Ősagárdról is eltűnt a foci

Gabi

Huszonkét év után szűnt meg a kétezer-tízes évek közepén két megye hármas bajnoki címet szerző csapat.

Úgy tűnik, nem áll meg a klubok eltűnéséről szóló negatív tendencia, ezúttal egy újabb ilyen jellegű sajnos hírről kell beszámolnunk. Hétfőn este hivatalossá vált, hogy a jövőben nem lesz csapat Ősagárdon.

A nógrádi futball vérkeringéséhez még 1998-ban ismét csatlakozó egyesület egyaránt abszolválta a mögöttünk hagyott huszonkét idényt, a kétezer-tízes évek közepén ráadásul két megye hármas bajnoki címet is szerzett az akkoriban még több érmet gyűjtő, kifejezetten szép korszakát élő társaság.

A közelmúltban azonban egyre inkább nehéz helyzetbe került a gárda, és ugyan Gyuricza Zoltán elnök lankadatlanul próbálkozott, még be is nevezett a 2020/2021-es kiírásra, az említett napon végérvényesen jelezte az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága felé, hogy alakulata nem tud elindulni a következő szezonban.

Next Post

Jász-Nagykun-Szolnok megyében kapott ki a Héhalom

Parázs edzőmérkőzésen nem termett babér a nógrádi csapatnak. Kedden újabb edzőmeccset játszott a Héhalom, Győri Zoltán társulata a Jász-Nagykun-Szolnok megyei első osztályban szereplő Jászfényszaruhoz látogatott. A gyakorló mérkőzés végén a hazaiak kedve lehetett jobb, bár a vendégek nem adták könnyen magukat az elég kemény, feszült találkozón, a lefújáskor a másik […]
error: Content is protected !!