Újra győzni tudott a Nógrádsáp

Gabi

Bár csak edzőmeccsen, de kis híján tizenhét hónap után örülhetett ismét a Pest megyei ellenfelet legyűrő együttes.

Vasárnap ismét pályán volt a nyugati megye hármas Nógrádsáp. Ez évi első előkészületi találkozóján a Pest megyei negyedosztály Északi-csoportjában szereplő Verőcét fogadta Hanusz Péter társulata. A vendéglátók örülhettek a harmadokra lebontott gyakorló csörte végén, négy-kettes házigazda sikerrel fejeződött be a párbaj. Régóta nem látott eredménynek örülhettek a hazaiak, akik utoljára kis híján tizenhét hónappal ezelőtt, 2019. augusztus 31-én tudtak nyerni, egy megye kettes bajnokin Mihálygergén kettő-egyre. Az említett győzelem óta lepergő fellépéseiken, legyen az tétmeccs vagy barátságos találkozó, rendre sikerélmény nélkül maradtak a ‘sápiak, egészen mostanáig.

Felkészülési mérkőzés:

Nógrádsáp SE-Verőcei SE 4-2 (1-0, 3-1)

Nógrádsáp SE: Tar – Oroszi, Lepsényi, Bajtinger, Németh – Réczi (Miklián), Ollé, Petró, Gór – Pap, Virág. Edző: Hanusz Péter.

Gól: Pap (2), Petró, Németh

Hanusz Péter:Szenzációsan játszottak a sokat futó fiataljaink! Tényleg nevezhetjük így őket, mert a legidősebb játékosunk huszonhat éves. A játék minden elemében felvettük a versenyt a jó erőkből álló Verőcével, ezen felül pedig kihasználtuk a helyzeteinket.

Next Post

Elvárható sikert aratott a Mátraterenye

A Mátramindszenttel bánt el a megye egyes csapat. Vasárnap gyakorló meccsen futott össze a legalacsonyabb osztály keleti-csoportjában éllovas Mátramindszent és a megye egyes Mátraterenye. Bár a ‘mindszentiek kezdték jobban a Recsken sorra kerülő mérkőzést, még a szünet előtt fordított az MTSE, végül pedig öt-kettes arányban győzött Bujtár Tamás csapata. Kerényi […]
error: Content is protected !!