Vátlozatos csörtét húzott be a Héhalom II

Gabi

Kétszer még felállt a Felsőtold, harmadszorra viszont már nem tudott.

Az előző hétvégén Felsőtoldra volt hivatalos a Héhalom tartalékcsapata a keleti megye hármas mezőny tizedik fordulójában.

Egyértelműen nagyobb elánnal kezdtek a látogatók, és egy öngól segítségével már a tizedik percben megszerezték a vezetést. Elég hamar újra módosult az állás, mert kisvártatva egyenlítettek is a hazaiak. Aztán az első félidő derekán megrázták magukat az edzőjüket nélkülöző héhalmiak, fölényüket pedig két újabb találattal is jelezték.

A házigazdák becsületére váljék, hogy nem adták fel, még a szünet előtt szépítettek, a második etap elején pedig egyenlítettek a változatos küzdelemben. Ezután is tudtak újítani a vendégek, megint elhúztak, és ugyan ezt követően továbbra is mindent beleadva próbálkoztak a felsőtoldiak, a hajrához érve elért ötödik góllal mindent eldöntött végül öt-hármas arányban nyerni tudó ellenfelük.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 10. forduló:

Cserhát TSE Felsőtold-Héhalom SE II 3-5 (2-3)

Vezette: Elischer M. (Rácz D.)

Cserhát TSE Felsőtold: Buda – Imre Cs., Szentgyörgyi, Balázs S., Kucsik (Imre D., 71.) – Nyirjei, Csömör, Hucskó, Bagyinszki -Nagy I. (Szita L., 15.), Ambrus. Játékos-edző: Nyirjei András.

Héhalom SE II: Fehér – Kalmár, Horváth Z., Gyuriska, Diviák – Baranyi R., Baranyi G., Fűrész (Botos, 85.), Ruska (Hajdú J., 50.) – Tasnádi (Sándor K., 46.), Hajdú A. Megbízott játékos-edző: Farkas Roland.

Sárga lap: Balázs S., Szita, Szentgyörgyi, ill. Sándor K.

Gól: Nyirjei (13.), Hucskó (35.), Ambrus (56.), ill. Kucsik (10., öngól), Baranyi R. (22.), Hajdú A. (26.), Hajdú J. (64.), Baranyi G. (80.)

Jók: senki, ill. Baranyi R. (mezőny legjobbja), Hajdú A., Fehér, Baranyi G.

Nyirjei András: – Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, több is lehetett volna ebben a meccsben. Bár az első félidő nagy része a vendégeké volt, mégis sikerült meccsben maradnunk, és a második játékrészre már úgy mentünk ki, hogy akár meg is fordíthatjuk. Az egyenlítés sikerült is, volt egy jó húsz percünk, amikor nagyon megnyomtuk, sőt a vezetést is megszerezhettük volna, de egy kétes leshelyzetben a játékvezető nem adta meg a találatot. Küzdöttünk becsülettel, de a hajrához érve folyamatosan fáradtunk, a Héhalom fiatal, lendületes csapata viszont kétszer is eredményesen kontrázott, és így sajnos el is szálltak az esélyeink. Összességében úgy érzem, legalább az egy pontra rászolgálunk volna. Gratulálok a Héhalom csapatának!

Farkas Roland: – Először is, nagyon furcsa volt kívülről irányítani a csapatot, mint “edző”. Hála istennek, ez viszonylag zökkenőmentesen ment, köszönhetően a srácok kitűnő hozzáállásának. Végig szót fogadtak nekem, hallgattak rám, és ezt köszönöm nekik! A nem túl színvonalas mérkőzést egyébként végig kézben tartottuk, apró szépséghiba, hogy három egyéni hibából három gólt rúgattunk az ellenféllel. Gratulálok és sok sikert kívánok a sportszerű Felsőtoldnak!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Hozta a kötelezőt a Felsőpetény

Zsinórban negyedszer nyertek a legutóbb Nógrádsápon pontokat gyűjtő vendégek. Az előző hétvégén toronymagas favoritként volt jelenése Nógrádsápon a Felsőpeténynek a nyugati megye háromban. Nem sok kérdőjel volt a tizedik körben sorra kerülő mérkőzés előtt. Ehhez képest egy darabig tartották magukat a korábban még csak pontot sem szerző házigazdák, lelkesen tették […]
error: Content is protected !!