Visszatért a győzelmek ösvényére a Varsány

Gabi

Két nyeretlen mérkőzés után örülhettek újra az Ecseget felülmúló vendégek.

Az előző hétvégén Magyargécen csapott össze az Ecseg és a Varsány a keleti megye hármas mezőny tizenegyedik fordulójában. A házigazdák leginkább azért várhatták a meccset, mert ezzel a fellépéssel elköszöntek ideiglenes albérletüktől.

Remekül vetették bele magukat a küzdelembe a két nyeretlen mérkőzés után ismét kesztyűt húzó vendégek, már a második percben megrezgették a hálót. Ezt követően próbálkozott a pályaválasztó brigád, de csak elrontott lehetőségekig jutott a kapu előtt határozatlan társulat.

Aztán nem sokkal a szünetet megelőzően a duplázó Kiss Ádámnak köszönhetően fontos lépést tettek az üdvösség felé a látogatók. A második etapban sem adták föl az ecsegiek, de képtelenek voltak gólt elérni, az összecsapás kétharmadához érve pedig Hegedűsnek köszönhetően lezárták az érdemi kérdéseket a varsányiak, akik végül négy-nullra nyertek, a hajrában még a csereként beszálló Mócsány Balázs értékesített egy tizenegyest.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 11. forduló:

Ecseg SE-Varsány SE 0-4 (0-2)

Helyszín: Magyargéc. Vezette: Reviczki J. (Bíró-Varga A.)

Ecseg SE: Burbiczki – Oláh G., Baranyi M. (Horváth G., 70.), Mihalik Jenő (Jónás R., 46.), Bognár – Kelemen, Baranyi Á., Mihalik János, Moravcsik D. – Pongrácz, Zsiga. Edző: Moravcsik Ferenc.

Varsány SE: Baráth – Takács R., Rigó R. (Rigó B., 65.)(Báránkó, 80.), Puszta, Bodnár – Lehoczki (Király A., 52.), Takács G., Hegedűs (Kilczin, 70.), Király Sz. – Mócsány G. (Mócsány, B., 75.), Kiss Á. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Sárga lap: Zsiga, ill. Puszta, Mócsány G.

Gól: Kiss Á. (2., 38.), Hegedűs (63.), Mócsány B. (80.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Moravcsik Ferenc: – Sokszor nem tükrözi a játékos a mérkőzés eredménye. Úgy gondolom, rengeteg helyzetet kihagyunk, gól nélkül pedig nem lehet meccset nyerni. Játék szempontjából partiban voltunk az ellenféllel, ők berúgták a ziccereiket, mi nem. Egyébként a kapusuk nagyon jól védett. Szerintem ez eredményezte ezt a végeredményt, illetve az, hogy rettenetesen gólképtelenek vagyunk. Eljutunk a kapuig, de a befejezés katasztrofális. Sportszerű mérkőzés volt, gratulálok a vendégeknek!

Báránkó Gábor: – Szinte végig esett az eső a kilencven perc alatt, ami eléggé megnehezítette mindkét csapat játékát. Gyorsan sikerült vezetést szereznünk, aztán kicsit le is ültünk és helyzeteket alakított az ecsegi csapat, de kapusunk ismét jó teljesítményét nem tudták megtörni. Még a szünet előtt Kiss Ádám duplázni tudott, így mentünk az öltözőbe. Jöttek a cserék, akik viszonylag jól szálltak be a játékba, és azt csinálták, amit kértem. Egy nagyon szép szabadrúgásgóllal növeltük előnyünket, majd egy javunkra megítélt büntetőt a fiatal titán, Mócsány be is vágott, úgy, ahogy kell! Örülök, hogy kapott gól nélkül nyertünk. Sok sikert az ecsegi csapatnak!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nehézség nélkül javított a Dejtár

Nem tudott újabb bravúrral előrukkolni az Ipolyszög. A mögöttünk hagyott hétvégén Ipolyszögre volt hivatalos a Dejtár a nyugati megye hármas bajnokság tizenegyedik körében. Egyáltalán nem mehettek biztosra a vendégek, hiszen egy fordulóval korábban komoly skalpot szerzett ellenfelük. Érdekesség, hogy szabadnapjukat megelőzően éppen a Bernecével szemben szenvedték el idénybeli egyetlen vereségüket […]
error: Content is protected !!