt. Egyrészt azért, mert egy jól fölkészített Balassagyarmattal találkoztunk, másfelől pedig, olyan két meccs után jöttünk, ahol nem sikerült pontot gyűjtenünk, ez pedig lelkiekben rányomta a bélyegét erre az időszakra. Tudtuk, hogy mindenféleképpen nyernünk kell ahhoz, hogy feloldódjunk ebből az állapotból, ami szintén nehézzé tette a találkozót. Hála istennek, sikerült győnünk, remélem, visszatérünk arra az útra, ahol hetekkel ezelőtt voltunk. Jóval több van a csapatunkban annál, mint amit ma mutattunk. Annak viszont kifejezetten örülök, hogy fiatal ceglédi játékosok hétről-hétre bizonyítják, hogy stabil tagjai lehetnek ennek a csapatnak, ez nagyon pozitív dolog! Gratulálok a srácoknak! Jó néhány meccs vár még ránk, amik nem lesznek egyszerűek, de bízom benne, az őszi szezon végére ott tudunk maradni a dobogó közelében.

Nagy Tibor: – Nyári melegben játszottunk egy semmilyen mérkőzést. A szerencsésebb csapat talált egy gólt egy pattogós távoli lövésből. Ennyi volt az egész meccs. Az a probléma, hogy most már tényleg nincs cserénk, csak ifisták. Szerencsére Kovács betegen is elvállalta, hogy legalább a padról beszáll. Sajnos Nagy Tamást le kellett cserélni a szünetben, mert összeugrott a combja. Így pedig nagyon nehéz volt! Ráadásul én is beteg vagyok, ezért nem tudtam úgy irányítani a csapatot, ahogy szoktam és szerettem volna, lassan már hangom sincs. Ez egy ilyen hét volt, valaki behozta a betegséget az öltözőbe és páran kidőltünk.

ESMTK-Sényő-Carnifex FC 2-2 (2-1)

Vezette: Zimmerman M. (Ring K., Nagy P.)

ESMTK: Bonica – Nagy M., Gubacsi, Lipcsei, Tóbiás – Kovács B., Túri D.  – Kovács D. (Lázár B., 78.), Herczeg (Reznek, 70.), Boda – Horváth L. (Oroszi, 92.). Vezetőedző: Turi Zoltán.

Sényő-Carnifex FC: Gazsi – Bodó, Klepács, Lakatos L. (Varga J., 76.), Szokol – Boros, Lizák (Barcsay, 60.) – Fabu (Kristófi, 46.), Kapacina K., Kapacina V. – Márton A. Edzők: Fiumei Viktor, Imrő László.

Sárga lap: Túri D., Tóbiás, ill. Szokol, Bodó

Piros lap: Boda (78., ESMTK)

Gól: Horváth L. (8., 35.), ill. Kapacina V. (3.), Kapacina K. (86.)

Turi Zoltán: – A kiállításig el kellett volna döntenünk a mérkőzést, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos ki is hagytuk azokat. Az utolsó percekben nagyon magunkra húztuk az ellenfelet, egy figyelmetlenségből pedig gólt tudtunk kapni, így benne hagytunk a mérkőzésben két pontot.

Imrő László: – Nagyon küzdelmes mérkőzés volt. Nem játszottunk úgy, ahogy előzetesen elterveztük. Talán minket zavart meg a korán szerzett gólunk, az ellenfél jogosan fordította meg a meccset az első félidőben. A második játékrész elején hamar eldönthette volna a hazai csapat a találkozót, de a kapusunk mérkőzésben tartott minket, majd a kiállítás picit megfordította a játék képét, és az utolsó tíz perc alapján úgy érzem, nem érdemtelenül szereztünk egy pontot, egy nagyon jó csapat otthonában.

Füzesgyarmati SK-Ózdi Kohász SC 3-1 (1-0)

Vezette: Nazsa T. (Tőkés R., Szabó F.)

Füzesgyarmati SK: Fildan – Achim S., Vincze, Raducu, Toca, Fejes – Székely, Villand (Achim Á., 83.), Marius, Pataki Z. (Lukács Zs., 74.) – Popescu (Katona, 67.). Szakmai igazgató: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.

Ózdi Kohász SC: Lékai – Czingráber, Gál Sz., Keményffy – Tönkő, Marczis, Kozics, Zöllei (Pataki Zs., 67.) – Lévai, Pataki R. (Tóth G., 77.), Bogáti (Hiba, 91.). Vezetőedző: Várhidi Péter.

Sárga lap: Vincze, ill. Lévai

Gól: Villand (27.), Pataki Z. (56.), Lukács Zs. (82.), ill. Lévai (91.)

