A Hont is feloszlott

Gabi

Nem áll rajthoz a következő szezonban a nógrádi futballban egy kis megszakítástól eltekintve 1974 óta jelenlévő csapat.

Pénteken hírt adtunk a különféle bajnoki osztályok következő évadbeli résztevőiről. Akik végigböngészték a megye hármas indulókat, láthatták, hogy az előző csonka idényben a nyugati megye három hatodik helyén záró Szondy SE Hont nem szerepel a listán. Sajnos a közelmúltban fájó döntést kellett meghoznia az említett egyesület vezetésének, nevezetesen hiába rendelkeztek elfogadott nevezéssel, időközben kénytelenek voltak visszalépni a 2020/2021-es pontvadászat küzdelmeitől.

A hontiak egy minimális egyéves pihenőtől eltekintve, az 1974/1975-ös kiírástól voltak jelen a nógrádi futballban, és ugyan a legalacsonyabb vonalnál sosem indultak feljebb, többnyire masszív középcsapatnak számítottak. Most azonban őket is utolérte a végzet, a hirtelen jelentkező emberhiány miatt nem tehettek mást, be kellett dobniuk a törölközőt.

Next Post

Hétfőn élőben közvetítjük a Magyar Kupa megyei selejtezőinek sorsolását

Tizennégy órás kezdéssel videós formában jelentkezünk majd az eseményről. Hétfőn délután egy nógrádi viszonylatban ez idáig teljesen egyedülálló kezdeményezéssel tervezünk majd előrukkolni, amennyiben a technika ördöge nem szól közbe, weboldalunkon és Facebook-csatornánkon egyaránt videós formában fogjuk élőben közvetíteni a Magyar Kupa nógrádi selejtezőinek sorsolását. A tizennégy órás kezdéssel az MLSZ […]
error: Content is protected !!