Újra győzni tudott a Keszeg

Gabi

Négy nyeretlen mérkőzés után örülhettek a Nagyoroszit felülmúló hazaiak.

Múlt hétvégén Keszegre volt hivatalos a Nagyoroszi a nyugati megye háromban. Nem volt kiemelkedő favoritja a tizenharmadik körben tető alá hozott találkozónak, változatos csörtének néztünk elébe.

Parádésan indították a párbajt a hazaiak, negyedóra elteltével már kettővel vezettek. Ezt követően fokozatosan felébredtek a látogatók, majd fél óra elteltével szépítettek is.

A szünetig már nem tudtak egyenlíteni a látogatók, a fordulás után viszont igen, az összecsapás kétharmadánál már egálra álltak a felek. Ezután folytatódott a férfias küzdelem, végül viszont a keszegiek tudták eldönteni a pontok sorsát, Muszta gólja jelentette a három-kettes győzelmet négy nyeretlen fellépés után ismét örvendő társulatának.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 13. forduló:

Keszegi SE-Nagyoroszi HBB SE 3-2 (2-1)

Vezette: Csillik L. (Berki A.)

Keszegi SE: Rojkovics – Kapoun (Gömöri, 89.), Cseri, Mészáros (Mezei, 46.), Lestyán (Murcsik T., 59.) – Gyetván T. (Irk, 59.), Murcsik P., Kovács L., Turcsán – Gombos, Muszta. Edző: Miklián Norbert.

Nagyoroszi HBB SE: Brinyiczki – Kupecz N. (Makrai, 34.), Garazsi D., Kovács P., Horváth I. – Sarnyai, Pál L., Jónás R. (Vasas, 59.), Kupecz K. – Vig, Pintér. Edző: Garazsi József.

Sárga lap: Cseri, Muszta, Murcsik T., ill. Kupecz K., Sarnyai

Gól: Kovács L. (10.), Gombos (15.), Muszta (80.), ill. Sarnyai (29.), Vig (61.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Miklián Norbert: – Ismét jól kezdtük a mérkőzést, de megint nehézzé tettük magunknak a végjátékot. Lehetett érezni a csapaton, hogy nagyon akarja ezt a győzelmet, és mindent meg is tettek ennek érdekében, végre “szenvedtek” kicsit. A Nagyoroszinak is voltak helyzetei, de mai napon a szerencse is mellénk állt, további sok sikert kívánunk a jól játszó vendégcsapatnak.

Garazsi József: – Megint egy füstbe ment terv volt a hétvége. Sajnos! A pálya egy része borzalmasan mély volt, dagonya, de erre nem lehet fogni. Az a probléma, hogy már sorozatban bukjuk el vagy hozzuk döntetlenre a nyerhető meccseket. Az is baj, hogy megint csak tizenhárom fővel mentünk el, nem jöttek el az emberek. A kezdés előtt fél órával tudtam meg, hogy ez-az miért nem jön. Holott arra kérem őket, hétközben legalább szóljanak. Szintén nagy gond, nem hogy javulna a helyzetkihasználásunk, hanem egyre csak csökken. Vasárnap is tízenvalahány helyzetet alakítottunk ki, de az sem volt elég arra, hogy megnyerjük a mérkőzést. Jellemző, hogy a két gólt is tizenegyesből és egy szabadrúgás után szereztük. Az ellenfél nagyon jól sáfárkodott a helyzeteivel, négy, kaput eltaláló lövéséből három gól született. Amikor fölálltunk null-kettőről, azt gondoltam, meg tudjuk nyerni a meccset. Ahogy kell, végigtámadtuk a második félidőt, két érdemleges helyzetet alakítottak ki ebben az időszakban a hazaiak, egyet pedig gólra váltottak. Megint kiderült, hogy ezt a játékot gólra játsszák, ami nekünk nem megy. Nem tudom, miért. Mindig a rossz döntést választjuk. Olyan ziccereink vannak, amikkel nem egy mérkőzést, hanem többet is meg lehetne nyerni, de nem tudjuk a kapuba juttatni a labdát. Szokták mondani a nagy edzők, nagy meccsek után, hogy láttak biztató jeleket, én viszont nem sok pozitívumot látok egy ilyen vereség után! Inkább kaptunk volna ki a ‘bajnokságot vezető Vadkerttől, de hoztuk volna le ezeket a meccset. A tabellán közelünkben lévő ellenfeleket nem tudtunk megverni. Ez a figyelmetlenség miatt van. Megbosszulja magát a sok kihagyott helyzet. Szokták azt is mondani, jól mozogtak a srácok, de erre meg csak azt mondom, hogy én nem egy revü tánckart irányítok, hanem játékosokat. A meccs után többem megjegyezték, nincs csatárunk, aki ezeket a helyzeteket belőné. Ezt tényleg látni kellene, hogy hétről-hétre mennyi ziccert hagyunk ki. A foci örök törvényszerűsége pedig mindig bejön, ha valaki kihagyja a ziccereket, az ellenfél egyetlen támadásból gólt szerez. Ez olyan, ha megrendeled a hatfogásos vacsorát, de nem eszed meg, csak nézed. Nekünk megint maradt a gratuláció az ellenfélnek! Maradt a csalódottság. Sajnálom a srácokat, nem akarok őket elkeseríteni, de de ettől jobban oda kell figyelni.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Megharcolt a pontokért az Ipolytarnóc

Hiába járt közel a bravúrhoz a Feláldozhatók, végül alulmaradt. A mögöttünk hagyott hétvégén a Feláldozhatók otthonában vizitált az Ipolytarnóc a keleti megye háromban. Bár a vendégek számítottak a tizenharmadik körbeli csörte esélyesének, sejthető volt, hogy nem lesz egyszerű dolguk. Bekezdtek a látogatók, már a nyolcadik percben beköszöntek, ekkor akár is […]
error: Content is protected !!