Egygólos edzőmérkőzést nyert meg a BSE

Gabi

Az ugyancsak NB III-as Körösladányt gyűrték le a tartalékos balassagyarmatiak.

Szombaton ismét pályán volt a harmadosztály Keleti-régiójában szereplő BSE, aktuális téli hangolásuk alkalmával a szintén NB III-as, a Közép-csoportban újoncként tizennegyedik helyen álló Körösladány látogatott a Kövi Pál Sportközpontba. Elég korán gól esett az edzőmérkőzésen, Kamarás a nyolcadik percben használt ki egy helyzetet tizenöt méterről. Ezt követően igen jó iramú, pörgős találkozón voltak érdekeltek a felek, újabb találat viszont már nem született. Ugyan mindkét oldalon jegyezhettünk fel lehetőségeket, a hálók azonban érintetlenek maradtak, ami azt jelenti, egy-nullra győztek a tartalékos házigazdák.

Felkészülési mérkőzés:

Balassagyarmati VSE-Körösladányi MSK 1-0 (1-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya, zárt kapuk mögött. Vezette: Kovács M. (ifj. Szakal T., Horváth B.)

Balassagyarmati VSE: Balogh (Iváncsics, 46.) – Tóth O., Lami, Benkő-Bíró, Fejes – Kamarás, Király O., Gálfi (Erdélyi, 60.), Pécsi – Tóth M., Szita. Vezetőedző: Nagy Tibor.

Körösladányi MSK: Ivicevic – Prasler, Ruzsa, Szabó Á., Szántó – Krajcsó, Czirok – Zelenyánszki, Pusztai, Mácsai – Kisari. Csereként léptek pályára: Nagy B., Szabó V., Rádai, Vastag, Bukor, Tóth B. Vezetőedző: Fodor Sándor.

Gól: Kamarás

Nagy Tibor: – Fegyelmezetten, jól játszottunk. Amit gyakorlunk, abból egyre többet látok viszont. Annak ellenére, hogy elég tartalékosan kellett felállnunk.

Fodor Sándor: – Hosszú utazás után, egy jó iramú mérkőzést játszottunk. Végig abszolút egyenrangú partnerek voltunk. Véleményem szerint talán labdabirtoklásban jobbak voltunk. Az első tíz percben volt egy hibánk, amit kihasznált az ellenfél. Látjuk a hibáinkat, elsősorban a két szélünk kialakításában láttam problémát, ahogy ziccereknél is rontottunk. Nagyon értékesnek értékelem a mai napot, hasznos edzőmérkőzés volt. Sok sikert és sérülésmentes évet kívánok a hazai csapatnak!

Next Post

Bajnoki ellenfelet vert el a Mátraterenye

Nyolc gólt szerezve múlta felül az Építőket Bujtár Tamás csapata. Szombaton egymás elleni gyakorló meccsel hangolt két megye egyes társulat, az Építők a Mátraterenyével nézett farkasszemet Recsken. Az első félidőben még nem volt nagy különbség a csapatok között, bár már a szünetre is kétgólos előnnyel vonulhatott Bujtár Tamás legénysége. A […]
error: Content is protected !!