Kedden a BSE-nél is megkezdik a közös munkát

Gabi

Az NB III Keleti-csoportjának lezárt kiírását újoncként kilencedik helyen befejező ‘gyarmatiak csak minimális változtatásokban gondolkodnak a nyár során.

Ahogy a megyei bajnokságokat, a közelmúltban az NB III csoportjait is hivatalosan lezárta az MLSZ. A mögöttünk hagyott hetekben a felfüggesztésnél a Keleti-régió kilencedik pozícióját birtokló BSE játékosai egyéni edzésekkel vészelték át a rendkívüli állapotot, kedden azonban ez az átmeneti időszak véget ért, hamarosan újra közös foglalkozásokon vehetnek részt az Ipoly-parti labdarúgók. A ‘gyarmatiakat szakvezetője, Nagy Tibor aktuális témák kapcsán foglalta össze gondolatait.

Nagy Tibor: – Szerintem felelősségteljes döntés volt, hogy lezárták a bajnokságokat. Az NB III-ban is rengeteg csapat van, nagyon kockázatos lett volna a folytatás. A lejátszott szezon kapcsán annyit, hogy az őszünk nagyon jó volt, benne is hagytunk pár pontot, több volt a társaságban. A tavaszt viszont kimondottan rosszul kezdtük. Ami érdekesség, Putnokon hiába játszottunk nagyon jól, kikaptunk. Aztán a Tállya elleni mérkőzésünk az első perctől kezdve értékelhetetlen volt, egy nagy semmit mutattunk. Biztos, hogy lehet negatív hatása az elmúlt heteknek. Egy idő után egyénileg nem lehet nagyon szinten tartani saját magát egy embernek. Nincsenek ellenfelek, nem tudja magát máshoz viszonyítani. Ez egy nehéz időszak volt, de most már túl kell lennünk rajta. Hétfőn még egyénileg mozognak a fiúk. Kedden és csütörtökön együtt leszünk. Szerdán egy erősítő program vár a csapatra. Pénteken pedig gyorsaságfejlesztő gyakorlatra készülhetnek a srácok. Abban maradtunk, június másodikáig az előbb említett programmal csináljuk végig a heteket, aztán június 23-án vágnánk neki az alapozásnak. Nem nagyon szeretnék változtatni a játékoskereten. Egy-két poszton biztosan hozunk új embereket, de nem úgy, hogy mást elküldünk. Mi elég kevesen voltunk az őszi szezon végén, tizenhárom-tizennégy játékosunk volt. Akkor is látszott, ha egy-két ember megsérül, nehéz őket pótolni. Azt próbáljuk megoldani, ha véletlenül bejön újra egy ugyanilyen szituáció, akkor ne kelljen kapkodnunk, hanem legyen alternatívánk.

Next Post

Diósjenőn még elővigyázatosságra esküsznek

A lezárt megye egyes idényt újoncként a második helyen befejező csapat mestere, Eőry Tibor nem tud egyértelműen azonosulni a beszüntetés mikéntjével, egyben még óvatos az újrakezdéssel kapcsolatban. Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye […]
error: Content is protected !!