Újabb pontokat gyűjtött az Ipolytarnóc

Gabi

Az Ecseggel is elbántak a jó ideje veretlen hazaiak.

Az elmúlt hétvégén az Ecseget fogadta az Ipolytarnóc a keleti megye háromban. Favoritként várhatták aktuális fellépésüket a jó szériában állomásozó házigazdák, előzetesen nem volt benne a meglepetés lehetősége ellenfelük részéről.

Eléggé álmoskásan vágtak neki a csörtének a házigazdák, aminek meg is volt az oka, hiszen mintegy negyvenperces csúszással indult be a párbaj. Sajnos Nógrád megyében kevesebb meccs tud elkezdődni pontosan a kiírt időben, mint amennyi nem, de erről majd talán máskor, egy bővebb irományban.

A mostani összecsapáson egy darabig eredmény nélkül gyűrték egymást a felek, mígnem elérkeztünk az első félidő hajrájához, amikor előbb megszerezték a vezetést a vendéglátók, majd még a pihenőt megelőzően válaszolt riválisuk.

A második etapra élesebben mentek ki a ‘tarnóciak, szépen fokozatosan pedig el is döntötték az érdemi kérdéseket, a kapu előtt határozatlan látogatók már csak szépíteni tudtak az ütközet utolsó perceiben, így öt-kettes vereséget szenvedtek veretlenségi sorozatát megőrző vetélytársukkal szemben.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 12. forduló:

Ipolytarnóc SE-Ecseg SE 5-2 (1-1)

Vezette: Balázs Z.

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Dienes, Gál Á., Ökrös (Gál A., 85.), Pál R. – Matyóka, Líber, Oláh A. (Gál G., 76.), Boros – Oláh T., Kis P. Játékos-edző: Gál Ádám.

Ecseg SE: Baltacanovic – Oláh G., Horváth G., Baranyi M., Burbiczki – Mihalik Jenő, Baranyi Á., Mihalik János, Pongrácz – Baranyi T., Zsiga (Jónás R., 60.). Edző: Moravcsik Ferenc.

Sárga lap: Dienes, ill. Burbiczki, Oláh G., Baranyi Á., Mihalik János

Gól: Boros (38., 75.), Burbiczki (50., öngól), Líber (60., 85.), ill. Horváth G. (44.), Mihalik János (89.)

Jók: Boros, Líber, Matyóka, Dienes, Illefalvi, ill. senki

Gál Ádám: Sajnos sem a játékvezető, sem az ellenfél nem érkezett meg a 13.30-as kezdésre! De a játékvezető 13.40-kor betoppant. Jeleztem neki, hogy a vendégcsapatból még senki nem tartózkodik itt, és több ecsegi játékos is arról értesített, hogy biztosan nem jönnek el! A vezetőt többször próbáltuk elérni telefonon, de nem sikerült! 14.10-kor már több játékosunk indulni akart haza, erre megérkezett az ecsegi csapat átöltözve, és kérték a sípmestert az azonnali kezdésre. Elismerésem az elnöknek! Egy régi tréfás taktikát akart bevetni, ami nem jött be nekik! Mivel defektre hivatkozott, és ezért nem tudott a csapatból senki ideérni időben. Gondolom, tizenhat ember kell egy kerékcseréhez. Nagyon görcsösen indult az első félidő, látszott a csapat játékán, hogy nem vagyunk ott fejben, de sikerült megszerezni a vezetést. Viszont a vendégek is bekapartak egyet. A szünetben sikerült megnyugodnia a csapatnak, és a második játékrészre feljavult a játékunk. Többször sikerült mattolni az ellenfél védelmét Boros és Líber révén. Büszke vagyok a csapatra, hogy senki nem foglakozott az ellenfél “taktikai” húzásával! A cél a három pont itthon tartása volt, ami össze is jött. Megyünk tovább! Hajrá, “Tarnóc!

Moravcsik Ferenc: – Úgy éreztem, miénk volt az első félidő, de sajnos nagyon sok helyzetet kihagytunk. Utána aztán felénk kerekedett az ellenél. Azt látom, hogy morálisan nincsen helyén a csapat. Megviselt minket az öt mérkőzésre szóló eltiltás a hazai pályától. Remélem, a következő vasárnap másképpen fog zajlani.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Az utolsó pillanatokban nyert a Bátonyterenye

Ugyan a 84. percben még a Mihálygerge vezetett, végül a nagyot hajrázó éllovas örülhetett. Az előző hétvégén a Mihálygergét fogadta a Bátonyterenye a megye kettőben. A veretlen éllovas számított a tizenegyedik körben esedékes meccs favoritjának, nem számíthatott egyszerű menetre ellenfelük. A várakozásokhoz képest alaposan megnehezítette a házigazdák dolgát Oláh Béla […]
error: Content is protected !!