Kétgólos hátrányból felállva ikszelt a Varsány

Gabi

Nem tudta megőrizni előnyét a rangadót tíz emberrel befejező Héhalom II.

Az elmúlt hétvégén Egyházasdengelegen játszották a keleti megye hármas mezőny tizenharmadik körének rangadóját, a Héhalom tartalékcsapata semleges helyszínen fogadta a Varsányt. Abszolút nyíltnak ígérkezett a viaskodás, két erős gárda találkozott.

Rögtön a kezdősípszó után kézbe vette a gyeplőt a pályaválasztó armada, majd elrontott lehetőségek után az első félidő derekán kétszer is bevette a kaput az szünetig aktívabb brigád.

A második felvonásra megtáltosodtak a vendégek, elszántságukat pedig eredménnyel párosult, mert miután gyorsan szépítettek, a játékrész felénél már egálra állt a csata.

A hátralévő időben ide is-oda is eldőlhetett volna az ütközet, de már egyik társulat sem tudta dűlőre vinni a dolgokat, így kettő-kettes remivel fejeződött be a párbaj. A krónikához hozzátartozik, hogy a hajrában két héhalmi játékos is piros lapot kapott.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 13. forduló:

Héhalom SE II-Varsány SE 2-2 (2-0)

Helyszín: Egyházasdengeleg. Vezette: Varga P. (Soós-Valenta B., Bacsa Gy.)

Héhalom SE II: Fehér – Tasnádi, Horváth Z., Diviák, Ruska (Baranyi R., 70.) – Hajdú N. (Pikács, 66.), Kalmár, Baranyi G., Hajdú A. – Hajdú J. (Makó, 83.), Sándor K.

Varsány SE: Baráth – Takács G., Puszta, Takács R. – Rigó R., Csizmadia (Imre Z., 46.) Mlinkó (Rigó B., 75.), Király Sz., Mócsány G. (Balázs B., 79.) – Király A. (Kilczin, 77.), Kiss Á. Megbízott játékos-edző: Rigó Róbert.

Sárga lap: Diviák, Sándor K., Kalmár, ill. Takács R., Király Sz., Imre Z.

Piros lap: Hajdú N. (86.), Horváth Z. (89., mindketten Héhalom SE II)

Gól: Sándor K. (25.), Hajdú J. (31.), ill. Kiss Á. (52.), Puszta (70.)

Jók: Horváth, Kalmár, Baranyi, ill. Kiss Á., Takács G., Puszta, Király Sz.

Farkas Ferenc: – Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben jól játszottunk, abszolút az ellenfél fölé nőttünk és megérdemelten vezettünk két góllal. A játékvezető tevékenysége akkor még úgy-ahogy elment, de a második gólunk után, és főleg a szünet után szerintem úgy gondolta, jobb, ha mi ezt a meccset nem nyerjük meg, hanem amennyire tudja, kihozza egy pontra. Ez sikerült is neki, teljesen odafújt mindent. A kiállításokról nem beszélve, hogy miket ítélt. Abszolút nem ismeri a szabályt, ha kezet ér a labda, az nem sárga lap, hanem egy szabálytalanság. Akkor van sárga lap kezezésért, ha szándékosság van benne. A játékosunk kézen rúgta magát, erre megadta neki a második sárga lapot és kiállította. A csatárunkat agyonrúgták szándékosan, erre meg azt mondta, hogy olyan narancssárgás volt. Elfogadhatatlan a teljesítménye! Ezt a szövetségnél jeleztem is! Egyébként a játék képe alapján reális eredmény született, gratulálunk az ellenfélnek és további sok sikert kívánunk nekik!

Rigó Róbert: – Jó pár hiányzóval vágtunk neki a héhalmi túrának. Az első félidőben nem találtuk a játékunkat, a hazaiak kétgólos előnyre tettek szert. Aztán a második félidőre összekapta magát mindenki, teljesen más arcunkat mutattuk. Az akarat ismét meghozta a  gyümölcsét. Előbb Kiss Ádám jóvoltából szépítettünk, majd Puszta Erik fejesgóljával egyenlítettünk is. Ezután is akadtak helyzeteink, az emberelőnynek köszönhetően még több, de már nem tudtuk a magunk javára billenteni a mérkőzést. Reálisnak gondolom az eredményt, az első félidő a héhalmiaké volt, a második a miénk. További sok sikert nekik, ezzel a fiatal csapattal sok csapat orra alá fognak még borsot törni! Habár a hét elején úgy nézett ki, elmarad az utolsó két forduló, úgy tűnik azonban, mégis játszhatunk. Szeretnénk ezt a két meccset lejátszani. A csapat már nagyon várja a ‘Mindszent elleni rangadót! Hajrá, Varsány!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Tízig számolt a Kétbodony

Nem tudta megnehezíteni a hazaiak dolgát az Őrhalom az érdekes közjáték által fűszerezett mérkőzésen. A mögöttünk hagyott hétvégén toronymagas favoritként fogadta az Őrhalmot a jó formában lévő Kétbodony a nyugati megye hármas bajnokság tizenharmadik körében. Nem sok kérdés volt a kezdősípszó előtt, leginkább az, hogy hány góllal nyernek a házigazdák. […]
error: Content is protected !!