Fejet hajtott Sényőn a BSE

Gabi

Háromgólos vereséget szenvedtek az Ipoly-partiak szabolcsi ellenfelüknél.

A mögöttünk hagyott vasárnap Sényőn vizitált a BSE. Kiegyenlített mérkőzésre lehetett számítani a harmadik vonal Keleti-csoportjának tizenkilencedik körében lejátszott ütközet előtt, mindkét csapat jó formában várhatta a találkozót. A jelenleg érvényben szabályozás miatt zárt kapuk mögött került sor a mérkőzésre. Az Ipoly-partiak sajnos mesterük, Nagy Tibor nélkül keltek útra, Szabó Gábor megbízott edzőként helyettesítette a rutinos szakembert.

Jóval energikusabban indították a csörtét a szabolcsiak, ez pedig végül is nem volt meglepetés, hiszen a balassagyarmatiak két hét leforgása alatt az ötödik összecsapásukon érdekeltek, egy igen hosszú utazást követően. Már a nyitónegyedórában bevették a kaput a házigazdák, egy jobb oldalon végigvitt akciót Páll fejezett be góllal tíz méterről.

Ezt követően fokozatosan ébredeztek a vendégek, de csak meddő fölényig jutottak, egy ízben azért veszélyeztettek is, de Kamarás kevéssel a léc fölé fejelt. A szünethez közeledvén ismét erőre kaptak a hazaiak, majd egy jobb oldalról beadott szabadrúgásból növelték lépésfórjukat, Klepács bólintása kötött ki a hálóban. Éppen a szünetet megelőzően harmadszorra is beköszöntek hazaiak, Kapacina szöglete vágódott valahogy Megyeri kezei között a gólvonalon túlra.

Hamar döntöttek tehát a sényőiek, nem sok kérdés maradt a folytatásra. A második félidőnek azért még becsületből elszántan nekiveselkedtek a látogatók, Fejesnek volt is két helyzete, de a szépítés elmaradt. A komoly előnyt birtokló brigád magabiztosan adogatott, ezzel szemben a nógrádi alakulat végül is bármennyire szeretett volna, még a kozmetikázásig sem jutott el, így három-nullás fiaskóval fejeződött be a jó sorozatuknak búcsút intő kék-fehérek messzi túrája.

NB III Keleti-csoport, 19. forduló:

Sényő-Carnifex FC-Balassagyarmati VSE 3-0 (3-0)

Sényő, Kastélykerti Pálya, zárt kapuk mögött. Vezette. Kovács T. (Pogonyi F., Bencze A.)

Sényő-Carnifex FC: Gagyi (Krizsanovszki, 91.) – Klepács, Hadházi, Fenyőfalvi (Molnár, 74.), Szokol – Boros, Farkas – Schmidt (Tőkés, 85.), Páll Zs. (Barcsay, 74.), Kapacina V. (Jócsák, 85.) – Orosz. Edzők: Fiumei Viktor, Imrő László.

Balassagyarmati VSE: Megyeri – Király O., Lami (Erdélyi, 46.), Benkő-Bíró, Fejes – Pallagi, Szabó N. – Klinger (Pécsi, 73.), Szita, Kamarás – Hamar. Megbízott edző: Szabó Gábor

Sárga lap: Páll Zs., Schmidt, ill. Fejes

Gól: Páll Zs. (10.), Klepács (39.), Kapacina V. (45+1.)

Fiumei Viktor: – Mindenképpen egy jó mérkőzésre és egy jó ellenfélre számítottunk. Ezt is kaptuk. Azért úgy gondolom, a Balassagyarmaton látszott már a mérkőzés közben is, hogy rövid időn belül ez volt nekik a negyedik meccsük. Próbáltuk a srácoknak mondani, hogy legyünk türelmesek. Aztán nem a véghajrában, hanem már az első félidőben eldőlt ez a meccs. A második félidőben azt kértük, próbáljuk megtartani az eredményt és próbáljuk lehozni kapott gól nélkül ezt a találkozót. Ez egyébként a harmadik hazai mérkőzésünk zsinórban, amit kapott gól nélkül hoztunk le, úgyhogy ez egy külön öröm számunkra.

Szabó Gábor: Ez az a mérkőzés, amikor eltervezünk valamit, és már gyorsan az elején változtatni kellene, mert ugye mindjárt megdőltek a dolgok az miatt, hogy hamar gólt kaptunk. Próbáltuk azt elérni a pálya minőségével, hogy gyorsan járassuk a labdát, sokat passzoljunk. Tudjunk adni azokat a mélységi labdákat, ami ahhoz kell, hogy gyorsan beadásokat tudjunk vezetni. Az a baj, hogy ezzel a gyors góllal picit változtatni kellett ezen. Igazából a lendületünk nem tört meg, próbáltunk menni tovább, ugyanúgy letámadtunk és próbáltunk a támadózónában labdát szerezni, de sajnos ismét gólt kaptunk. Azt gondolom, így az első félidőben el is dőltek a nagyobb kérdések. A második félidőre úgy jöttünk ki, hogy megpróbálunk gyorsan gólt szerezni, és visszajönni a meccsbe. Ekkor még élesebb lett volna a mérkőzés, de az utolsó passzaink nem sikerültek. Hiába próbáltuk birtokolni a labdát, és hellyel-közelebb, főleg az első félidőben jól is játszottunk és többet volt nálunk a labda, de sajnos nem tudtunk veszélyt jelenteni az ellenfél kapujára. Azok a kulcsfontosságú, utolsó passzok, amik kellettek volna, egyáltalán nem sikerültek. Egyéb dolgaink most nem úgy keltek, ahogy kellett volna, úgyhogy sajnos nem maradt más, mint gratulálni az ellenfélnek, mert azt gondolom, hogy megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Visszajátszás a Mátramindszent-Ipolytarnóc rangadóról

Megtekinthetőek a döntetlennel lepergő mérkőzés fontosabb mozzanatai. Múlt szombaton rangadón fogadta az Ipolytarnócot a Mátramindszent a keleti megye háromban. A tizenötödik fordulóban lejátszott meccsen az első félidő hajrájában Boros Péter és Líber Zsolt révén kétgólos előnyre tettek szert a vendégek, a második etapban viszont Budai Lajos és Vinyei György jóvoltából […]
error: Content is protected !!