A BSE is kiveszi a részét a koronavírus miatti szükséghelyzetben

Gabi

Fontos szerepet tölthet be a járvány alatti időszakban a Kövi Pál Sportközpont.

Jelenleg mindannyiunknak meg kell birkóznunk a koronavírus miatt kialakuló újszerű helyzettel, sajnos így vagy úgy, de vélhetően valamennyiünket próbára teszi ez az időszak. Igen lényeges, járjunk nyitott szemmel, és ahol van rá mód, segítsünk a másikon. Úgy tűnik, az NB III-as BSE is kiveszi a részét a járványhelyzetben, vasárnap jelent meg az Ipoly-partiak hivatalos weboldalán a hír, miszerint a jövőben egészségügyi célokra lesz felhasználható a Kövi Pál Sportközpont. A szóban forgó cikket változtatás nélkül közöljük az alábbiakban.

,,Mint valószínűleg mindenki számára ismert, jelenleg a koronavírus miatti vészhelyzet lengi körül valamennyiünk mindennapjait. A sajnálatos események közepette, nagyon fontos, hogy ahol tudunk, segítsünk a másikon. Klubunk nemrégiben lépéseket fontos lépéseket tett azért, hogy lehetőségeinkhez mérten, támogassuk Balassagyarmat városát, a település lakóit. Ez a gyakorlatban azt jelenti, a közeljövőben  lesz felhasználható csapataink otthona, a Kövi Pál Sportközpont, itt lesz a Mentőszolgálat fertőtlenítő telephelye, illetve hamarosan a Véradó Állomás is állandó véradóhelyet létesít az intézményünkben. Ez az időszak az emberi életek, az egészség megóvásáról szól! Fogjunk össze, csak együtt sikerülhet kikecmeregni ebből a nem túl szívderítő állapotból”fogalmaztak ‘gyarmatiak honlapján.

Next Post

Így vélekednek a kényszerszünetről a megye egyes edzők

A tizenhat szakvezetőt arra kértük, foglalja össze gondolatait a kialakult váratlan válsághelyzet kapcsán. Mint ismert, a koronavírus miatt jelenleg válsághelyzet uralkodik a világ majdnem minden pontján. Határozatlan időre, a labdarúgó mérkőzések lebonyolítását is felfüggesztette az MLSZ. Perpillanat lehetetlen megjósolni, meddig tarthat ez a váratlan kényszerszünet. Jelenlegi összeállításunkban a megyei első […]
error: Content is protected !!