Tízig számolt a Kétbodony

Gabi

Nem tudta megnehezíteni a hazaiak dolgát az Őrhalom az érdekes közjáték által fűszerezett mérkőzésen.

A mögöttünk hagyott hétvégén toronymagas favoritként fogadta az Őrhalmot a jó formában lévő Kétbodony a nyugati megye hármas bajnokság tizenharmadik körében. Nem sok kérdés volt a kezdősípszó előtt, leginkább az, hogy hány góllal nyernek a házigazdák.

Mintegy fél óráig tartották magukat a vendégek, aztán kapituláltak, majd végül is a szünetig ötször találtak be a hazaiak. A második etapban sem álltak le a kétbodonyiak, végül pedig könnyed, tíz-nullás sikert könyveltek el a sereghajtóval szemben.

Az egyoldalú mérkőzés krónikájához tartozik egy nem szokványos eseménysor, amint a jegyzőkönyv alapján próbálunk leírni. Ahogy a játékvezető fogalmaz, a meccs előtti igazoltatásnál minden rendben volt, majd a labda útjára indulása előtt megszámolta a csapatokat, tizenegy-tizenegy fő alkotta a gárdákat.

Aztán harminc perc elteltével kiderült, hogy a látogatók már tizenketten tartózkodnak a pályán. A szünetben a rutinos sípmester még egyszer szemrevételezte a jelenlévő őrhalmi labdarúgókat, majd arra a következtetésre jutott, az a játékos, aki korábban plusz emberként szerepelt, nem is szerepel a nevezettek között.

Az említett személy már nem is tért vissza. A bíró még hozzátette, szerinte úgy történhetett a nem szokványos esett, hogy valamikor csatlakozott a gyepen társaihoz a tizenkettedik focista, amit nem észleltek. Az említett irományban még az is olvasható, hogy az érintett alakulat elismerte hibáját.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 13. forduló:

Kétbodony SE-Őrhalom SE 10-0 (5-0)

Vezette: Szász K. (Kiss D.)

Kétbodony SE: Péter N. – Németh (Lichy, 65.), Majoros (Tóth J., 60.), Hanzel, Szorcsik – Bencsik, Miklián, Majer, Kertész – Melo (Bartyik, 79.), Kovács R. Megbízott játékos-edző: Bartyik Róbert.

Őrhalom SE: Homolya – id. Vígh (Deák L., 46.), Tupi (Deme, 46.), Szaniszló, Maglódi – ifj. Vígh L., Sándor L., Csonka A., Kürtössy – Deák M., Oláh J. Edző: Sopotnik László.

Gól: Bencsik (27., 56.), Majer (33.), Kovács R. (35., 42., 79.), Kertész (45.), Szorcsik (64.), Lichy (72.), Bartyik (84.)

Jók: Bencsik (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. senki

Bartyik Róbert: – Nagyon nincs mit mondanom a mérkőzésről, a kisebb “malőr” ellenére a játék minden elemében felülmúltuk lelkes ellenfelünket, nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Nálunk minden játékos jó napot fogott ki, különösen Bencsik, aki hét gólban is szerepet játszott. Legközelebb ismét létszámproblémáink lesznek, de megpróbáljuk a legtöbbet kihozni a hátralévő fordulókból. Kíváncsi vagyok, hogy a jelen helyzetben végigmegy-e a bajnokság, kitartást kívánok mindenkinek és jó egészséget.

Sopotnik László: – Amikor elvállaltam az őrhalmi csapat újraépítését, tudtam, mibe fogok. A csapatban van hat-hét tehetséges fiatal tizennyolc-húsz év körüli játékos, akiket kipróbáltunk minden poszton a tavaszi szezonra készülve. Vannak igazolások, akiket még nem láttam, és van, aki ezen a héten mutatkozott be nálam. Persze van olyan is, aki gyorsan megértette, nálam nincs jövőképe. Vannak olyan, magukat focistának képzelő igazolások, akik nem értenek számomra alapvető szavakat, mint például a passz, a futás, vagy a “ne szidd a játékvezetőt” stb. Nekünk ezért jók ezek a másnak bajnoki, de nekünk edzőmérkőzések, mert kijönnek a hibák. Mostanra tudjuk, hova, milyen posztra keresünk játékosokat, de erről még ráérünk nyilatkozni. Hétvégén egy nagyon nehéz, eső áztatta pályán játszott mindkét csapat, ahol nem volt kérdés, hogy a jobb erőt képviselő hazai csapat győz. Rúgtak szép gólokat és kaptunk buta védelmi hibából adódó gólokat. Gratulálok mindkét csapatnak, hogy sérülés nélkül ért véget a mérkőzés.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Három ponttal távozott Tiszafüredről a BSE

Egy késői Kamarás-találat szállította a balassagyarmatiak sikerét. Szerdán is pályán volt az NB III Keleti-csoportjában szereplő BSE, a hét közepén a tizenötödik fordulóból elhalasztott pótoltak be az Ipoly-partiak Tiszafüreden. Kérdőjelek vezették fel a mérkőzést, mivel a találkozót megelőző másfél nap függvényében az is kérdéses volt, egyáltalán sor kerül-e a csörtére. […]
error: Content is protected !!