Egyhetes edzőtáborral folytatja felkészülését a BSE

Gabi

A ‘gyarmatiak egy NB II-es csapattal is játszanak majd felkészülési mérkőzést a magyar tenger partján.

Több formában is hírt adtunk már róla, hogy kedden nekivágott nyári felkészülésének az augusztusban újabb NB III-as szezonnak nekivágó BSE. Úgy tűnik, a kék-fehéreknél semmit nem bíznak a véletlenre, péntektől ugyanis egyhetes edzőtáborba vonulnak Balatonszemesre.

Az előttünk álló időszakban általában napi két foglalkozás szerepel a ‘gyarmatiak programjában, illetve egy gyakorló meccs is, szerdán az NB II-as Siófok ellen lép pályára a nógrádi csapat. Az Ipoly-partiak csupán a sérült Szenecei Eriket nélkülözik, egyébként huszonkét játékossal (Megyei Gábor, Balogh Péter, Molnár Markó, Kovács Kristóf, Szita Bence, Klinger Olivér, Lami Bálint, Gábriel Adrián, Mátyás Zsolt, Pallagi Gábor, Király Ákos, Nagy Tamás, Király Olivér, Hamar Ádám, Katona Bence, Fejes János, Benkő-Bíró Norbert, Szabó Norman, Kócsa Tamás, Balázs Simon, Balga Balázs, Csillik Levente) kelnek útra, akiket Nagy Tibor vezetőedző és Major Csaba technikai vezető kísért el.

Next Post

Több érdekes gondolatot is megosztott az SBTC volt operatív igazgatója

Az NB III-ba jutó csapat hivatalos weboldalán jelent meg egy terjedelmes esszé a salgótarjániaktól a közelmúltban távozó Lakatos József tollából. Pár héttel ezelőtt látott napvilágot a hír, miszerint a korábban az SBTC-t operatív igazgatóként segítő Lakatos József nem hosszabbítja meg szerződését a salgótarjáni klubbal. A sportvezető döntése kapcsán nemrégiben egy […]
error: Content is protected !!