Tovább száguld a Felsőpetény

Gabi

A Keszeget is simán elverték a bombaformában lévő házigazdák.

A múlt hétvégén a Keszeget fogadta az eredményes periódusban futballozó Felsőpetény a nyugati megye hármas mezőny tizenegyedik körében. Adottak voltak az esélyesek a kezdősípszót megelőzően, a hazaiaknak állt a zászló.

Esélyeshez méltó módon kezdtek a házigazdák, a nyitónegyedórát átlépvén már kettővel vezettek. A nem túl jó napot kifogó látogatók nem tudták megnehezíteni a másik oldal dolgát, eléggé egyoldalú volt a párbaj.

Az első félidő hajrájában újra beköszönt az előnyben lévő csapat, majd ugyan pár percre felébredtek a vendégek, szépíteni nem tudtak.

A folytatásban sem lankadtak a felsőpetényiek, sőt talán még egy lapáttal rátettek, aminek az lett a vége, hogy hét-nullás arányban diadalmaskodva intézték el soros vetélytársukat. Zsinórban ötödik alkalommal örülhetett Laczkovszki Zsolt alakulata.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 11. forduló:

Felsőpetény SE-Keszegi SE 7-0 (3-0)

Vezette: Béres K. (Szolik M.)

Felsőpetény SE: Csámpai – Tóth P., Benyusovics (Szalai, 58.), Karacs, Parádi (Kocsis, 62.) – Dancsó, Rodák, Sógor, Misják – Garai M. (Garai G., 73.), Sulyán (Tabics D., 30.). Edző: Laczkovszki Zsolt.

Keszegi SE:  Rojkovics G. – Kapoun, Mezei, Lestyán (Gömöri, 54.), Pistyúr (Rojkovics T., 62.) – Turcsán, Kovács L., Mészáros, Gyetván T. – Gombos, Muszta. Edző: Miklián Norbert.

Gól: Karacs (10., 80.), Rodák (16., 54.), Tabics D. (36., 72.), Kocsis (86.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Laczkovszki Zsolt: Esős időt fogtunk ki, de a játékkedvünket ez nem befolyásolta. Az egész csapat hozta azt, amit megbeszéltünk. Voltak hibáink, amin még javítanunk kell, de most már kijelenthettem, hogy csapatként játszunk meccsről-meccsre, határozott, szép focival. Végig mi uraltuk a mérkőzést, nem hagytuk az ellenfelet érvényesülni. Csámpai Misi, a kapusunk ismét hatalmas bravúrt mutatott be, annak ellenére hogy nem sok dolga akadt a meccsen. Ezt a játékot várom el a srácoktól. Büszke vagyok a csapatra, a szurkolóinkra, és mindenkire, aki támogat minket. Minden találkozót komolyan kell vennünk, és továbbra is az adott meccsre kell fokuszálnunk, nem szabad elszállnunk. Sok sikert a Keszegnek. Hajrá, ‘Petény!

Miklián Norbert: – A mai napon minden téren fölénk nőtt a hazai csapat, nagyon nincs mit szépíteni ezen az eredményen. Az első félidő utolsó tíz percében jutottunk el az ellenfél kapujához, akkor volt három lehetőségünk az egész mérkőzés alatt. Teljesen megérdemelten nyertek és jól is játszottak a felsőpetényiek.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Kilenc gólig jutott a Kétbodony

Nem kegyelmeztek a Nógrádsápnak a kapu előtt határozott hazaiak. A mögöttünk hagyott hétvégén a Nógrádsápot fogadta az újbóli győzelem reményében a Kétbodony a nyugati megye háromban. A házigazdákat pusztán az a tény nyomaszthatta a tizenegyedik fordulóban esedékes meccs előtt, hogy továbbra sem számíthattak a betegséggel bajlódó mesterükre, Baráth Péterre. Az […]
error: Content is protected !!