Felülmúlta az Újpest tartalékcsapata a BSE-t

Gabi

A szünet után beszedett gólokkal szenvedtek vereséget az Ipoly-partiak.

Szombaton ismét gyakorló meccsen volt érdekelt a harmadosztály Keleti-régiójában szereplő BSE, ötödik téli fellépésükön a szintén NB III-as, Közép-csoportbeli Újpest második számú alakulatához Nagy Tibor legénysége. Két és fél héttel ezelőtt már találkoztak a felek, akkor négy-háromra nyert a nógrádi gárda.

A mostani edzőmérkőzésen az első félidőben nem sokra mentek egymással a társulatok, a kiegyenlített küzdelem után gól nélkül következhetett a folytatás. A fordulást követően aztán egyre inkább fölénybe kerültek a házigazdák, az összecsapás kétharmadánál pedig meg is szerezték a vezetést. A hátralévő időben már nem tudtak megújulni az Ipoly-partiak, sőt egyre inkább irányítottak a lila-fehérek, akik még egyszer bevették a kaput, így végül kettő-nullra győztek.

Felkészülési mérkőzés:

Újpest FC II-Balassagyarmati VSE 2-0 (0-0)

Budapest, Chinoin-pálya, zárt kapuk mögött.

Újpest FC II: Tomori – Kovács D., Nagy Zs., Fehér, Szűcs – Ferkel, Török, Kiss K., Kálnoki-Kis – Hulicsár, Kenyeres. Csereként léptek pályára: Bohl, Ajanah-Chinedu, Hegedűs, Harun. Vezetőedző: Mundi Viktor.

Balassagyarmati VSE: Iváncsics (Balogh, 46.) – Molnár, Lami, Benkő-Bíró, Fejes – Szita (Tóth O., 46.), Király O. (Kicsi, 46.), Gálfi, Nagy T. (Klinger 63.) – Kamarás (Pécsi, 68.), Tóth M. Vezetőedző: Nagy Tibor.

Gól: Hulicsár, Hegedűs

Mundi Viktor: – Először is, leszögezem, hogy egy nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk, ahol nagyon jó egyéni képességű játékosok voltak. A mi játékunkkal elégedett voltam. Meccsterhelést szerettünk volna ma adni a srácoknak, keveset cseréltünk. Azt gondolom, hogy jó állapotban van a csapat és bírja végig, sőt a második félidő felétől szerintem komoly fölénybe kerültünk. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, sajnos ezek továbbra is azért döntően kimaradnak. Összességében elégedett vagyok a látottakkal.

Nagy Tibor: – Úgy gondolom, az első félidőben még úgy-ahogy tartottuk magunkat. A második félidő számomra értékelhetetlen. Amint bejöttek a cserék, olyan két osztályt estünk vissza. Az NB III-ból visszaestünk a megye kettőbe. Átjáróház volt. Nem ütköztünk. Nem is tudom, hogy mi lesz. Ez most már nagyon sok! Tizenketten-tizenhárman vagyunk, és ebben még van két-három olyan játékos, aki nem segít, hanem visszahúz minket, így pedig egy érdekes tavasznak vágunk neki, az biztos. Az elmenő emberek helyett hoztunk újakat, közben meg még hárman kidőltek, Pallagi, Király Ákos, illetve Kovács Kristóf. Egyszerűen nem tudjuk őket pótolni, mert nincs olyan minőségű játékosunk. Valamit ki kell találni. Nem tudom még jelen pillanatban, hogy mit…

Next Post

Két érkező és három távozó Diósjenőn

Eőry Tibor alakulatánál is volt mozgás a télen. Február 14-éig válthattak klubot a labdarúgók a téli átigazolási időszakban. Ezekben a napokban weboldalunkon is megnézzük, hogy milyen mozgolódásokra került sor a különféle csapatoknál, ahol pedig komolyabbnak nevezhető változások történtek, külön is beszámolunk róla. A Diósjenőhöz két új futballista csatlakozott, mindketten a […]
error: Content is protected !!