Vért izzadva nyert az Ipolytarnóc

Gabi

Az utolsó percben egyenlített a Somos, a hosszabbításban viszont érkezett a hazaiak slusszpoénja.

Múlt vasárnap a Somost fogadta az Ipolytarnóc a keleti megye háromban. A kezdés előtt egyértelmű esélyesként jelölhettük meg a házigazdákat, de benne volt a levegőben, hogy nem fogja olcsón adni a bőrét a másik oldal. Kiegyenlített mederben indult be a párbaj, nem volt nagy különbség a résztvevők között. Aztán fél óra elteltével előnybe kerültek a hazaiak, mely lépésfórt meg is tartottuk a szünetig.

A második játékrészben megint betaláltak a vendéglátók, és ugyan ekkor úgy tűnt, minden eldőlt, feltámadó ellenfelük gondoskodott róla, hogy ne így legyen. A hajrához érve a vendégek edzője szépített, majd az utolsó percben egy megismételt büntetőt értékesítettek a somosiak. Itt azonban még közel sem volt vége a meccsnek, a hosszabbításban járva ugyanis Dienes révén bevették a kaput a ‘tarnóciak, ami egyúttal azt is jelentette, hogy három-kettőre nyertek.

A hallomások alapján fokozatosan egyre inkább puskaporos hordóvá alakult a csörte, ami egy kifejezetten feszült lezárást eredményezett. Megszokott módon, ahogy  az összecsapások után lenni szokott, következzenek a csapatvezetői vélemények. Ismét cenzúramentesen. Azonban fontosnak tartjuk megemlíteni, weboldalunk  elhatárolódik a negatív jelzőktől.

NEXT-Therm Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 17. forduló:

Ipolytarnóc SE-Somos-Építők KC II 3-2 (1-0)

Ipolytarnóc, zárt kapuk mögött. Vezette: Tősér D. (Szűcs M.)

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Dienes, Gál Á., Ravasz (Földi, 44.), Kiss Sz. – Boros, Líber, Ökrös, Ruzsinszki – Kis P. (Gál A., 78.), Oláh T. Játékos-edző: Gál Ádám.

Somos-Építők KC II: Molnár – Babják, Póczos, Ornyik, Bocsó – Szalai S., Palotai, Kapolcsi, Spala – Oláh Z., Szalai M. Játékos-edző:

Sárga lap: Gál A., Illefalvi, ill. Oláh Z.

Gól: Ruzsinszki (30.), Ökrös (57.), Dienes G. (91.), ill. Ornyik (79.), Oláh Z. (90.)

Jók: Ökrös (a mezőny legjobbja), Illefalvi, Dienes G., Ruzsinszki, ill. senki

Gál Ádám: – Vannak olyan mérkőzések, amit jobb minél előbb elfelejteni. Ez egy ilyen meccs volt! Mindkét csapat jobban járt volna, ha ez a két bohóc otthon marad, nem csinálnak feszültséget a pályán, és nem rontja el huszonöt ember hétvégéjét! Az első félidőben sikerült megszerezni a vezetést, majd az 50. percben meg tudtuk duplázni az előnyünket. A végére viszont megnehezítettük a dolgunkat. Egy kisebb hibából a 85. percben betaláltak a vendégek, majd rá pár percre egy jogtalan tizenegyest fújt ellenünk a kisebbik bohóc. Ezt a kapusunk sikeresen hárította a 90. percben, de a nagyobb bohóc az alapvonalon azt mondta, idézem: “Nem vagyok benne biztos, de szerintem elmozdult a kapus a vonalról.” Erre a kis bohóc megint a tizenegyespontra mutatott, amit a vendégek már értékesítettek. A 91. percben viszont Dienes révén sikerült itthon tartani a három pontot. További sok sikert kívánok az Építők KC II csapatának! Mi pedig megyünk tovább! Remélem, ezzel a két bohóccal csak a cirkuszban találkozunk legközelebb! Hajrá, ‘Tarnóc!

Ornyik Róbert: – Gyenge játékunknak és helyzetkihasználásunknak csak ez lehetett az eredménye. További sok sikert kívánok a hazai csapatnak!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Gyászol megyénk labdarúgása

Elhunyt Szőke István, az SBTC ikonja. Szomorú hír jutott el szerkesztőségünkhöz csütörtökön. Hetvenhat esztendős korában távozott az élők sorából az SBTC egykori remek kapusa, Szőke István. A hajdani kiváló hálóőr 1945. március 7-én született Salgótarjánban. A sokat látott sportember Pásztón kezdte a labdarúgást, majd 1962-ben csatlakozott a Stécéhez, 1965-ben mutatkozhatott […]
error: Content is protected !!