A második félidő hozta meg a Tereske sikerét

Gabi

Fontos csatát húzott be a Bernecén felülkerekedő Babicz-alakulat.

Múlt vasárnap Tereskén volt jelenése a Bernecének a nyugati megye háromban, a huszonkettedik forduló legmasszívabbnak kinéző mérkőzésén ugorhattak egymásnak a gárdák.

Ahogy arra számítani lehetett, nehezen találtak egymáson fogást a társaságok. Az első félidőben nem is mentek egymással semmire a felek, csak helyzeteket vonultatott fel a kiegyenlített küzdelem.

A fordulást követően viszont hamar előnybe kerültek a házigazdák, játékos-edzőjük talált be. Ezután próbálkoztak az egyenlítéssel a vendégek, mindhiába. A hajrához érve aztán még Szabó Gergő duplázott, egyúttal pedig három-nullás sikerhez segítette a hazaiakat.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 22. forduló:

Tereske KSE-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence) 3-0 (0-0)

Tereske, zárt kapuk mögött. Vezette: Szakal T. (Horváth S.)

Tereske KSE: Candidó – Jakubecz, Kosik E., Váró, Schlenk – Kiss G. (Orsós, 64.), Szabó G., Mészáros, Dóbiás D. (Koczka, 86.) – Dóbiás P. (Oláh L., 84.), Babicz. Játékos-edző: Babicz András.

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót A. – Sági, Kiss I., Gáspár Zs., Szabadkai – Ujvári, Gáspár E., Petényi, Huzián – Dombi, Busai. Edző: Esztergomi Zsigmond.

Sárga lap: Mészáros, Szabó G., ill. Szabadkai, Busai

Gól: Babicz (50.), Szabó G. (80., 87.)

Jók: az egész csapat, ill. Szabadkai, Ujvári, Gáspár Zs. Kiss I.

Babicz András: – Szűkös kerettel vártuk az újabb rangadót, de aki hadra fogható volt, odatette magát. Hasonlóan a múltkori meccshez, most is egy fiatal, lendületes csapat ellen kellett megküzdeni a három pontért. Szerencsére most nekünk sikerült megszerezni a vezetést, majd a kinyíló védelmüknek köszönhetően sorra alakítottuk ki a helyzeteket, amikből még kettőt tudtunk értékesíteni. Ez igazi csapatmunka volt! Köszönjük Kosik Zsolti “mindenesünknek” a nagyszerű babgulyást a mérkőzés után!

Esztergomi Zsigmond: – Bizakodva, bár szűk létszámmal érkeztünk Tereskére. Mindkét csapat nagy lendülettel próbálta meghatározni a játékot, ami színvonalas és izgalmas első félidőt hozott. Helyzetek mindkét oldalon voltak bőven, de az első félidőben nem esett gól. A szünet után is nagyon lelkesen játszó csapatunk megpróbálta döntésre vinni a mérkőzést, sajnos azonban védelmi hibákat követtünk el, úgy kaptuk a gólokat. A pénteki meccs és a sok sérült visszafogta a lehetőségeinket, de küzdeni akarásból jelesre vizsgázott az egész csapat! Gratulálok a sportszerű hazaiaknak! Köszönet a színvonalas játékvezetésért.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Tovább robogott a Mátramindszent

Soros fellépésén a Feláldozhatókat hagyta helyben Dancsok Roland együttese. Az elmúlt hétvége szombatján a Feláldozhatókat fogadta a Mátramindszent a keleti megye háromban. Egyértelmű esélyesként veselkedhetett neki a tizennyolcadik fordulóban megrendezett meccsnek az éllovas. Nem is bízott semmit a véletlenre Dancsok Roland brigádja, negyedóra elteltével már kettővel vezettek a hazaiak. Hamarosan […]
error: Content is protected !!