Boros Tibor: – Tudom, hogy ez a három pont, az ózdiak reménytelen helyzete miatt, hamvába fog dőlni, ennek ellenére, szükségünk volt arra, hogy magabiztos és dominánsabb győzelmet arassunk. Emberileg is megérintett az első két gólunk utáni szeretet, ami a játékosok felől áramlott irányomba. Eddig sem volt kérdés, és ezután sem lesz az, hogy megteremtjük annak a feltételeit, hogy minimum ezen a színvonalon működtessük a klubot.  

Várhidi Péter: – Gratulálok a csapatomnak, példamutatóan próbálnak helytállni a srácok, le a kalappal előttük!

Eger SE-Debreceni EAC 0-1 (0-0)

Vezette: Kovács I. (Ambrus D., Urgyán A.)

Eger SE: Nacsa – Debreczeni, Valkay, Vaskó, Lőrincz – Benke (Haász, 81.), Farkas (Kis G., 65.) – Antal Zs., Vitelki (Csiki, 78.), Vajda – Gajda. Vezetőedző: Sütő Szilárd.

Debreceni EAC: Szabados – Nagy Z., Papp, Krajcsó, Soltész – Ramos – Sándor T. (Kertész, 32.), Sigér, Balogh – Sidibe, Bárány (Urbin, 88.). Vezetőedző: Kondás Elemér.

Sárga lap: Gajda, Vitelki, Vaskó, ill. Balogh, Papp

Gól: Sidibe (58.)

Sütő Szilárd: – A stabilitásunk ma is sokszor jól működött a mérkőzésen, egy-két hiba kivételével masszív volt a csapat. A Debrecen agresszív támadójátékát sokszor tudtuk hatástalanítani, de a szerzett labdákból mi nem voltunk megfelelően agresszívak előrefelé, ezért nem tudtuk őket nyomás alá helyezni. Dicséretes a három meccsen kapott egy gól, viszont az egy rúgott kevés, úgyhogy előrefelé játékban tovább kell fejlődni.

Kondás Elemér: – Ha vicces akarnék lenni, azt mondanám, hogy a törökök nem sikerült bevenni Eger várát, nekünk pedig igen! Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, de magunknak tettük azzá, mert a döntő szituációkban nem mindig úgy cselekedtünk a helyzeteknél, ahogy kellett volna. Végül is nem forgott veszélyben a győzelmünk.

Jászberényi FC-Termálfürdő FC Tiszaújváros 1-2 (1-1)

Vezette: Kulcsár K. (Baghy Cs., Bőhm Á.)

Jászberényi FC: Menczeles – Szemere, Lakatos B., Lakatos G., Süttő – Sándor I. – Gresó, Király O., Szöllősi (Győrfi, 81.), Ludasi – Pálinkás (László K., 74.). Vezetőedző: Német Gyula.

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Tóth Cs. – Bokros, Gelsi, Lippai, Pap – Terdik (Molnár, 64.), Burics – Hussein (Kulcsár, 88.), Orosz, Bene (Nagy D., 83.) – Csicsek. Vezetőedző: Gerliczki Máté.

Sárga lap: Lakatos G., Pálinkás, Szőllősi, ill. Bokros, Burics, Csicsek

Gól: Szemere (7.), ill. Csicsek (11.), Nagy D. (92.)

Német Gyula: – Sajnos megszületett, amire nem vártunk, mi is kikaptunk. Amúgy nagyon sok minden maradt benne az első félidőben, hiába volt kifejezetten jó az első játékrészünk, végül úgy alakult, hogy kikaptunk. Gratulálok az ellenfelünknek.

Gerliczki Máté: – Nagyon magas színvonalú mérkőzés volt, melyen mindkét oldalon rengeteg helyzet kimaradt. Játékosaink hatalmasat küzdöttek és nagyon nagy fegyvertényt hajtottuk végre, hogy Jászberényben nyerni tudtunk.

FC Hatvan-Debreceni VSC II 0-2 (0-2)

Vezette: Tamási P. (Berényi Á., Nyerges Zs.)

FC Hatvan: Uj M. (Tajti, 46.) – Purzsa, Bárkányi, Gál, Karácsony – Dolhai (Szabó R., 54.), Fék – Bogdán, Kitl, Czibolya – Torda (Sárközi, 54.). Vezetőedző: Török László

Debreceni VSC II: Hrabina – Lakatos B. (Jankelic, 62.), Kovács R., Belényesi, Barna – Damásdi, Sárosi, Kónya, Gyönyörű (Bévárdi, 69.) – Pintér, Bouoli (Sármány, 46.). Vezetőedző: Szatmári Csaba

Gól: Damásdi (17.), Pintér (22.)

