Edzőmérkőzésen nyert a BSE az SBTC ellen

Gabi

Az NB III-as Ipoly-partiak egy góllal győzték le a megye egy éllovasát.

Szombaton edzőmeccsen hangolt a tavasszal rá váró feladatokra az NB III Keleti-régiójában szereplő Balassagyarmat és a megye egyben listavezető SBTC, az Ipoly-parti Kövi Pál Sportközpontban műfüves pályáján találkoztak a felek.

A mérkőzés jellegétől eltérően, harcos párbajban küzdöttek meg a csapatok, mindkét oldal komolyan vette az összecsapást. Az első félidő után egállal fordultak a gárdák, aztán a második etapban a vendégek már nem tudtak válaszolni Szita góljára, így a BSE kettő-egyes, megérdemeltnek mondható sikert ért el.

Felkészülési mérkőzés:

Balassagyarmati VSE-Salgótarjáni BTC 2-1 (1-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont.

Balassagyarmati VSE: Balogh – Gábriel, Lami, Vastag, Vekker – Pallagi, Tóth B. – Klinger, Kócsa, Király Á. – Szita. Csereként léptek pályára: Erdei, Király O., Balga, Szenecei, Lavrik, Balázs S. Vezetőedző: Nagy Tibor.

Salgótarjáni BTC: Végh (Kanyó) – Bakos (Simó A.), Czutor (Hegedűs), Grajzel (Zsély), Szeles – Illés E., Sárközi (Tóth M.), Stark – Tarlósi P., Bata (Kótai), Fülöp A. Vezetőedző: Rubint Richárd.

Gól: Kócsa, Szita, ill. Tarlósi P.

Nagy Tibor: – Eléggé kemény és jó mérkőzés volt. Úgy gondolom, most már lehetett látni, hogy kezdünk alakulni. Voltak jó játékok, szépen hoztuk ki a labdát. De tudjuk, hogy még sokat kell fejlődnünk.

Rubint Richárd: – Jó mérkőzést játszottunk, de nem vagyok elégedett, mert kevés volt a jó teljesítmény, inkább átlagosak vagy az alattiak. Megint elkövettünk fölösleges hibákat, például az első bekapott gólnál is, ami azonban rosszabb hír, Grajzel Donáth olyan rosszul ért földet, hogy megsérült, kiment a válla, remélem, nem lesz túl súlyos, mert nagy veszteség lenne. Ezen a napon jobb volt mezőnyben az ellenfél, reális az eredmény, bár mindkét csapat rúghatott volna még két-három gólt. Sajnos mi jó meccsek után visszavettünk, nem fociztunk jól, nem voltunk elég agresszívak és szervezettek, de tovább kell mennünk, ez a találkozó megmutatta nekünk, hogy van még mit dolgozni és hol kell fejlődni! Szerdán megyünk a Hatvanhoz, bízom benne, jobban fogunk szerepelni. Hozzá kell tenni, az előrefelé játékunkban négy meghatározó emberünk sem tudott pályára lépni, a hosszú időre kidőlő Tarlósi Milán és Gazdag Bálint mellett, Novák Norbert, illetve Bocsi Benjámin is, ez pedig sok volt.

Next Post

Heves megyei ellenfelekkel játszott edzőmérkőzését a Héhalom és a Palotás

Győri Zoltán csapata legyőzte a Pétervásárát, míg Jele Zoltán legénysége ikszelt a Heréddel. Szombaton két nógrádi alakulat, a Héhalom és a Palotás is pályára lépett az Imola-Hírlap Téli Kupa keretein belül, a Hatvanban sorra kerülő gyakorló meccseken előbbi gárda a Heves megyei első osztály negyedik helyén telelő Pétervásárával, míg utóbbi […]
error: Content is protected !!