Kimászott a szakadékból a Karancskeszi

Gabi

Az első forduló után tudtak ismét nyerni a Kállót legyűrő hazaiak.

Az elmúlt hétvégén a Kállót fogadta a Karancskeszi a keleti megye háromban. Nem túl jó formában néztek farkasszemet a tizenharmadik fordulóban lejátszott meccsen, így nyíltnak ígérkezett a párbaj.

Remekül vágtak neki a meccsnek a hazaiak, de hiába találtak be a harmadik percben, nem örülhettek sokáig, mert nem sokkal később egalizált az egy darabig létszámhiányosan harcoló másik oldal.

A következő időszakban becsülettel küzdöttek a felek, mígnem ismét megszerezték a vezetést a házigazdák, így előnnyel a zsebükben fordulhattak. A folytatásban előbb egyenlítettek, majd a maguk javára billentették a mérleg nyelvét a nem lankadó látogatók.

Ekkor feljebb kapcsoltak a ‘kesziek, aminek eredményeképpen négyszer is bevették a kaput, Puporka Richárd tripláig jutott. A véghajrában még közelebb férkőztek a vendégek, de ez már nem igazán számított, hat-négyes arányban diadalmaskodott a nyitány óta először nyerni tudó vetélytársuk.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 13. forduló:

Karancskeszi KSE-Kálló SE 6-4 (2-1)

Vezette: Bangó R. (Berki A.)

Karancskeszi KSE: Puporka K. – Boros (Rimai N., 70.), Tátrai, Dienes G., Dienes A. (Nagy B., 81.) – Balogh (Orsós P., 62.), Lantos, Budveszel, Rimai R. – Máté B. (Harmat, 76.), Puporka R. Játékos-edző: Boros Balázs.

Kálló SE: Kiss A. – Jónás M., Bíró, Zimmerman, Horváth L. – Tasnádi, Puporka J., Novák, Baranyi D. – Berki K., Jónás R. Játékos-edző: Horváth László.

Gól: Balogh (3.), Puporka R. (37., 57., 65.), Lantos (70.), Rimai N. (85.), ill. Novák (8.), Baranyi D. (48.), Puporka J. (51.), Zimmerman (88.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Boros Balázs: – Végre valahára jó játékvezetés mellett zajlott a mérkőzés. Két harcos csapat játszott, de hála istennek, most mi rúgtunk több gólt az ellenfélnél. Remélem, ez folytatódik is tovább, és legközelebb is mi jövünk ki győztesen. Hajrá, ‘Keszi! További sok sikert a Kállónak!

Horváth László: – Az első félidőben csak tízen voltunk, majd ugyan megjött az emberünk, utána lesérült egy másik, aki nem bírt visszajönni. A két bíró teljesen tönkretette a meccset! Úgy fújt, hogy oda sem nézett. Ellenkezőleg ítélte meg a szabálytalanságokat. Fölülbírálta a partjelzőt, aztán össze is vitatkoztak, akkor mi legyen. Volt egy eset, amikor visszahúzták a játékosunkat, arra azt mondta, ha elesett volna, befújja a tizenegyest, de mivel nem esett, nem! Ilyen nincs! Elszakadt a meze, és nem adta meg! Viszont nem ezen múlott. Sajnos nem voltunk meg, de az a lényeg, hogy jó mérkőzést játszottunk. Puporka Ricsi kiemelkedett közülük. Gratulálok az ellenfélnek!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Újra győzni tudott a Keszeg

Négy nyeretlen mérkőzés után örülhettek a Nagyoroszit felülmúló hazaiak. Múlt hétvégén Keszegre volt hivatalos a Nagyoroszi a nyugati megye háromban. Nem volt kiemelkedő favoritja a tizenharmadik körben tető alá hozott találkozónak, változatos csörtének néztünk elébe. Parádésan indították a párbajt a hazaiak, negyedóra elteltével már kettővel vezettek. Ezt követően fokozatosan felébredtek […]
error: Content is protected !!