Bejelentette első nyári átigazolását az SBTC

Gabi

Puporka Dániel három év után tér vissza az NB III-ba frissen feljutó salgótarjániakhoz.

Bejelentette első nyári szerzeményét a harmadosztályba frissen feljutó SBTC, a felkészülési időszaknak hétfőn nekivágó fekete-fehérek Puporka Dániellel erősítettek kapusposzton. A Heves megyei Pétervására SE-től érkező játékos három esztendő után tér vissza korábbi klubjához. A salgótarjániak hivatalos weboldala megszólaltatta a huszonnégy éves hálóőrt, mely interjút most mi is leközlünk.

– 2017-ben igazoltál el klubunktól. Mi történt veled az elmúlt időszakban?

– Az elmúlt három évet a Heves megyei első osztályú Pétervásáránál töltöttem. Nagyon jól éreztem magam, nagyon jó kis közösség alakult ki, rengeteg emberrel ismerkedtem meg. Eredményesség szempontjából a tavalyi év volt a legjobb, mikor bronzérmet szerzett a csapat. Az idei évben is esélyes volt erre a társaság, de sajnos félbeszakadt a bajnokság.

– Miért döntöttél most a visszatérés mellett?

– Már télen volt szó arról, hogy csatlakozom a csapathoz, de akkor még meghiúsult a dolog. Így abban maradtunk az edzőkkel, hogy nyártól számítanának rám. Legfőképpen az szólt a visszatérés mellett, hogy sikerült a csapatnak a magasabb osztályba való feljutás. Eddig jól érzem magam, szerintem pozitív irányba változott pár dolog.

– Végh Norberttel lehetsz majd versenyben a kapusposzton. Mit vársz ettől az egyéni párharctól?

– Mivel jó kapcsolatot ápolunk, és kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosan csapattársak vagyunk, nem lehet semmi gond. Támogatni fogjuk egymást mindenben, attól függetlenül, hogy melyikünk lesz majd a kezdő.

– Elöljáróban, milyen szereplést vársz a csapattól a harmadosztályban?

– Mindenféleképpen arra számítok, hogy bennmaradó helyen legyünk, mivel fiatal csapat vagyunk, bőven kell még rutint szereznünk, de azon leszünk, hogy senkinek ne okozzunk csalódást. Szeretném megköszönni az elmúlt három évet a pétervásárai csapatomnak, mind a vezetőknek a korrekt hozzáállást, hogy mindig próbáltak mindent megteremteni a csapatnak, mind a csapattársaknak a jó élményeket, közös sikereket. Ezúton szeretnék további sok sikert kívánni nekik. Hajrá, PVSE, hajrá, SBTC!

Next Post

Visszalép a megye egytől a Bátonyterenyei TC

A következő szezonban csak alacsonyabb osztályban áll rajthoz a klub felnőttcsapata. Bár egy ideje már rebesgették, mostanra hivatalossá vált, hogy visszalép a megyei első osztály küzdelmeitől a Bátonyterenyei TC felnőttcsapata és a következő idényben csak az alacsonyabb osztályban fog versenyezni. A negatív történést illetően csütörtökön a közösségi portálon jelentettek meg […]
error: Content is protected !!