Ismét fontos pontokat szerzett a Romhány

Gabi

Tereskét is bevette Seres István csapata.

Az előző hétvége vasárnapján a Romhányt fogadta a Tereske a nyugati megye háromban. A huszadik forduló rangadóján csaphattak össze a fele, nyíltnak ígérkezett a csörte. Be is igazolódtak az előzetes sejtések, az első félidőben nem mentek egymással semmire a gárdák. Küzdelem jellemezte a találkozót, nem volt meglepő, hogy nem rezdültek meg a hálók a szünetig.

Jó darabig a második felvonásban sem történt változás, egyre inkább érezhetővé vált, amelyik oldal beveszi a kaput, egyúttal meg is nyeri a meccset. Így is lett. Méghozzá a vendégek részéről. Az utolsó húsz perchez érve a később dupláig jutó Tátrai törte meg a csendet. Amolyan slusszpoénként még Marsicki Bálint is eredményes tudott lenni, így három-nullra győztek az ismét fontos pontokat gyűjtő romhányiak.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 20. forduló:

Tereske KSE-Romhány SE 0-3 (0-0)

Tereske, zárt kapuk mögött. Vezette: Strehó E. (Moldován P.)

Tereske KSE: Candidó – Jakubecz, Kosik E., Dohány, Mészáros (Schlenk, 69.) – Koczka (Kiss G., 69.), Váró, Szabó G., Dóbiás D. – Dóbiás P. (Orsós, 75.), Babicz (Vas, 76.). Játékos-edző: Babicz András.

Romhány SE: Nagy R. – Hajdú, Jávor, Kovács G., Miklián (Hornyák, 58.) – Marsicki B., Kohári, Nagy B. (Oláh A., 69.), Marsicki R. (Paróczi, 46.) – Tátrai, Mudroncsik (Ivanics, 83.). Edző: Seres István.

Sárga lap: Vas, ill. Mudroncsik

Piros lap: Dohány (74., Tereske KSE)

Gól: Tátrai (72., 75.), Marsicki B. (90.)

Jók: Candidó, Kosik E., Mészáros, ill. az egész csapat

Babicz András: – Be vagyunk oltva, sajnos nem a vírus ellen, hanem a gólszerzéssel szemben. Három mérkőzés óta nem szereztünk akciógólt. Tudtuk, hogy ezen a meccsen nagyon nehéz lesz, mindkét csapat fegyelmezetten védekezett. Várható volt, aki megszerzi a vezetőgólt, azé lesz a három pont. Null-nullnál megvolt a ziccerünk, de nem tudtuk kihasználni. Ők viszont éltek a lehetőséggel. Itt sajnos el is ment a meccs, mert ha egy hétig játszunk, akkor sem rúgunk gólt. Kinyíltunk, próbálkoztunk, erre jött egy tizenegyes és a végén egy szabadrúgásgól. Gratulálok a Romhánynak, nagyon jól igazoltak a télen, fiatalok, előttük a jövő!

Seres István: – Mint már a felvezetőben említettem, zavaros volt a helyzetünk. Ott kellett gyorsan kitalálni ki és mit játsszon. A lehető legjobb megoldást találtuk meg. Az első félidőben sok mezőnymunka volt és figyeltük az ellenfél játékát. A nehéz talajon viszont alig tudtuk megtalálni. Hajtós iram volt, hiszen mindkét csapat győzelemre játszott. A szünetben megértettük, milyen nehézségeink vannak, így a második játékrészben változtatásokkal tudtuk tartani az iramot, sőt még fokoztuk is. Meg is lett az eredménye, ugyanis gyorsan két gólt is hozott a félidő közepe, a másodikat jogos büntetőből. Pedig előtte voltak lehetőségek mindkét csapat előtt. A végén egy szabadrúgásgólt is sikerült lőni, de már csak pont volt az “i” betűn. Igazi csapatként működtünk együtt! Jó volt látni. Igen jó játékvezetés volt, ami ritka ezen a szinten. Sok sikert a Tereskének a folytatásra. Hajrá, Romhány!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Ecsegen menetelt tovább a Mátramindszent

Az első félidőben még tartották magukat a hazaiak, a szünet után viszont beindult az éllovas. Múlt vasárnap Ecsegen volt jelenése a Mátramindszentnek a keleti megye háromban. A tizenhetedik forduló előzetesen legérdekesebbnek ígérkező mérkőzésének vághattak neki a gárdák, bár az nyilvánvaló volt, hogy a vendégek számítanak egyértelmű esélyesnek. Az első félidőben […]
error: Content is protected !!