Csak egy NB III-as csapatunk lép pályára a hétvégén

Gabi

Elhalasztásra került a BSE diósgyőri fellépése, Gyöngyösön vív ki-ki meccset az SBTC.

Rendhagyó módon a mostani hétvégén nem vasárnap, hanem szombaton rendezik meg az aktuális fordulót az NB III Keleti-csoportjában. A huszonhatodik körben viszont csupán egy Nógrád megyei alakulat lép pályára. A hiányzások által megtizedelt BSE eredetileg a Diósgyőr tartalék együtteséhez látogatott volna, a Ipoly-partiak viszont kérvényezték a mérkőzés későbbi időpontban történő lejátszását, amire ellenfelük sportszerűségből jelesre vizsgázva rá is bólintott. Április 7-én futhatnak majd össze a felek. Másik gárdánkra, az SBTC-re azonban fontos fellépés vár az ugyancsak a kiesés elkerüléséért harcoló Gyöngyös otthonában.

Az érvényben lévő szabályozások szerint zárt kapuk mögött rendezik meg a délután három órától esedékes összecsapást, weboldalunk azonban a tervek szerint élő videós formában közvetíti a kilencven percet. Ahogy már az előző években megszokhatták olvasóink, a nógrádi szereplők aktuális fellépéseit megelőzően megszólaltatjuk az érintett társulatok mestereit. A salgótarjániakat irányító Lakatos Béla mellett a gyöngyösiek mestere, Labancz Róbert is megosztotta velünk előzetes gondolatait. Lássuk a felvezetőket!

NB III Keleti-csoport, 26. forduló, 2020. március 27. (szombat), 15.00

Gyöngyösi AK-Mátra-Beton (17.)-Salgótarjáni BTC (14.)

Helyszín: Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep. Élőben a Nógrádifutball.hu-n. Vezeti: Juhász Dávid (Molnár István, Jászberényi Marcell)

Labancz Róbert, a Gyöngyösi AK-Mátra-Beton vezetőedzője: – Viszonylag elfogadhatóan kezdtük a tavaszi szezont. Stabilnak tűnt a csapat. Utána sajnos meghatározó játékosok estek ki sérülés miatt. Ez a teljesítményünkön is meglátszott. Bízunk benne, hogy minél hamarabb visszatalálunk a helyes útra. Nem hinném, hogy annyira megzavarta a csapatot, hogy vasárnap helyett szombaton kell pályára lépni. A megszokott ritmusban készültünk. Úgy gondolom, minden pontnak nagy értéke van minden csapat számára. Természetesen szombaton is szeretnénk győztesen elhagyni a pályát, de szerintem ezzel így van a Salgótarján is. Megvannak a megfelelő információk az ellenfélről. Egy lelkes, küzdő csapattal fogunk találkozni, ahol van egy-két kimondottan jó kvalitású játékos is. A vendégeknél is inkább a csapategység a domináns, és ami hozhatja a sikereket. Úgy vélem, küzdelmes lesz a mostani mérkőzés. Nagyban befolyásolja a mi játékunkat, hogy a sérültjeink, hogy alakulnak. Az ellenfél szerintem masszív védekezésből próbál majd kiindulni, amiből egy adok-kapok is kikerülhet, de az is lehet, hogy egy szoros meccs lesz, ahol egy gól fog dönteni. Gohér, Rédei és Molnár játéka eléggé kérdéses. Pölöskei és Eichanvalder eltiltott, így ők nem tudnak pályára lépni.

Lakatos Béla, a Salgótarjáni BTC vezetőedzője: – Jó hangulatban telt a hét egy ilyen szép győzelem után. De hát körülbelül a keddi napig tartott, amíg lehetett ünnepelni, aztán készültünk a gyöngyösi meccsre. Rövidebb volt ez a hét, ezért kicsit másként alakult. Ismerem az ellenfél játékosállományát. lesznek náluk hiányzók, ahogy nálunk is. A mi távollévőinket eddig jól sikerült pótolni, ezt mutatja a múltkori mérkőzés is. Reméljük, ezúttal is mi örülhetünk a végén. Úgy gondolom, reális esélyünk van a győzelemre szombaton is. Nekünk minden találkozó fontos, a mostaniért is három bajnoki egységet adnak, de mivel nevezhető hatpontosnak a mérkőzés, kikapnunk semmiképpen nem szabad, mert lassan letudjuk a kiesés ellen küzdő csapatok elleni meccseinket. Velük szemben eddig deficitben vagyunk. A kapuban megsérült Puporka, de szerintem Végh Norbert jól helyettesítette őt a Füzesgyarmat ellen, úgyhogy szerintem semmilyen hatása nem lesz, hogy kidőlt. Bízok mindkét kapusunkban az első perctől kezdve. Két hasonló képességű hálóőrről beszélünk, tehát nem volt külön első- és második számú. Puporkával kezdtünk, de most megkapja a lehetőséget Végh is, amivel élnie kell. Nem félünk tőle, hogy nem így lesz! Köböl, Hegedűs és Fülöp nem lesz még bevethető.

Next Post

Megye egyes edző-tippelde

Rovatunkban a csapatok szakvezetői mondják el várakozásaikat az aktuális mérkőzések kapcsán. A most futó tavaszi szezonban is működni fog rovatunk, ahol a megye egyes mezőny csapatainak edzői mondják el várakozásaikat a pontvadászat aktuális találkozói kapcsán. Egy-egy szakvezető fordulóról-fordulóra tippel majd a soros mérkőzésekre. A tizenhetedik kör programja előtt az Érsekvadkert […]
error: Content is protected !!