Heves megyei éllovasnál nyert az SBTC

Gabi

Szombaton a saját bajnokságát veretlenül vezető Energia SC Gyöngyösnél játszották le második téli gyakorló meccsüket az NB III-as salgótarjániak.

Szombaton második téli előkészületi találkozója várt a harmadik vonal Keleti-csoportjában szereplő SBTC-re. A Heves megyei első osztály küzdelmeit veretlenül vezető Energia SC Gyöngyöshöz látogatott Lakatos Béla együttese. Tarlósi Milán révén a nógrádi csapat került előnybe, majd két öngól következett. Előbb a hazaiakat erősítő Madarasi, majd a fekete-fehérektől Bakos talált a saját kapujába. A labdát többet birtokló, helyzetekkel is jeleskedő Stécé mehetett tehát előnnyel a szünetre. A második felvonásra jó pár változtatással vágtak neki a vendégek, ettől függetlenül viszont megmaradt a mezőnyfölényük. Aztán a pihenőt követően Horváth Máté jóvoltából ismét beköszöntek a salgótarjániak, akik így végül három-egyes sikert arattak.

Felkészülési mérkőzés:

Energia SC Gyöngyös-Salgótarjáni BTC 1-3 (1-2)

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Energia SC Gyöngyös:  Matin – Pilinyi,  Sándor B., Antal L., Gulyás – Timon, Tatár, Balogh, Madarasi – Czéh, Sárándi. Csereként léptek pályára: Farkas, Marosi, Berkes, Galó, Izsvák. Vezetőedző: Nagy Gábor.

Salgótarjáni BTC: Puporka (Végh, 46.) – Bakos (Fésűs, 46.), Nemes (Nagy X., 70.) , Juhász (Simó A., 46.), Bocsi (Simó L., 46.) – Hegedűs (Bakos, 70.) – Nagy X. (Gyetvai, 46.), Köböl (Fülöp A., 46.), Sárközi (Szeles, 46.), Bata (Boros, 46.) – Tarlósi M. (Horváth M., 46.). Vezetőedző: Lakatos Béla.

Gól: Bakos (öngól), ill. Tarlósi M., Madarasi (öngól), Horváth M.

Nagy Gábor: – Megyei első osztályú csapatként, nekünk jó erőfelmérő volt egy NB III-as szintű ellenféllel játszani. Azt gondolom, az első félidőben hellyel-közzel meg tudtuk valósítani, amit szerettünk volna. Akár védekezésben, labdaszerzéskor, vagy támadásban. Azzal egyelőre nem foglalkozok, hogy rögzített helyzet után kaptunk gólt, nincs jelentősége, de nyilván ez is a játék része. Igyekeztünk a magasabb osztályú és jobb kvalitásokkal rendelkező csapatnak megnehezíteni a dolgát. Remélem, jó edzőpartnerek voltunk. Azt gondolom, mindkét oldalról elérte célját a mérkőzés.

Lakatos Béla: Amit a héten gyakoroltunk, azt próbáltuk megvalósítani. Ez hellyel-közzel jól is ment. Viszont a második félidőben rengeteg olyan szituáció volt, amire készültünk, rengeteg létszámfölényes helyzetet alakítottunk ki, amiből sokkal többet kellett volna kihozni. Nem csak a gólokat értem ez alatt, hanem legalább kapura lövésig eljutni. A csapat védekezésével elégedett voltam. Igaz, fejeltünk egy öngólt egy pontrúgás után, de az ellenfélnek nem igazán volt helyzete. Viszont nekünk inkább a második félidőben annál több. Egy bajnoki meccsen nem lesz ennyi lehetőségünk, tehát a helyzetekkel jobban kell gazdálkodnunk a jövőben.

Next Post

Lejátszotta ez évi első edzőmeccsét a BSE

Bajnoki riválisnál jártak a harmadosztályú Ipoly-partiak. Felkészülési mérkőzés: Eger SE-Balassagyarmati VSE 3-0 (1-0)
error: Content is protected !!