Így fest a BSE végleges téli átigazolási adatbankja

Gabi

Négy-négy érkezőt és távozót könyvelhettek el az NB III-as Ipoly-partiak.

Február 14-én pont került a téli átigazolási időszak végére, befejeződött az egy hónapon át tartó transzferidény. Mostani anyagunkban azt nézzük meg, milyen mozgolódás volt a harmadosztály Keleti-csoportjában szereplő BSE-nél. Négy érkezőt és ugyanennyi távozót jegyezhetett fel Nagy Tibor alakulata. Ausztriából, a szintén NB III-as Taksonytól, illetve Pásztóról is csatlakozott új labdarúgó a kék-fehérekhez. Lássuk az Ipoly-partiak jövés-menés adatbankját!

A Balassagyarmati VSE téli átigazolási adatbankja:

Érkezett: Iváncsics Alex (ATSV Zipf), Gálfi László, Tóth Levente Milán (mindketten Taksony SE), Tóth Olivér (Pásztó SK).

Távozott: Hamar Ádám (Rákosmente KSK), Katona Bence (Putnok FC), Szabó Norman (BKV Előre SC), Megyeri Gábor (Dabas-Gyón FC).

Next Post

,,Csak a szépre emlékezem"

A tekintélyes életutat maga mögött tudó, a labdarúgásban korábban több szerepben is jelenlévő Bodonyi Béla napjainkban is igyekszik Nógrád megye futballját. Rendre fel-felbukkannak olyan emberek a labdarúgásban, akik az idő előrehaladtával akár több szerepkörben is leteszik a névjegyüket. Méltán sorolható ebbe a körbe az a Bodonyi Béla, aki előbb edzőként, […]
error: Content is protected !!