Szombaton már tétmeccset játszanak a keleti megye háromban

Gabi

Az éllovas Mátramindszent a télen megerősödő Felsőtoldot fogadja.

Szombaton beindul a tavaszi szezon a keleti megye háromban, a tizenegyedik fordulóból elhalasztott összecsapáson a Mátramindszent a Felsőtoldot fogadja. A házigazdák lelkiismeretes és példamutató hozzáállásának köszönhetően kerülhet sor a mérkőzésre. Mivel a hazaiaknak már hiányzott a futball, játszani akartak, az elmúlt napokban pedig ennek szellemében rendbe hozták pályájukat, így megfelelő körülmények között húzhatnak majd kesztyűt a gárdák. Ismét bizonyosságot nyert az egyébként közhelyes mondás, mindent lehet, csak akarni kell!

A meccs esélyei kapcsán elmondható, hogy egyértelmű esélyesként készülődhet az idényben még veretlen éllovas brigád, ráadásul télen még tovább erősödött Dancsok Roland legénysége. A látogatók csupán egy előkészületi találkozón voltak érdekeltek, ahol kikaptak a pásztói ifitől. Ezzel együtt gyorsan hozzá kell tenni, a várakozások ellenére semmiképpen nem intézheti el egy laza kézlegyintéssel a másik oldalt a közelmúltban letudott edzőmérkőzésein is masszívan teljesítő listavezető, több új embert is szereztek ugyanis a felsőtoldiak a mögöttünk hagyott hetekben, így valószínűleg eredményesebben fognak muzsikálni, mint ősszel, amikor felejthető produkciót mutattak be.

Az aranyéremre hajtó ‘mindszentiek számára fontos volna, hogy bezsebeljék a kötelezőnek mondható pontokat, egyúttal pedig még inkább ellépnének az üldözőktől, és maradjunk annyiban, nem hibázhatnak. Szintén el kell mondani, az alsóházban tanyázó vendégek szemszögéből igen csak komoly cselekedetnek minősülne, ha bármilyen formában képesek volnának megtréfálni a jelenlegi legfőbb bajnokaspiránst, joggal illetné meg egy jókora kalapemelés a nehéz menet előtt álló brigádot egy csínytevés kivitelezése esetén. A kérdés adott. Vajon beigazolódnak az előzetes sejtések a mezőny ez évi első ütközetének végén?

NEXT-Therm Megyei III. osztály, Keleti-csoport, a 11. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

2021. február 20. (szombat), 14.30:

Mátramindszent SE (1.)-Cserhát TSE Felsőtold (14.)

Zárt kapuk mögött. Vezeti: Elischer Márk (Sáfrány Szilárd, Szabó Tibor).

Next Post

Ismét több edzőmérkőzést tartogat a hétvége

Az SBTC és a BSE mellett több megyei csapat is úgy döntött, hogy felkészülési meccsekkel hangol a tavaszi idényre. Bár az előző hétvégén a kedvezőtlen időjárás sok csapatot visszatartott egy-egy edzőmérkőzésen való részvételtől, úgy tűnik, most szombaton és vasárnap jó pár alakulat megpróbál különféle előkészületi találkozóval hangolni a tavasszal rá […]
error: Content is protected !!