Újra győzött a Legénd

Gabi

Két rosszul sikerült fellépés után az Egyházasdengelegen kerekedett felül Bujnyik János csapata.

A mögöttünk hagyott hétvégén az Egyházasdengeleggel csapott össze a Legénd a nyugati megye háromban. A kezdősípszó előtt favoritnak nevezhettük a vendégeket, de nem mehettek biztosra, mert ők is bukdácsoltak a tizedik körben lejátszott mérkőzést megelőzően.

Gyors góllal indították a párbajt a látogatók, már a tizedik percben bevették a kaput. Nem lankadtak azonban a házigazdák és hamarosan remivé módosították az állást a kiegyenlített meccsen. Ezt követően is nyílt sisakos csatát láthattak a nézők, majd az első fél óra leteltéhez közeledvén megint Bujnyik János csapata került lépésfórba, Franyónak köszönhetően.

Ahogy a szünetig hátralévő időben, a folytatásban is mindent megtettek az egyenlítésért a több lehetőséget is elrontó hazaiak, de bármennyire is szerették volna, nem tudtak egalizálni. Az izgalmakat elkerülendő, a a másik oldal végérvényesen lezárhatta volna az érdemi kérdéseket, de kétszer is tizenegyest rontottak, egyszer fölé vágták a lasztit, majd a hálóőr hárított. A lefújáskor nem volt viszont okuk bánkódni a legéndieknek, akik két nem túl fényesre sikerült fellépés után tudtak ismét diadalmaskodni.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 10. forduló:

Egyházasdengeleg FE-Legéndi SE 1-2 (1-2)

Vezette: Nagy S.

Egyházasdengeleg FE: Jessin – Gyurik B., Báthy, Pete, ifj. Berkes – Szűcs, Tóth L., Szarvas, Mlinárcsek (Sálek, 56.) – Jambrich, Liptai. Edző: id. Berkes Balázs.

Legéndi SE: Farkas – Tóth K., Durucz, Nyúl, Ocztos – Takács J., Franyó, Virág, János D. (Magyar, 80.) – Radics (Molnár, 66.), Turi (Pintér, 23.). Edző: Bujnyik János.

Sárga lap: Báthy, Bacskai, ill. Durucz

Gól: Tóth L. (20.), ill. Nyúl (10.), Franyó (28.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

id. Berkes Balázs: – A mai találkozón mindkét oldalon voltak helyzetek, ami az ellenfelünk javára billentette a mérleg nyelvét, hogy a sok helyzetből ők kettőt berúgtak mi pedig csak egyet. Mivel a labdarúgást gólra játsszák, így nem sikerült nyernünk. Elégedett vagyok a játékosok teljesítményével, mert jól játszottunk, sok helyzetet kialakítottunk, de a befejezések sajnos nem sikerültek. Bízom benne, hogy a játékosok megtalálják a góllövő cipőjüket, és akkor jobb eredményeket fogunk elérni.

Bujnyik János: – Az Egyházasdengeleg egy nagyon kedves, kulturált, normális csapat. Ide-oda voltak kisebb szabálytalanságok vagy éppen keményebb dolgok, de olyan nem, amiért nagyon kellett volna lapokat osztogatni. Kaptunk két tizenegyest, de érzésem mindkettő jogos volt. Bár a másodiknál továbbengedtem volna a játékot és megadom a gólt, de ezt nem az én feladatom eldönteni. Nyertünk, a győzelmet pedig nem szeretném megmagyarázni. A játékvezető egyedül volt, de jól fújt, nem volt vele probléma. Készülünk a vasárnapra! A műtét előtt álló Turi Andrásnak ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánok! Hiányozni fog a csapatból!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Vátlozatos csörtét húzott be a Héhalom II

Kétszer még felállt a Felsőtold, harmadszorra viszont már nem tudott. Az előző hétvégén Felsőtoldra volt hivatalos a Héhalom tartalékcsapata a keleti megye hármas mezőny tizedik fordulójában. Egyértelműen nagyobb elánnal kezdtek a látogatók, és egy öngól segítségével már a tizedik percben megszerezték a vezetést. Elég hamar újra módosult az állás, mert […]
error: Content is protected !!