Török László: – A szezon legrosszabb játékát produkáltuk. Gratulálok a Debrecennek a három pont megszerzéséhez, megérdemelten nyertek.

Szatmári Csaba: – Úgy gondolom, végig uraltuk a mérkőzést, főleg az első félidőben. Nem forgott veszélyben a győzelmünk. Ha helyzeteinket jobban kihasználjuk, nagyobb arányú sikert is arathattunk volna.

Gyöngyösi AK-Tállya KSE 0-2 (0-0)

Vezette: Erdélyi B. (Zsákai M., Dobos D.)

Gyöngyösi AK: Ladányi – Wild, Fehér, Rédei (Márkus, 76.), Petrezselyem, Forgács – Tóth O. (Nádudvari, 81.), Ondrejó, Tarnai (Nagy R., 65.), Bartha – Csoszánszki. Vezetőedző: Varga Attila.

Tállya KSE: Tarr – Bihari, Németh (Paranai, 69.), Csicsvári, Fenyőfalvi – Ohár (Toldi, 90.), Szegedi – Potyka, Sárosi (Horváth B., 76.), Bocsi – Ondó. Vezetőedző: Uray Attila.

Sárga lap: Csoszánszki, Forgács, Fehér, Márkus, ill. Németh, Fenyőfalvi, Tarr, Bihari

Gól: Ondó (61.), Ohár (62.)

Varga Attila: – Tíz hét alatt tett tönkre minket, akinek nem ez lenne a dolga, de ezt a lelkiismeretére bízom. Ami az egyik oldalon tizenegyes, a másik oldalon is az kellene, hogy legyen, még akkor is, ha az illető csak könyvből tanulta a szabályokat. A másik probléma, hogy nem azt a játékot játszottuk, amit gyakoroltunk és amire készültünk.

Uray Attila: – Az elmúlt egy hónapban a mezőny legszerencsétlenebb csapata voltunk. Több esetben olyan teljesítményt nyújtottunk, hogy pontot vagy pontokat kellett volna szereznünk. Nagy eredménykényszer alatt játszott a csapat. Örülök a győzelemnek, ami teljesen megérdemelt volt. Gratulálok minden csapattagnak.

Diósgyőri VTK II-Putnok FC 1-2 (0-1)

Vezette: Muhari G. (Kövér T., Kovács Z.)

Diósgyőri VTK: Bukrán – Vági, Farkas, Ivánka, Orosz M. –  Szűcs K., Zsiga – Ternován, Szabó B., Óvári – Boros. Vezetőedző: Vég Csongor.

Putnok FC: Pomozi – Nyitrai (Galambosi, 19.), Arday, Mahalek, Nyisalovits – Fazekas, Zimányi (Sándor B., 80.) – Tóth Sz. (Tucsa, 92.), Illés R., Nemes – Katona B. Vezetőedző: Kriston István.

Sárga lap: Vági, Szabó B., ill. Nemes, Illés R., Katona, Nyisalovits

Piros lap: Zimányi (89., Putnok FC)

Gól: Boros (68.), ill. Katona (9.), Mahalek (88.)

Vég Csongor: – Hetek óta olyan mérkőzéseket játszunk, hogy már az első félidőben el kellene dönteni a meccseket. Erre az ellenfél egy kapura tartó lövés után megszerzi a vezetést és futhatunk az eredmény után. Szinte végigtámadtuk a második játékrészt. Sikerült egalizálni és a büntető is ott volt, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot. Sajnos ezek a ziccerek kimaradtak és a futball büntetett. A vendégek a második kapura lövésükkel elvitték a három pontot. Amihez gratulálok is nekik. Nekünk pedig menni kell előre tovább, és dolgozni, mert egyszer ez az állapot, amiben van a csapat megfordul és a jó játékunk eredménnyel is fog párosulni.

Kriston István: – Fontos győzelmet arattunk, egy változatos, fordulatos mérkőzésen. A csapat átérezte a meccs súlyát, jelentőségét. Gratulálok a srácoknak a sikerhez.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Szerdán barátságos mérkőzést játszik a Nógrád Válogatott

Megyénk alkalmi együttese szerdán Heves legjobbjai ellen vív gyakorló meccset. Kisebb pihenőt követően szerdán újra gyakorló mérkőzésen lesz érdekelt Nógrád megye válogatottja, alkalmi gárdánk szerdán tizenegy órási kezdéssel Heves legjobbjai ellen veszi fel a kesztyűt Mátraházán. Sajnos sérülések miatt többen nem tudták vállalni a pályára lépést, így a jelenlegi állapotok […]
error: Content is protected !!