Újabb pontokat gyűjtött az Érsekvadkert II

Gabi

A Felsőpetényt is felülmúlta az éllovas.

Az elmúlt hétvége vasárnapján Ősagárdon csapott össze a Felsőpetény és az Érsekvadkert tartalékcsapata a nyugati megye háromban. Az éllovas volt a huszonkettedik fordulóban esedékes meccs esélyese, de nem mehetett biztosra az edzőjét, Gubik Ákost nélkülöző alakulat.

Be is igazolódtak a várakozások, nem adták olcsón a bőrüket a házigazdák. Jó darabig nem született gól az első félidőben, hiába gyűrték egymást a felek. Aztán nem sokkal a szünet előtt megtörte a jeget a listavezető.

A második felvonásban próbálkozott a pályaválasztó brigád, de csak lehetőségeket jegyezhettünk fel. A hajrában jártunk, amikor büntetőhöz jutottak a ‘vadkertiek, amit Szabó Levente értékesített. Hamarosan Varga Sándor jutott dupláig, így végül három-nullra nyert a mezőny első helyezettje.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 22. forduló:

Felsőpetény SE-Érsekvadkert SE II 0-3 (0-1)

Ősagárd, zárt kapuk mögött. Vezette: Kiss T. (Pál A.)

Felsőpetény SE: Csámpai – Dancsó, Tóth P., Belovai, Kocsis – Parádi, Varga B. (Bartos, 78.), Sógor, Szalai – Garai M. (Rendi, 67.), Tabics. Edző: Laczkovszki Zsolt.

Érsekvadkert SE II: Barna – Hustyava, Medvik, Csejk (Beluczki, 74.), Varga V. – Balla, Szabó László, Mácsik, Varga S. – Sipos (Bella, 78.), Szabó Levente. Megbízott játékos-edző: Beluczki Tamás.

Sárga lap: Szalai, ill. Sipos, Varga S.

Gól: Varga S. (43., 80.), Szabó Levente (72.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Laczkovszki Zsolt: – Az első helyezettel játszottunk vasárnap. Tudtuk, hogy erősek, de jól álltuk a sarat. Több lehetőségünk is adódott, de sajnos nem tudtuk gólra váltani. A ‘Vadkert az első félidő végén szerzett egy gólt, aztán a második félidőben nem kaptunk meg egy jogos tizenegyest, a spori arra hivatkozott, hogy nem látszódott rendesen a tizenhatos vonala. Ez fordulópont volt a meccsen szerintem, mert ezután viszont ellenünk befújta a büntetőt, amit gólra váltott az ellenfél. Majd a meccs végén betaláltak még egyszer, ezzel el is dőlt a mérkőzés. Nincs mit szégyellnünk, mert jól játszottunk, végig küzdöttünk a találkozón. Készülünk a következő fordulóra. Hajrá ‘Petény!

Beluczki Tamás: – Nagyon rossz, minősíthetetlen talajon kellett játszanunk, ami miatt sajnos így két ellenfelünk volt. Az egyik a hazai csapat, a másik pedig a pálya. Ezáltal nagyon sok pontatlan passz volt jellemző, alaposan megnehezítve ezzel a játékunkat. Ez mellet még azzal is számolnunk kellett, hogy sok kulcsjátékos is hiányzott. Viszont a feladat ma is adott volt, csak a győzelem volt elfogadható számunkra, és összességében a nehézségeket leszámítva is voltak helyzeteink, amiből hármat sikerült értékesíteni. Sajnos a viszonyok miatt nem tudtunk szép játékot produkálni, de ettől függetlenül is megérdemelt volt a győzelem. Rendben van, hogy a megye háromban játszunk, de amire oda kellene figyelni, az az, hogy nem minden pályán szabadna megengedni a mérkőzés lejátszását. Kész sérülésveszélynek voltunk kitéve, és sajnos adódtak is problémáink ebből. A felsőpetényiek sportszerűek voltak, további sok sikert nekik!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Parádés diadalt aratott a Karancskeszi

A második helyen álló Ipolytarnócot intézte el az alsóházi együttes. Múlt szombaton Karancskeszin volt jelenése az Ipolytarnócnak a keleti megye háromban. Toronymagas favoritként várhatták a kezdősípszót a második helyen álló vendégek, nem volt benne a levegőben, hogy megtáltosodhat ellenfelük. Jól is kezdtek a látogatók, hamar betaláltak, örömük viszont tiszavirág-életűnek bizonyult. […]
error: Content is protected !!