Elkészült az NB III következő idényének csoportbeosztása

Gabi

Mindkét nógrádi csapat a Keleti-régió bajnokságába kapott besorolást.

Hosszas várakozás után hétfőn este ismertette az MLSZ a 2020/2021-es NB III-as szezon csoportbeosztásait. Mint az alábbiakban látható, a két nógrádi csapat a várakozásoknak megfelelően a Keleti-régió pontvadászatába kapott besorolást.

Húsz gárdát vonultat fel mind a három divízió pontvadászata, az öt utolsó helyezett mellett az összesített szereplés szerinti legrosszabb tizenötödik búcsúzik az osztálytól, a bajnok pedig feljut az NB II-be. Augusztus 2-án kezdődik az őszi idény, majd egészen december 6-ig tart.

Érdekesség, hogy több hétközi forduló is lebonyolításra kerül majd. Kimondható, erős mezőnyben vehetnek részt együtteseink, jó pár masszív ellenfelet vonultat fel a lentiekben szemrevételezhető lista.

Az NB III Keleti-csoportja a 2020/2021-es szezonban: Balassagyarmati VSE, BVSC-Zugló, Ceglédi VSE, Diósgyőri VTK II, Debreceni VSC II, Eger SE, FC Hatvan, FC Tiszaújváros, Füzesgyarmati SK, Gyöngyösi AK, Jászberényi FC, Mezőkövesd Zsóry FC II, Putnok FC, Sajóbábonyi VSE, Salgótarjáni BTC, Sényő-Carnifex FC, Tállya KSE, Tiszafüredi VSE, Tiszakécske LC, Kisvárda Master Good II.

Next Post

Elcsípett egy döntetlent Mohorán a Bernece

Négygólos felkészülési találkozón nem bírt el a Mohora a közelmúltban súlyos zakóba beleszaladó vendégekkel. Az előző hétvégén gyakorló meccsen lépett pályára a megye egyes Mohora és a nógrádi futball vérkeringéséhez újra csatlakozó Bernecebaráti-Kemence. A házigazdák hosszú idő után ölthettek ismét szerelést, míg a látogatók egy igen súlyos fiaskót maguk mögött […]
error: Content is protected !!