Tíz gólt hintett a Cered

Gabi

Megnehezíteni sem tudta a házigazdák dolgát a tíz fővel kiálló Ludányhalászi.

A mögöttünk hagyott hétvégén a Ludányhalászit fogadta a Cered a keleti megye háromban. A hazaiak számítottak egyértelmű favoritnak a tizenkettedik körben esedékes meccs kezdősípszava előtt, ezt a várakozást pedig hatványozottan növelte, hogy csak tíz fővel tudtak kiállni a látogatók.

Nem is bíztak semmit a véletlenre a házigazdák, nyolc perc elteltével már kettővel vezettek. Becsülettel küzdött a másik oldal, nem érhette kritika az ismét lelkes sereghajtót. Két újabb beszedett gól után még a szépítés is összejött a ludányiaknak, végül azonban még a szünet előtt újra nőtt a csapatok között különbség.

A második felvonásban mintegy negyedóráig nem rezdültek meg a hálók, aztán ismét megtörte a csendet Radics István armadája. A lefújásig tízig számoltak a cerediek, akik ilyen arányban is megérdemelten bántak el ellenfelükkel.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 12. forduló:

Cered VSE-Ludányhalászi SE 10-1 (5-1)

Vezette: Nagy S.

Cered VSE: Kolompár – Török, Csóka, Cseri, Tősér – Bolla, Kovács D., Hajdu, Oláh F. – Radics I. (Béres, 81.), Tomon (Radics D., 57.). Játékos-edző: Radics István.

Ludányhalászi SE: Bagó – Bagoly, Tőzsér B., Szenográdi, Mosó – Tőzsér T., Urbán R., Kovács B., Puszta – Oláh A. Edző: Földi Gergő.

Sárga lap: Bolla, ill. Bagoly

Gól: Csóka (2., 88.), Tomon (8.), Oláh F. (28., 30., 90.), Bolla (41.), Radics I. (61.), Török (72.), Radics D. (81.), ill. Urbán R. (31.)

Jók: Csóka, Oláh F., Radics D., Kovács D., Tősér, ill. senki

Radics István: Nagyon jó játékvezetés mellet, sportszerű csapatot sikerült legyőznünk. Minden játékosomnak gratulálok. A Ludánynak sok sikert a jövőben.

Földi Gergő: – Ismét sikerült a szombati mérkőzésünkre tízen elmenni. Öt alapember hiányzott, köztük a kapusunk és csatárunk is. De ez van, ebből kell építkezni. Beleszaladtunk egy nagy pofonba. De köszönöm annak a tíz embernek, aki eljött. Az ellenfél is végig tisztelt minket. Többször megköszönték, hogy elutaztunk. Megtapsolták a gólunkat. A játékvezetést is meg kell említenem. Kikaptunk tíz-egyre egy nagyon jó játékvezetés mellet. Ez a bíró megmutatta, hogy egyedül is le lehet vezetni úgy egy mérkőzést, hogy az mindenkinek jó legyen. Csapatomból külön megköszönném Bagó Lászlónak, hogy beállt a kapuba.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nem hibázott a Felsőpetény

Őrhalomban arattak újabb sikert az eredményes úton állomásozó vendégek. Az elmúlt hétvégén Őrhalomban volt jelenése a biztos győzelem reményében túra kelő Felsőpeténynek. Nem sok kérdőjel volt a nyugati megye hármas mezőny tizenkettedik fordulójában lejátszott mérkőzést előtt, leginkább az, hogy hány góllal nyer a tabellán jóval előrébb fellelhető brigád. Nem is […]
error: Content is protected !!