Vandálok tették tönkre a karancssági sportpályát

Gabi

Megmagyarázhatatlan, hogy egyesek miért lelik örömüket az ilyen jellegű húzásokban.

Nemrégiben nem túl szívderítő hírhez jutottunk, a múlt hétvégén ismeretlen tettes(ek) megrongálták a keleti megye háromban szereplő Feláldozhatók SE sportpályáját. A karancssági székhelyű egyesület játékterén történt negatív esemény kapcsán felkerestük a klub elnök-helyettesét, aki az alábbi információkat osztotta meg weboldalunkkal.

Kardos Attila: – Vasárnap este ismeretlen személy(ek) megrongálták a sportpályánkat. Nem kevés munka van benne, többnyire játékosok, edzők, csapathoz tartozó emberek kétkezi munkáját tették tönkre!  Nem beszélve arról, hogy a feljutás anyagi forrása az egyesület elnöke, Oláh Norbert saját zsebéből vándorolt ki. Nem engedhetjük meg, hogy ez tovább fajuljon. Azért hoztuk létre az egyesületet, hogy szórakozás legyen a mi kis falunkban. Ilyenre még nem volt példa Karancsságon. Azért dolgozunk, hogy ne is forduljon elő még egyszer. Megtesszük a megfelelő lépéseket. Kaput szerelünk fel a pálya lejáratához.

Next Post

Csapatösszetartáson járt az MTSE

A határon túl töltött el egy élményekben gazdag hétvégét a megye egyes csapat. Az előző hétvégén megkezdődött az új szezon a megye egyben. Eredetileg a Mátraterenye SE is nekivágott volna a szezonnak, végül azonban a Rimóc SE elleni mérkőzés elhalasztásra került. Ennek a lépésnek megvolt az oka, Bujtár Tamás alakulata […]
error: Content is protected !!