Tovább robogott a Mátramindszent

Gabi

Soros fellépésén a Feláldozhatókat hagyta helyben Dancsok Roland együttese.

Az elmúlt hétvége szombatján a Feláldozhatókat fogadta a Mátramindszent a keleti megye háromban. Egyértelmű esélyesként veselkedhetett neki a tizennyolcadik fordulóban megrendezett meccsnek az éllovas.

Nem is bízott semmit a véletlenre Dancsok Roland brigádja, negyedóra elteltével már kettővel vezettek a hazaiak. Hamarosan jött a harmadik döfés is, és ugyan szépítettek a látogatók, akik hiába küzdöttek becsülettel, érezhető volt, hogy nincs keresnivalójuk.

A folytatásban villámgyorsan még kétszer bevették a kaput a ‘mindszentiek, ezt követően viszont gólcsend következett. A hajrához érve faragtak hátrányukból a vendégek, az utolsó szó viszont a házigazdáké volt, akik végül hat-kettőre nyertek. Budai Lajos, Jakab Győző, illetve Zsákai Márió is duplázott.

NEXT-Therm Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 18. forduló:

Mátramindszent SE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 6-2 (3-1)

Mátramindszent, zárt kapuk mögött. Vezette: Reviczki J. (Nagy S., Szűcs M.)

Mátramindszent SE: Barkó – Kun, Nánási, Kovács Gy., Kruppa (Orosz, 51.) – Horváth P: (Szűcs, 46.), Zsákai, Berki A., Budai K. (Dancsok, 78.) – Budai L., Jakab Gy. Játékos-edző: Dancsok Roland.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Oláh N. – Brumár, Kardos (Jónás Sz., 51.), Berta, Botos R. – Berki K., Bada, Makó, Csonka D. – Csonka Attila, Oláh P. Edző: Csonka Rudolf.

Sárga lap: Budai L.

Gól: Budai L. (4., 87.), Jakab Gy. (14., 47.), Zsákai (28., 53.), ill. Csonka Attila (32.), Makó (75.)

Jók: Zsákai, Kun, ill. az egész csapat

Dancsok Roland: – Jól kezdtük a mérkőzést, gyors gólt szereztünk. A megbeszéltek alapján sokat passzolva, jó játékkal, helyzetek töredékét értékesítve, magabiztosak voltunk, le a kalappal ez első félidei teljesítményért. Szünet után, ahogy az időjárás elromlott, úgy a mi játékunk is katasztrofális volt. El kell ezt felejteni és menni tovább. Készülünk a következő hétvégére. További sok sikert a Feláldozhatóknak! Hajrá, ‘Mindszent!

Csonka Rudolf: – Először is, köszönöm annak a tizenkét játékosnak, aki a rendelkezésünkre állt a mai nap, hiszen megint beleadtak mindent, és elégedetten távozhattunk ‘Mindszentről. Tisztes helytállásért utaztunk a megyei harmadosztály legjobb csapatához, ami úgy gondolom, sikerült. Játszottunk egy sportszerű meccset, ahol mi is szép támadásokat vezetve rúgtunk két gólt és voltak helyzeteink is. A védekezés is rendben volt. Bízunk benne, hogy a hétvégén már visszatérhetnek a sérült, eltiltott, illetve karanténban lévő játékosaink. A Mátramindszentnek azt kívánom, hogy érje el a céljait. Mi pedig megyünk tovább. Hajrá, Feláldozhatók!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Élő videós közvetítés a DVTK II-BSE meccsről

Egyenes adásban követhető az NB III-a bajnoki.
error: Content is protected !!