Visszalépett a megye kettőtől az Őrhalom

Gabi

Harminchat év után a következő idényben csak a legalacsonyabb osztályban áll majd rajthoz a szebb napokat is látott csapat.

Az elmúlt időszakban folyamatosan beszámoltunk róla, ha egy klub visszalépett egy adott bajnokságtól vagy bedobta a törölközőt. Bár az aktuális nevezési időszak már július 3-án lezárult, maradunk annyiban, még közel sem ért véget a hasonló negatív történésen áteső egyesületek sorozata, sőt!

Mostani anyagunkban arról vagyunk kénytelenek hírt adni, hogy az Őrhalom SE hivatalosan is jelezte az illetékes bizottság felé, hogy nem tud elindulni a megye kettőben az előttünk álló pontvadászatban. Az érintett alakulat korábban hiába jelezte részvételi szándékát az említett mezőnybe, a közelmúltban fájó lépést kellett meghozni a gárdánál. A 2020/2021-es idényben pusztán a legalacsonyabb nógrádi vonalban találkozhatunk majd az utoljára ilyen szinten még az 1983/1984-es szezonban megforduló, fennállása során egy darabig a megye egyben is versenyző társaság nevével.

Next Post

A megye egyes csapatok edzőmeccseinek szombati eredményei

Kilenc alakulat lépett pályára a hétvége első napján. A Megyei I. osztályú csapatok szombati edzőmérkőzéseinek eredményei: Mátraterenye SE-FK Hetény 6-2 Zagyvaszántó SE-Palotás SE 4-6 TJ Felsőtúr-Érsekvadkert SE 3-7 Pásztó SK-Herédi LC 1-3 Diósjenő SE-Berkenye SE 1-3 Tura VSK-Héhalom SE 3-3 Unicum FC Mohora-Nőtincs SE 1-6
error: Content is protected !!