Emberi oldalukat is megmutatták a BSE játékosai

Gabi

Az NB III-as balassagyarmatiak focistái pénzbeli adománnyal támogatták városuk kórházát.

Manapság sajnos, még beláthatatlan ideig a koronavírus miatt kialakuló válsághelyzetről szólnak mindennapjaink. Vannak, akikre ráadásul az átlagosnál is komolyabb nyomás hárul, az egészségügyi alkalmazottak a frontvonalon teszik a dolgukat. Ebben az időszakban minden segítség jól jön a gyógyintézetek számára, ezt pedig úgy tűnik, jól tudják az NB III Keleti-csoportjában szereplő BSE-nél is!

A balassagyarmatiak játékosai ugyanis megsüvegelendő cselekedetre adták a fejüket, a közelmúltban összességében 180 ezer forinttal támogatták a városukban megtalálható dr. Kenessey Albert Kórházat. Az adományt az Ipoly-partiak csapatkapitányai, Mátyás Zsolt, illetve Molnár Markó adták át a kórház főigazgató főorvosának, dr. Szabó Gézának, aki köszönetét fejezte ki a nemes gesztust illetően.

Next Post

Nemes célért fogtak össze a Fradi- és az Újpest szurkolók

A fiatal sportemberek a balassagyarmati kórházat támogatták használati tárgyakkal és élelmiszerekkel. A koronavírus miatt jelenleg zajló válsághelyzetet sajnos senkinek sem kell bemutatni. A szomorú állapotok mellett azért alkalomadtán jegyezhetünk fel kalapemelést érdemlő tetteket is, bele-belebotolhatunk szép gesztusokba, melyek által akár a labdarúgáshoz köthető személyek segítik az egészségügyben dolgozókat. A közelmúltban […]
error: Content is protected !!