Újra örülhetett a Kétbodony

Gabi

Négy vereséget követően tudtak nyerni a háromszor vezető Nagyoroszit idegenben legyűrő vendégek.

Az előző hétvégén a Kétbodonyt fogadta a Nagyoroszi a nyugati megye háromban. Nem volt igazi esélyese a tizedik fordulóban megrendezett meccsnek, mindkét résztvevő felejthető mérleggel vágott neki az összecsapásnak.

Bár remekül kezdtek a már az ötödik percben eredményes hazaiak, nem sokáig örülhettek, mert ellenfelük a nyitónegyedóra végén válaszolt. Az első félidő derekán ismét a házigazdák vezettek, de a másik oldal még a szünet előtt megint felállt, így egállal fordultak a felek.

A fordulást követően sem változott a játék képe, változatos csörtében voltak érdekeltek a gárdák. A játékrész elején harmadszorra is megrezgették a hálót az ‘orosziak, de a vendégek nem adták föl és a duplázó Kovács Róbert révén húsz perc múlva egalizáltak.

Ekkor jött a csavar a történetben, a kétbodonyiak ugyanis a mérkőzés folyamán először képesek voltak előnybe kerülni Kertész jóvoltából. A hátralévő idő már lepergett úgy, hogy egyik brigád sem vette be a kaput, hiába próbálkoztak a vendéglátók, már nem tudtak egyenlíteni, így a nagyot küzdő látogatók négy-hármas diadalt arattak, négy vesztes fellépés után tudott újra győzni a betegséggel bajlódó edzőjét, Baráth Péter nélkülöző armada.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 10. forduló:

Nagyoroszi HBB SE-Kétbodony SE 3-4 (2-2)

Vezette: Szemesi Zs. (Kiss D.)

Nagyoroszi HBB SE: Brinyiczki – Kovács P., Garazsi D. (Jónás R., 77.), Horváth K., Horváth I. – Kupecz N. (Vasas, 60.). Pál L., Sarnyai, Kupecz K. – Varga R. (Makrai, 60.), Pintér. Edző: Garazsi József.

Kétbodony SE: Péter N. – Majoros, Filiczki, Majer, Szorcsik – Székely, Miklián, Németh, Tóth J. (Bartyik, 15.) – Kovács R., Kertész. Megbízott játékos-edző: Bartyik Róbert.

Sárga lap: Horváth I., Garazsi D., Pintér, ill. Kertész

Gól: Kupecz N. (5.), Pintér (24.), Kupecz K. (49.), ill. Kovács R. (15., 68.), Bartyik (38.), Kertész (75.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Garazsi József:Korán vezetést szereztünk. Ekkor úgy gondoltam, megnyerjük ezt a meccset, de hiába vezettünk végig, háromszor is, mint a végén kiderült, ez kevésnek bizonyult. A hatvanadik perc után valami megint megszakadt. Ismét kaptunk két ostoba gólt, nem beszélve arról, hogy kettőt újra szögletből. Négy-három után még volt sok idő, de nem tudtunk sem egyenlíteni, nemhogy a mérkőzést megnyerni. Azt szoktam mondani, hogy a fociban két megoldás létezik, jó és rossz. Vasárnap hetven-harminc százalékban a rossz felé billent a mérleg. Az embernek olyan játékosokkal kellene körülvennie magát, akik meg tudják valósítani az elképzeléseit. Mostanában úgy látszik, ez nem igazán működik, most sem és nagyon a múltkor sem. Nem megsértve a vendégcsapatot, de ez az utóbbi évek egyik leggyengébb kétbodonyi együttese volt. Az pedig minket minősít, hogy még így is meg tudtak verni minket hazai pályán. Sok gólt kapunk. Nem megfelelő a koncentráció. Ebből adódnak ezek a hullámzó teljesítmények, még meccsen belül, és tíz-húsz percen belül is. Nincs egy átlagosan jó teljesítmény. Megmondom őszintén, már én is elbizonytalanodtam. Lehet, hogy ennyire képes ez a társaság. Elég nehéz, de ezt el kell fogadni. Most lesz egy szabadnapunk, jön két hét szünet. Nem tudom, ez nekünk jó vagy rossz lesz, majd kiderül. Nagyon csalódott vagyok és el vagyok keseredve! Én hét közben és meccsek előtt beleteszem ebbe az egészbe a munkát, hogy a hétvégén minden jó legyen. Vasárnap pedig szeretném ebben az örömömet lelni, hogy jól szerepel a csapat. Persze nem lehet minden mérkőzést megnyerni, de legalább látnám a pályán, amit elképzelek. Beszélhetnék a rossz egyéni teljesítményekről, de ezt inkább nem reklámozom, megtartom magamnak. Most mindenkinek magába kellene nézni, és őszintén megkérdezni, mindent megtesz-e azért egész héten és a teljes meccsen, hogy sikerüljön a jó szereplés. Tényleg mindenki gyakorolhatna egy kis önkritikát! Lehet, ezek a srácok még mentálisan és fizikálisan sincsenek ott teljes mértékben, illetve szó lehet akarati tényezőkről is. Ezeken múlnának az ilyen mérkőzések! Már elegem van abból, hogy gratuláljak az ellenfélnek, de sajnos megint csak ez jut nekem. Mi meg majd próbálunk a szünet után jobb játékot produkálni. Ezt az őszt valahogy ki kell így húzni, aztán nem tudom, hogy tavasztól mi lesz. Ennek így nincs sok értelme. Ebben így nem lelem örömömet, sem én, sem a szurkolók. Pedig megint kijöttek szép számmal, köszönjük nekik a biztatást. Azért valamit illene nyújtani nekik!

Bartyik Róbert: – Sajnos kevés létszámmal, sérültekkel tudtunk kiállni, de így is összejött a győzelem. Gratulálok a csapatnak, hogy tudtak végre küzdeni egymásért, köszönöm a lelkes szurkolóinknak, hogy eljöttek és kitartanak mellettünk, valamint további sok sikert kívánok az ‘Oroszinak.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nem mindennapi eseménnyel fűszerezett meccsen nyert a Mátraverebély

Hiába a mintegy huszonöt percnyi emberhátrány, végül legyűrték a tizenkét fővel kiálló Tart a fordítani tudó vendégek. Tarra volt hivatalos a Mátraverebély a megye kettes bajnokság kilencedik fordulójában. Alapvetően egy mezei mérkőzésre volt kilátás, ahol a vendégek számítottak esélyesnek. Igen ám, végül a meccs mégis joggal fog bekerülni az évkönyvekbe. […]
error: Content is protected !!